Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 nov 2012 - Anul XVII, nr. 280 (5185)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Alocări de fonduri

Bani de la nivel naţional pentru două drumuri judeţene din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Suceava a primit 672.000 de lei pentru a acoperi o serie de investiţii începute cu mai mult timp în urmă şi care nu au fost finalizate. Banii vin de la nivel central şi vor fi dirijaţi pentru plata unor facturi restante şi pentru alte lucrări la DJ 176 Vama – Vatra Moldoviţei, respectiv DJ 209 B Văleni – Stânişoara – Iesle – limita cu judeţul Neamţ. Pentru primul drum vor fi direcţionaţi 422.000 de lei, în timp ce drumul de la Văleni-Stânişoara va primi suma de 250.000 de lei.

Diverse sume de bani sunt necesare pentru alte 11 drumuri judeţene la care lucrările sunt în plină derulare.

„Încercăm să găsim finanţare de la bugetul Consiliului Judeţean, dar şi de la ministerul de resort pentru ca aceste lucrări să poată fi duse la bun sfârşit”, a arătat Cătălin Nechifor, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava.

Acesta a mai menţionat că în acest moment, în conturile CJ Suceava se află 1,588 milioane de lei, bani care vor fi folosiţi doar în cazuri de extremă urgenţă şi nu pentru a ajuta administraţiile publice locale din judeţ.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bani de la nivel naţional pentru două drumuri judeţene din Suceava.
 Vizualizări articol: 1967 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.22/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.2 din 9 voturi
Bani de la nivel naţional pentru două drumuri judeţene din Suceava3.259

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   SI BANII TOT VIN SI TOT VIN trimis de
(29 nov 2012, 11:08:36
DECLARATIE IOAN LUNGU primarul PDL Suceava:
"Mulțumesc Guvernului Ponta pentru că a ajutat municipiul Suceava să stingă așa multe datorii în intervalul de timp al lunilor Septembrie - Noiembrie. Luna aceasta am primit o tranșă de 157 miliarde la Guvern, dintre care 110 miliarde s-au dus la Termica și 25 miliarde la ROSAL. Cumulat cu lunile precedente, Guvernul ponta a ajutat Suceava să stingă datorii totale de 350 miliarde de lei vechi în nici două luni de zile.”
*Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat că drumul judeţean Pojorâta – Izvoarele Sucevei va fi modernizat cu fonduri europene. Nechifor a spus că a semnat contractul de finanţare pentru realizarea acestei investiţii, care va consta în modernizarea drumului pe o distanţă de 4,7 kilometri, în zona localităţilor Moldova Suliţa şi Izvoarele Sucevei.
*Judeţul Suceava A PRIMIT CEI MAI MULTI BANI DIN TARA la rectificarea bugetară 18.266.000 ron.Judeţul Suceava va mai primi 6,84 de milioane de lei pentru plata ratelor din creditul pentru programul "Utlităţi şi mediu la standarde europene în judeţul Suceava".

2.   672.000 lei :))))) trimis de
(29 nov 2012, 11:38:17
Suntem tratati in bataie de joc. Cate 150.000euro la jumatate de an va primit judetul Suceava de acum incolo.
Flutur venea cu milioane de euro astia din USL vin cu o suta cinzeci de mii si se mai si lauda...
La Iasi s-a terminat centura, la noi cand? E vorba de milioane necesare acolo nu de 150.000 de euro aruncati in batjocura la un judet intreg...
3.   Ce mincinos trimis de
(29 nov 2012, 11:39:10
mincinosi ca si basescu MARE RUSINE CE FACE PONTA CU BASESCU SI INVERS
Nechifor crede ce spune ,adica finantari externe cind atatia bani au fost returnati
4.   Datoriile PDL trimis de
(29 nov 2012, 11:46:38
*CJ Suceava trebuie sa inapoieze 2,58 de milioane de lei din proiectele finanţate cu fonduri europene datorita unor nereguli in cadrul licitatiilor. Este vorba de contracte încheiate în perioada 2008-2011.
*La fostul Consiliu Judetean Suceava în perioada 2009-2010 un număr de cinci proiecte în valoare 1.751.519 lei au fost comandate, realizate şi achitate furnizorilor .Dar apoi aceste SF-uri au fost aruncate in sertate si nu s-au continuat obiectivele de investitii.
*Fostul CJ Suceava fost efectuate plăţi nelegale în sumă de 1.832.063 lei, reprezentând indemnizaţie de dispozitiv în procent de 25%, aplicat asupra salariului de bază brut .
*Au mai fost efectuate cheltuieli fără bază legală reprezentând cursuri de specializare profesională, care nu au legătură cu domeniul în care beneficiarii îşi desfăşoară activitatea.

5.   Dar cu o floare nu se face primavara! trimis de
(29 nov 2012, 12:33:57
Sa speram ca sucevenii vor veni la vot, ca altfel proiectele de modernizare a Bucovinei nu vor fi luate in seama, ne vor fi blocate la rind toate, pentru ca vor hotari impotriva noastra cei din Olt, Vrancea si Teleorman !
Pina acuma numai Flutur a avut curajul sa-i infrunte cu proiecte si sa se bata pentru implementarea lor!
Sud-isti n-au vrut si nu vor sa avem autostrazi prin Bucovina, au grija lor, sa fie numai la ei. Doar ei sa aiba peste tot autostrazi, constructii deosebite, peste tot acolo, prin Bucuresti!
Pentru Moldova nu se gasesc niciodata fonduri ca deh, nu-s bani! Moldova este lasata mereu in saracie pentru ca moldovenii sunt blegi si tac!
Ei isi fac acolo in SUD tot ce vor: autostrazi, constructii deosebite in detrimentul moldovenilor .
In Moldova foarte rar se face cite ceva, aproape nimica...totdeauna doar prin forte proprii si mereu este tinuta in mare saracie.
Aeroportul de la Salcea a ,,inghetat”, soselele peste tot sunt subdimensionate, la autostrazile spre Cluj si Iasi s-a renuntat pentru totdeuna!
Flutur este cel care a incercat o schimbare de atitudine si a avut si curaj, a adus cum a putut ceva bani!
Dar cu o floare nu se face primavara!
6.   Ce lucruri traznite a facut fostul CJ trimis de
(29 nov 2012, 19:12:37
Oul urias inchistrat cu autocolant care a fost exilat la cetate a costat 10.000 euro el si 4ooo euro certificatul de omologare la guiness book (bani aruncati pe apa sambetei).Statuia Bucovina inaripata cu cap de bibilica si aripile retezate care sperie copii si gravidele a costat 100.000 euro(se poate lua de mana cu statuia imparatului Traian nud de la Bucuresti)Fostul Consiliul Judeţean a alocat 35.000 de lei, adică peste 8.000 de euro, pentru o maşină de curăţat cartofi la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Suceava (Şcoala Specială din Burdujeni),cea mai scumpa din lume, 15.000 de lei pentru achiziţia a două frigidere la aceeaşi unitate de învăţământ, precum şi 8.100 de lei pentru o canapea la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava. O fi vreo canapea cu puf de lebădă austriacă şi cu piele de şarpe sau crocodil.

6.1  RE: Ce lucruri traznite a facut fostul CJ trimis de
(29 nov 2012, 23:06:48
'Fostul Consiliul Judeţean a alocat 35.000 de lei, adică peste 8.000 de euro, pentru o maşină de curăţat cartofi la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Suceava (Şcoala Specială din Burdujeni),cea mai scumpa din lume'

Esti un manipulator de 2 parale.
@Monitorul pot dovedi asta deci nu e defaimare, e constatare!

Masina respectiva nu a fost comparata, licitatia nu s-a tinut si nu s-a cumparat nimic. Minciuni pe banda rulanta.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei