Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 nov 2012 - Anul XVII, nr. 280 (5185)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Timp liber

Patinoar artificial, amenajat în centrul municipiului Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Iubitorii de mişcare din municipiul Rădăuţi, copii sau adulţi, au ocazia să practice patinajul, până la mijlocul lunii ianuarie, pe un patinoar artificial amenajat chiar în „buricul târgului”, în piaţa centrală.

Patinoarul a fost instalat după ce deliberativul local a avizat un proiect de hotărâre cu privire la schimbarea destinaţiei terenului, în suprafaţă de 800 mp, situat în Piaţa Unirii, din parcare centrală în patinoar artificial, cât şi asigurarea funcţionalităţii patinoarului.

„La fel ca şi iernile trecute am promis tinerilor, de fapt tuturor rădăuţenilor, că vom avea patinoar artificial în preajma sărbătorilor de iarnă. Am contactat o firmă de profil şi am stabilit condiţiile cele mai bune pentru cei care se vor destinde pe gheaţă. Contractul s-a realizat în totală legalitate şi cred că localnicii vor aprecia, ca şi în anii din urmă, iniţiativa amenajării acestui patinoar. Cred că patinoarul este bine primit de localnici, dar şi de cei din localităţile limitrofe municipiului, pentru că în Rădăuţi oamenii nu au unde să se distreze şi să-şi petreacă timpul liber”, a declarat primarul municipiului Rădăuţi, Aurel Olărean. 

 

Şcolile au posibilitatea să desfăşoare orele de educaţie fizică şi sport pe patinoar

Patinoarul este amenajat şi întreţinut de „Întreprinderea Familială Creţu Manole”, primăria asigură racordurile la utilităţile publice, respectiv apă, canal, energie electrică, iar colaboratorul, pe cheltuială proprie, funcţionarea şi întreţinerea patinoarului.

Potrivit Articolului 2 al hotărârii adoptate, în fiecare zi de luni, marţi şi miercuri, între orele 10.00 şi 13.00, intrarea este liberă pentru toţi locuitorii municipiului Rădăuţi. Totodată, în acest interval, există posibilitatea ca instituţiile de învăţământ din municipiu să îşi poată desfăşura orele de educaţie fizică şi sport pe gheaţă.

Programul de funcţionare al patinoarului nu va depăşi orele 22.00. Colaboratorul va fi nevoit să achite impozitul pe spectacole, în condiţiile Legii 571/2003, privind Codul Fiscal. În acelaşi timp, colaboratorul are obligaţia de a nu subconcesiona contractul şi de a nu subînchiria terenul pus la dispoziţie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patinoar artificial, amenajat în centrul municipiului Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 1223 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Patinoar artificial, amenajat în centrul municipiului Rădăuţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei