Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 nov 2012 - Anul XVII, nr. 262 (5167)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pe Calea Humorului

Femeie de 64 de ani, accidentată mortal de un şofer de 22 de ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O femeie în vârstă de 64 de ani a murit la câteva ore după ce a fost lovită violent de un autoturism Audi condus de un tânăr în vârstă de 22 de ani. Accidentul s-a petrecut marţi, în jurul orei 9.50, pe Calea Humorului, la intrarea în Suceava dinspre Gura Humorului, pe porţiunea cu sens unic din zona hipermarketului Real.

Conform anchetei poliţiei, femeia în vârstă de 64 de ani, Georgeta Tarnoveţchi, domiciliată în comuna Şerbăuţi, s-a angajat în traversarea neregulamentară a străzii, fiind lovită violent de autoturismul Audi condus de Marian Alexandrovici, în vârstă de 22 de ani, din Mănăstirea Humorului.

Preluată de o ambulanţă, victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Suceava, unde a fost diagnosticată cu un traumatism cranian sever şi fractură de femur stâng, comă indusă. În jurul orei 14.40, femeia în vârstă de 64 de ani a decedat.

Poliţia precizează că şoferul în vârstă de 22 de ani, cu permis de conducere din 2012, a fost verificat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a băut.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Femeie de 64 de ani, accidentată mortal de un şofer de 22 de ani.
 Vizualizări articol: 2513 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Femeie de 64 de ani, accidentată mortal de un şofer de 22 de ani5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 8 nov 2012, 15:04:54
Sa mai faca mirlanii si puscarie! A distrus o famile doar pentru ca are el masina si se da mare...
1.1  RE: Comentariu trimis de
( 8 nov 2012, 18:29:13
Sa-nteleg ca n-ai masina? Nu-i bai, n-ar trebui sa-ti reversi frustrarile pe-aici!

Daca victima (Dumnezeu s-o odihneasca în pace!) a traversat neregulamentar are o parte din vina. Pe vremea când am luat permisul de conducere (în decembrie '90) exista un concept de "conducere preventiva", adica sa reduci viteza de deplasare a autoturismului în functie de conditiile drumului (meteorologice, vecinatatea cu scoli, magazine, treceri pentru pietoni semnalizate, statii ale mijloacelor de transport în comun, etc). N-am idee daca o mai fi actual conceptul respectiv si oricum trebuie sa cunosti cât de cât traseul pe care te deplasezi ca altfel n-ai sa vezi indicator "Atentie, centru comercial, reduceti viteza!".

Totusi nu e ca si cum conducatorul auto s-ar fi urcat beat la volan si-ar fi accidentat victima pe trecerea de pietoni. Pentru ca n-am mai condus în Suceava de ceva vreme: n-am idee daca în zona respectiva se aplica sau nu restrictia de viteza la 50 km/h.
2.   Viteza excesiva trimis de
( 8 nov 2012, 19:26:11
Daca-mi aduc bine aminte, la locul faptei viteza maxima este de 50km/h! Ma gandesc ca baba nu era camicaze si i-a sarit direct in fata ca sa se sinucida. Cum naiba sa fie nevinovat soferul, avand in vedere ca audi este o masina cu sistem de franare destul de bun? Teoretic opresti in 10m, daca mergi cu 50 la ora. Adrenalina la volan si permise cumparate, astea sunt cauzele multor accidente.
2.1  RE: Viteza excesiva trimis de
( 8 nov 2012, 19:48:32
Destept te-a mai facut mamica ta si-ti porti bine nick-ul!

La 64 de ani e devreme sa numesti pe cineva "baba" sau "mos" tinând cont ca vârsta de pensie "pe la noi prin UE" e de 65 de ani! Da' poate tu esti pe ajutor social în Germany si nu le ai cu astea...

Si daca victima i-a iesit în fata la 5 metri sau la 2 metri (ca poate era framântata saraca de cine stie ce necazuri si n-a fost atenta), în câti metri putea frâna bre?

Nu cunosc niciuna dintre partile implicate în accident dar detest sportul national "datul cu parerea"!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei