Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 oct 2012 - Anul XVII, nr. 231 (5136)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Barcelona, Steaua Spaniei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tot universul pare a complota pentru succesul Stelei, rezultatele proprii şi cele terţe se aşează cuminţi la baza piramidei care ar urma să simbolizeze triumful suprem în acest sezon. Practic, “unul dintre managerii Stelei”, aşa cum îl numesc cei de la Prosport pe Meme Stoica (bine că au renunţat la găselniţa Maramureş!), a anunţat iarăşi, ca pe vremuri, hegemonia. Intimidaţi, oamenii lui Grigoraş au capotat lamentabil în faţa lui Dinamo, bătându-şi joc de câteva ocazii rarissime. Pandurii vor încerca să se refacă tot într-o deplasare, la Bistriţa, pentru a o aştepta apoi la masa tăcerii pe însăşi Steaua. Astra Giurgiu a întors-o ca la Ploieşti, încasând inestetic, la ultima fază a meciului cu Ceahlăul, prima înfrângere din gestiunea lui Gigi Mulţescu.

Chiar când citiţi aceste rânduri, se vor fi disputat deja primele meciuri din etapa secundă a Ligii Campionilor, dar din lipsă de date concrete trec deocamdată peste acest intermezzo european pentru a anticipa un alt duel care poate fi numit şi el tot european, Steaua-CFR, într-un totul sau nimic pentru clujeni. Dar nu numai la noi va fi o etapă de pomină, în Spania şi Franţa ţin capul de afiş nişte meciuri aflate cam pe aceleaşi coordonate: echipele parcate pe primul loc întâlnesc pe propriul teren principalele contracandidate, aflate la oarecare distanţă în spate. La noi se înregistrează ecartul cel mai mare, 9 puncte, dar nici Realul nu o poate vedea decât prin ochean pe Barcelona, distanţa fiind de 8 puncte. În schimb, Olympique Marseille n-a putut pune între ea şi PSG decât preţul unei victorii, 3 puncte. Bune şi astea, ţinând cont de diferenţa fabuloasă a investiţiilor în echipă. Italia propune şi ea un derby, dar unul scăpătat, între Milan şi Inter. Va fi deci un weekend sărac în certitudini, adică în solişti, dacă folosim limbajul alternativ al pariorilor, dar foarte ofertant pentru „voyeurişti”. Nu degeaba unii analişti ne dezbracă liga de secrete!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Barcelona, Steaua Spaniei.
 Vizualizări articol: 1045 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Barcelona, Steaua Spaniei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei