Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 oct 2012 - Anul XVII, nr. 231 (5136)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Probleme

Persoanele vârstnice reclamă că nu se descurcă cu modalităţile de plată moderne ale E.ON

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Persoanele vârstnice din judeţul Suceava au reclamat faptul că nu se descurcă cu modalităţile moderne de plată ale facturilor E.ON Moldova Distribuţie. La începutul acestei săptămâni, la Prefectură a avut loc şedinţa Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice, una dintre temele discutate vizând serviciile furnizate de către E.ON Moldova Distribuţie, în special vârstnicilor.

„Prin această întâlnire am vrut să facilităm comunicarea directă dintre furnizorul de energie electrică şi gaze naturale şi reprezentanţii pensionarilor din judeţ”, a declarat prefectul judeţului Suceava, Florin Sinescu. Alături de acesta, la întâlnire au mai fost prezenţi preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, reprezentanţi ai instituţiilor publice judeţene şi ai E.ON Moldova Distribuţie.

Prefectul a arătat că în cadrul discuţiilor, reprezentanţii persoanelor vârstnice din judeţul Suceava au semnalat reprezentanţilor societăţii o serie de probleme cu care se confruntă, respectiv costurile ridicate, modalităţile de plată moderne care nu sunt foarte accesibile persoanelor vârstnice, în special în mediul rural, precum şi aglomeraţia de la Centrul Relaţii Clienţi de la E.ON Moldova Distribuţie.

La rândul lor, reprezentanţii E.ON Moldova le-au prezentat bătrânilor suceveni schema de ajutoare pentru energie electrică, precizând că aceasta a fost gândită după modelul celei pentru energie termică. Conform acesteia, consumatorii vulnerabili, adică cei cu venituri reduse, vor beneficia de un procent de consum compensat sau subvenţionat de la bugetul de stat, până la limita lunară de 70kWh/familie, respectiv 50kWh/persoane singure.

De asemenea, reprezentanţii E.ON le-au prezentat persoanelor vârstnice care sunt modalităţile de plată care pot fi utilizate, inclusiv în mediul rural.

“Consider că şedinţa Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice, prin modul de analiză a problematicilor expuse, şi-a atins scopul, în sensul medierii relaţiei dintre furnizor şi clienţi şi a clarificării problemelor întâmpinate de persoanele vulnerabile”, a mai declarat prefectul Florin Sinescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Persoanele vârstnice reclamă că nu se descurcă cu modalităţile de plată moderne ale E.ON.
 Vizualizări articol: 1558 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Persoanele vârstnice reclamă că nu se descurcă cu modalităţile de plată moderne ale E.ON1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei