Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 nov 2012 - Anul XVII, nr. 262 (5167)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   11 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de acasă...

Perioada 8 – 14 noiembrie

Dans, la Iulius Mal

Luni, miercuri şi vineri sunt zile cu dans pentru prichindeii veniţi la Iulius Mall. De la ora 18.00, în sala Boomdance, de la etajul mall-ului, copiii vor putea lua lecţii de dans. Veselia ritmurilor de samba, salsa, rumba, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot îi va încânta pe cei mici.

 

Vernisaj, la Iulius Mall

Până pe 30 noiembrie, clienţii Iulius Mall îşi pot încărca bateriile culturale printr-o privire asupra expoziţiei de artă plastică româno-polonă, găzduită în galeria de la etajul mall-ului. Dedicat Zilei Independenţei Poloniei, vernisajul cuprinde 20 de reproduceri după lucrările semnate de pictorul Tymon Niesolowski şi 20 de ilustraţii ale poeţilor bucovineni, realizate de Mihai Pânzaru.

 

Târgul de handmade, la Iulius Mall

Între 8 şi 11 noiembrie, Iulius Mall organizează, la parter, târgul de handmade. Sucevenii care au dat frâu liber imaginaţiei îşi pot pune în valoare munca, iar amatorii de articole unicat îşi pot îmbogăţi colecţiile. Fie că vor fi dăruite sau cumpărate pentru ţinutele personale, accesoriile handmade vor aduce un plus de autenticitate celor care le adoptă.

 

Învață să dansezi la Galleria Suceava

Galleria Mall Suceava invită toți copiii, în fiecare weekend al lunii noiembrie, la "Open Weekend", unde pot beneficia de cursuri de dans gratuite, oferite de școala de dans Fly Dance Club (Suceava).

 

Expoziție de pictură și grafică

În perioada 7 - 14 noiembrie, Galleria Suceava, în parteneriat cu Arvis, vă invită să vizitați expoziția de pictură și grafică semnată de Ioana Huțuleac. Vernisajul va avea loc mâine, începând cu ora 17.00. Prezintă Konstantyn Ungureanu Box, Isabela Ignătescu și Anca Vieru.

 

Cursuri de Zumba, la Zumba Loca Suceava

Pe parcursul lunii noiembrie, Galleria Suceava vă invită să luați parte la cursurile de Zumba, predate de cei de la clubul Zumba Loca Suceava. Cursurile vor avea loc în fiecare marți, joi și vineri, de la ora 20.00. Relații la telefon 0745 996 356.

 

RC Drift & RC Crawing

În perioada 10-11 noiembrie, Galleria Suceava, în parteneriat cu Hpi Racing, vă invită să vă probați îndemânarea de șoferi în circuite de mașinuțe telecomandate. Atât adulții, cât și copiii se vor putea distra pe cinste, în fiecare zi a acestui weekend, între orele 13.00 - 20.00, la etajul Galleria Mall, în zona Food Court. Accesul este gratuit.

 

Joi, 8 noiembrie

Petrecere After Halloween, la Hollywood

„Sunteţi aşteptaţi la Hollywood, pentru a petrece alături de Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară, o superbă petrecere After Halloween. Costume superbe, premii şi concursuri ne vor antrena toată noaptea la distracţie. Vă aşteptăm alături de gaşca de prieteni, să petrecem un Halloween tardiv”, anunţă organizatorii. Rezervări la 0755 571 749.

 

Zidul de Hârtie vă invită la Cafeneaua Gang

Zidul de Hârtie vă invită la Cafeneaua Gang, la o nouă seară de literatură. Programul serii include, în prima parte, un recital urmat de discuţii despre lirica lui Ilie Constantin, moderată de Vlad Sibechi. Partea a doua va fi una dedicată prozei şi va fi coordonată de Dan Cristian Iordache. Manifestarea va începe la ora 18.00 fix.

 

Academic Party III, cu Doru Popovici

„O nouă seară de Academic Party, de la ora 21:00, la Talcioc Cultural, de data aceasta cu un alt prieten drag, Doru Popovici. Aduceți cheful, noi aducem atmosfera și petrecerea. Petrecerile din Talcioc sunt diferite, sunt petreceri între prieteni, între fierari, locul unde nu suntem străini, doar prieteni care nu s-au cunoscut încă, cu muzica veche, cu stil”, anunţă organizatorii. Intrarea este liberă. Accesul la Loja Burgheza costă 5 lei.

 

"Din inimă... pentru inimă!”, spectacol caritabil, la Iulius Mall

Sucevenii sunt aşteptaţi să participe la spectacolul „Din inimă... pentru inimă!”. Iulius Mall sprijină acţiunea caritabilă cu scopul de a strânge fonduri pentru Denis Anghel, un băieţel de nici 2 ani, a cărui inimă depinde de 2.000 de euro. Asociaţia Multicare Suceava organizează această acţiune, pe scenă urcând interpreţii Andreea Chisăliţă, Diana Alexa, Lucian Dragotă, Vlad Dumitru şi formaţia „Ciutura”. În cadrul evenimentului, va fi organizată şi o expoziţie de desene, produse handmade şi obiecte donate pentru strângerea de fonduri.

 

Vineri, 9 noiembrie

Friday Party, la Hollywood Sushi Bar

„Vineri is Friday Party 1.3 at Hollywood Sushi Bar. Petrecem, din nou, cu shot-uri ameţitor de convenabile, la un preţ de doar 3 lei. Votca şi tequila vor sta la dispoziţia voastră all night long. Vă aşteptăm să petreceţi alături de noi”, anunţă organizatorii. Rezervări la 0755 571 749.

 

Trupa 9 pe 9 de la 9, la Talcioc Cultural

„La Fierărie suntem toți prieteni. Chiar mai mult, am devenit o familie. Marius Aluncăriței, Teodora Botez, Lucian Curelariu, George Lupașcu, Daniel Balan și Ovidiu Grămesc vin într-o formulă NOUĂ 9”, anunţă organizatorii. Intrarea este liberă. Accesul în Loja Burgheză se face pe bază de rezervare și se taxează cu 5 lei de persoană.
 

Vernisajul Expoziţiei Internaţionale de Grafică Satirică "Bucovina", ediţia a VI-a

De la ora 12:00, la Muzeul de Istorie, va fi organizat vernisajul Expoziţiei Internaţionale de Grafică Satirică "Bucovina", ediţia a VI-a, România 2012, cu tema „Sărac şi bogat”. În acest an, la expoziţia organizată de Consiliul Judeţean Suceava şi Muzeul Bucovinei, biroul Arta, s-au înscris 313 caricaturişti, din 60 de ţări ale lumii, cu 935 de caricaturi. Juriul, format din caricaturiştii Mihai Pînzaru PIM, George Licurici şi Ovidiu Ambrozie Bortă BOA, a stabilit următorii câştigători ai ediţiei a VI-a: Premiul "Bucovinei" - 500 de euro, diploma, medalia de aur - Ucraina - Oleksy Kustovsky; Menţiunea 1 - diploma, medalie - Bulgaria - Trayko Popov; Menţiunea 2 - diplomă, medalie - Cuba – Martinera; Menţiunea 3 - diploma, medalie - România- Constantin Pavel.

 

Sâmbătă, 10 noiembrie

New Yorker îşi premiază clienţii

Pentru a răsplăti fidelitatea clienţilor, magazinul New Yorker va oferi, în cadrul evenimentului“Maratonul Preţurilor Mici”, un voucher în valoare de 30 de lei, la cumpărături de minim 100 de lei. Dacă cumpărăturile ajung la minim 150 de lei, clienţii primesc un voucher de 50 de lei, care va putea fi folosit doar în New Yorker. Voucherul are valabilitate până pe 30 noiembrie. Magazinul New Yorker a pregătit reduceri de până la 70% şi o reducere suplimentară de 25% la colecţia nouă, pe baza shopping cardului Glamour.

 

„Carnaval în Veneţia”, la Hollywood Sushi Bar

„Un superb concurs îşi face promovarea, la Hollywood Sushi Bar. Carnaval în Veneţia! Premiul cel mare este un voiaj în Veneţia, timp de trei zile, în perioada carnavalului (luna februarie). Concursul se va desfăşura pe parcursul a trei luni. În ce constă participarea la acest concurs? Oricine consumă la restaurantul Hollywood îşi va depune bonul în urna ce va fi pusă la intrare, iar la sfârşitul perioadei respective va avea loc extragerea. Mai multe bonuri, mai multe şanse de câştig. Sâmbătă vă aşteptăm la inaugurarea concursului!”, anunţă organizatorii. Rezervări la 0755 571 749.

 

„Maratonul Preţurilor Mici” şi megaconcert Voltaj

Toţi pasionaţii de cumpărături şi distracţie sunt aşteptaţi la Shopping City Suceava, începând cu ora 17.00, şi până la ora 22:00, când se dă startul “Maratonului Preţurilor Mici”, alături de invitaţii serii: Dezbrăcatu` şi îndrăgita trupă Voltaj, care va susţine un concert live de excepţie. Pe lângă show-ul captivant, în intervalul 17:00 – 22:00, participanţii aflaţi la eveniment pot avea reduceri de până la 70% la cumpărături și multe alte oferte promoţionale.

 

Teatru pentru copii, la Galleria Suceava

De la ora 11.30, Teatrul pentru copii și tineret "Vasilache" din Botoșani va prezenta, în zona dedicată copiilor din Galleria Suceava (la etaj), piesa "Cei trei purceluși". Durata spectacolului va fi de 50 minute, iar vârsta recomandată pentru public se situează între 3 și 18 ani.

 

Demonstrație de karate

Între orele 16.00 - 16.45, Galleria Suceava vă invită la o demonstrație de karate susținută de membrii clubului "Sportul Studențesc". Intrarea este gratuită.

 

Ateliere de creaţie, la Iulius Mall

Copiii vor putea să-şi dezvolte abilităţile în cadrul atelierelor de creaţie tematice, organizate, începând cu ora 12.00, în zona KidsLand, de la parterul Iulius Mall. Duminică, de la aceeaşi oră, prichindeii sunt invitaţi să fie spectatorii piesei „Fata Pădurarului”, pusă în scenă de Teatrul de Păpuşi „Puppet”. În plus, copiii din comuna Berchişeşti vor susţine un program de divertisment.

 

„Manualul de obrăznicii”, lansare de carte la Iulius Mall

De la ora 14.00, librăria Cărtureşti, din cadrul Iulius Mall, găzduieşte lansarea unui nou volum de poezii dedicate celor mici. Poetul Sorin Poclitaru completează seria cărţilor pentru copii cu „Manualul de obrăznicii”. Evenimentul va fi marcat printr-o expoziţie de cărţi în miniatură organizată de Galeriile Anticariat ale lui Dumitru I. Grumăzescu, din Iaşi, dar şi de un program al grupului de copii Voces, din Dorohoi.

 

Feți Frumoși și Ilene, Mării și alte domnițe, la Talcioc Cultural

„Invităm domnițele, 7 la număr, sus la Han, pe care îl transformăm în turn pentru o seară, de la ora 21:00, la Talcioc Cultural. Cavalerii, tot 7, vor avea loc jos, la parter, și vor avea de trecut 7 probe, așa ca în povești, să-și recupereze domnițele. Asta înseamnă o nouă petrecere, noi premii, muzică bună, așa cum v-am obișnuit. Pregătiți-vă pentru probe pe cât de haioase, pe atât de dificile”, anunţă organizatorii. Intrarea este liberă. Accesul în Loja Burgheză se face pe bază de rezervare și se taxează cu 5 lei de persoană.

 

Sport

Rugby, Cupa României, stadion Unirea, ora 10.00

CSM Suceava – Universitatea Cluj

 

Duminică, 11 noiembrie

Marathon Day cu Kinga Sebestyen

Energy Fitness Club (Laura Antoniac), Shopping City Suceava şi Kangoo Jumps România vă invită, începând cu ora 16:00, să facem mişcare împreună pe zona de food din Shopping City. Invitaţii speciali ai evenimentului sunt Kinga Sebestyen, coordonator național de Kangoo Jumps, şi Kliment Koycev, Presenter Internaţional, din Austria, în Power Sculpt şi Aerodance. Participanţii la eveniment care vor face mişcare alături de instructorii invitaţi vor putea participa la tombolă pentru câştigarea unei perechi de ghete Kangoo Jumps şi abonamente fitness la sala Energy Fitness Club. Intrarea este liberă şi prezenţa obligatorie. Condiţie de participare: ţinută sport şi prosop.

Laura Antoniac este Instructor Internaţional Aerobic şi Personal Trainer. A practicat zece ani de înot de performanţă, câţiva ani de atletism şi peste zece ani de aerobic. În total, 24 de ani de sport, în ultimii ani dăruindu-le şi iubitoarelor de mişcare tot ceea ce a învăţat în aceşti ani. A absolvit Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” Iaşi, un master în “Fitness şi estetică corporală” şi numeroase stagii de aerobic în ţară şi străinătate.

 

Sport

Handbal, Liga Națională, sala LPS, ora 11.00

CS Universitatea Suceava – Universitatea Timișoara

 

Luni, 12 noiembrie

Căutătorii de „Povești” poposesc la Suceava

Patru autori, Radu Paraschivescu, Vlad Petreanu, Cătălin Ștefănescu și Irina Păcurariu, semnează primul volum dedicat bibliotecilor publice din România. De la ora 12:00, la Biblioteca Județeană din Suceava, sunteţi aşteptaţi să descoperiți povești adevărate, pline de culoare și personaje pitorești, la evenimentul de lansare al primei cărți dedicate bibliotecilor publice din România. Evenimentul va beneficia de prezența Irinei Păcurariu, a lui Paul-Andre Baran, director program Biblionet, eroi ai poveștilor și bibliotecari din toată Moldova.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de acasă....
 Vizualizări articol: 1195 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.7 din 3 voturi
Unde fugim de acasă...4.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei