Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 nov 2012 - Anul XVII, nr. 280 (5185)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Problemă rezolvată

Salubrizarea Sucevei va fi licitată la jumătatea lunii ianuarie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Curăţenia străzilor Sucevei, dar şi deszăpezirea lor pe timp de iarnă fac miza unui contract de 5,5 milioane de euro, care va fi licitat în prima parte a anului viitor.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat ieri că, după multe întârzieri apărute din diverse motive la demararea acestei licitaţii, a fost stabilită o dată clară la care se va desfăşura.

„Iată că în sfârşit am reuşit să trecem de aceste furci caudine ale Autorităţii Naţionale pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice, ale Sistemului Electronic pentru Achiziţii Publice etc., care au făcut ca proiectul să fie întors, modificat şi iar aprobat. Important este că pe 15 ianuarie 2013 va avea loc licitaţia pentru salubritatea stradală. Sper să finalizăm cât mai repede licitaţia, astfel încât să avem un operator stabilit şi permanent, iar din primăvară să se poată apuca de treabă”, a precizat Lungu.

Valoarea estimativă a contractului pentru opt ani este de 24.870.000 de lei, fără TVA, echivalentul a 5,5 milioane de euro.

Pentru ca Suceava să nu rămână fără operator de salubrizare în plină iarnă, când, pe lângă curăţenia stradală este absolut necesară intervenţia utilajelor de deszăpezire în caz de ninsori abundente sau împrăştierea materialelor antiderapante pentru a combate poleiul, contractul cu Rosal a fost prelungit, prin decizia Consiliului Local, până la finalizarea licitaţiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Salubrizarea Sucevei va fi licitată la jumătatea lunii ianuarie.
 Vizualizări articol: 695 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Salubrizarea Sucevei va fi licitată la jumătatea lunii ianuarie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei