Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 nov 2012 - Anul XVII, nr. 262 (5167)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Afişaj electoral

Lungu cere partidelor să aibă o campanie curată, care să nu afecteze imaginea oraşului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cu doar câteva zile înainte de startul oficial al campaniei electorale pentru alegerile parlamentare, primarul Sucevei, Ion Lungu, a făcut apel la toţi candidaţii şi la partidele sau formaţiunile electorale pe care aceştia le reprezintă să organizeze o campanie curată, cel puţin la nivel de afişe şi bannere electorale, astfel încât imaginea oraşului să nu aibă de suferit, mai ales că se apropie sărbătorile de iarnă.

„Fac apel la toţi competitorii, la toate partidele şi formaţiunile politice, minorităţi şi independenţi, să respecte locurile de afişaj electoral stabilite. Am deschidere totală faţă de toţi candidaţii care vor solicita afişarea de bannere sau alte elemente de vizibilitate pe durata campaniei electorale, dar trebuie să înţeleagă că ne suprapunem cu pregătirile pentru sărbătorile de iarnă. Se poate observa prin oraş că lucrăm deja la montarea elementelor de decor pentru sărbătorile de iarnă, dar vrem să împăcăm pe toată lumea”, a declarat primarul Sucevei, Ion Lungu.

Edilul sucevean a semnat recent dispoziţia privind desemnarea locurilor speciale de afişaj electoral, în număr de 32 – cu cinci mai multe decât la alegerile locale, în fiecare din cele 32 de locaţii urmând să fie amplasate câte trei panouri pentru afişele electorale. În total, în oraş vor fi 96 de panouri de afişaj electoral, considerate suficiente pentru ca fiecare candidat să fie bine reprezentat.

„Îi rog pe toţi cei implicaţi în campania electorală să ţină cont de regulile stabilite, să facem un efort comun să avem un oraş curat, plăcut şi pregătit aşa cum se cuvine pentru sărbătorile de iarnă. N-aş vrea să fiu pus în situaţia de a da amenzi, de a interveni cu măsuri coercitive pentru nerespectarea regulilor de afişaj electoral”, a adăugat edilul sucevean.

Startul campaniei electorale se dă mâine, 9 noiembrie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu cere partidelor să aibă o campanie curată, care să nu afecteze imaginea oraşului.
 Vizualizări articol: 1018 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Lungu cere partidelor să aibă o campanie curată, care să nu afecteze imaginea oraşului5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei