Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 sep 2012 - Anul XVII, nr. 226 (5131)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 27 septembrie – 3 octombrie

„Şcolăreşti la Cărtureşti”

Pentru şcolari şi părinţii lor, care nu au reuşit să îşi echipeze ghiozdanul, până la sfârşitul acestei săptămâni, este deschis târgul cu tot ce-ţi trebuie la şcoală. „Şcolăreşti la Cărtureşti” oferăposibilitatea alegerii celei mai bune oferte, dintr-o gamă variată de rechizite. Librăria Cărtureşti s-a gândit şi la bugetul sucevenilor, cumpărăturile ce depăşesc 100 de lei fiind răsplătite cu un discount în valoare de 10%.

 

Expoziţia „Bucovina – o perspectivă aeriană”

Între 26 septembrie şi 30 octombrie, clienţii Iulius Mall pot îmbina shoppingul cu o privire asupra expoziţiei „Bucovina – o perspectivă aeriană”. Seria nouă de fotografii reprezintă cadoul pe care artistului Ştefan Petrescu şi-l face la împlinirea vârstei de 78 de ani, aniversarea fiind pe 27 septembrie 2012. Suceveanul cu dublă cetăţenie, română şi germană, are în palmaresul său artistic realizări remarcabile. Prin calitatea de fotoreporter pentru „Vânătorul şi pescarul”, dar şi prin întocmirea unui album cu cele mai fierbinţi realităţi istorice surprinse ca reporter de război, în conflictul din Biafra sau la Revoluţia română din decembrie 1989, Ştefan Petrescu a imortalizat istoria în lucrări apreciate în Germania şi alte ţări occidentale.

 

Expoziţiade pictură Dan Nucu Nistor

20 de uleiuri pe pânză, reprezentând flori şi peisaje, sunt expuse la Iulius Mall de pictorul Dan Nucu Nistor. Artistul este membru fondator al Cenaclului plastic „Ion Irimescu” din Rădăuţi şi membru al Societăţii Artiştilor şi Amicilor Artelor Plastice din Bucovina. Expoziţia de pictură Dan Nucu Nistor se desfăşoară în perioada 18 septembrie - 18 octombrie.

 

Lecţii de dans, la Iulius Mall

Cei mici continuă lecţiile de dans, în fiecare luni, miercuri şi vineri, începând cu ora 18.00, în sala Boomdance de la etajul Iulius Mall. Paşii de dans îi vor purta pe cei mici pe ritmuri de samba, salsa, rumba, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot.

 

Învaţă să dansezi la Galleria Suceava

Galleria Mall Suceava invită toţi copiii, în fiecare weekend a lunii septembrie, la "Open Weekend", unde pot beneficia de cursuri de dans gratuite, oferite de Şcoala de dans Fly Dance Club (Suceava).

 

Expoziţie de fotografie - Regina Maria... Regina Mamă

În perioada 28 septembrie - 4 noiembrie 2012, Galleria Suceava vă invită să vizitați expoziția de fotografie sub genericul Regina Maria... Regina Mamă. Expoziția reunește fotografii realizate de profesoara Mihaela Calistru, profesoara Crăița Petruța Buda-Niga și elevii clasei a XI-a J de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava.

 

Cursuri de Zumba la Zumba Loca

Pe parcursul lunii septembrie, Galleria Suceava vă invită să luaţi parte la cursurile de Zumba predate de cei de la clubul Zumba Loca Suceava. Cursurile vor avea loc în fiecare marţi, joi şi vineri, de la ora 20.00. Relaţii la telefon 0745 996 356.

 

Cumperi de 200 de lei și primești cadou 50 de lei!

În perioada 21 - 30 septembrie, Galleria Suceava, în parteneriat cu Penny Market și Eponge Fashion Paris, vă invită să luați parte la campania promoțională „Cumperi de 200 de lei și primești cadou 50 de lei!”.
Promoția este valabilă zilnic, pentru primii 25 de clienți ai magazinului Penny Market, situat la parterul complexului comercial, și care achiziționează produse de minim 200 de lei. Aceștia vor primi cadou un voucher de cumpărături în valoare de 50 de lei, voucher ce poate fi utilizat în magazinul Eponge Fashion Paris din același complex comercial.

 

Roata Olarului la Galleria Suceava

În zilele de 29 și 30 septembrie, Galleria Suceava vă invită să luați parte la un atelier de confecționat vase din lut, în cadrul căruia vă puteți proba creativitatea sau vă puteți iniția în domeniul olăritului! Toți participanții vor avea posibilitatea să păstreze toate obiectele confecționate. În acest weekend, începând cu ora 13.00, Roata Olarului "se va învârti" la Galleria Suceava!

 

Joi, 27 septembrie

Concert de deschidere a stagiunii simfonice sucevene

La Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava va avea loc astăzi, începând cu ora 18:30, Concertul de deschidere a stagiunii simfonice sucevene 2012/2013, prezentat de Filarmonica Botoşani, dirijor: Mihail Secikin, solistă: Ioana-Cristina Goicea – vioară. În program: George Enescu – Rapsodia a II-a, în re major, Jean Sibelius – Concertul pentru vioară şi orchestră, în re minor, Ludwig van Beethoven: Simfonia a V-a în do minor.

Biletele costă 15 lei (8 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari) şi se pot procura de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava – intrare B, etaj 1.

Relaţii şi rezervări la telefon 0230 523 718.

 

Seară de film intercultural, La Fierărie

Grupul de iniţiativă interculturală al tinerilor din judeţul Suceava vă invită la o seară de film intercultural. De la ora 17:30, La Fierărie, va rula filmul „Umbrele strămoșilor uitați”, în regia lui Serghei Paradjanov. Acțiunea filmului se petrece în vestul Ucrainei, în rândul huţulilor, un grup etnic ce trăia aproape de culmile muntoase. Viețile lor se desfășoară într-un mediu dur și sunt organizate după un sistem cultural care nu se schimbase mult de la începutul secolului al XVIII-lea.

 

Seară Bucovineană, în Padrino

În Padrino se încinge o horă mare pe ritmurile deja cunoscute ale formaţiei Cetina la Seară Bucovineană, începând cu ora 22.30. „Şi, pentru că este seară studenţească oferim o reducere de 15% după ora 24.00” anunţă organizatorii. Rezervări 0742365859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Vineri, 28 septembrie

Noaptea Cercetătorilor, în faţa Muzeului Ştiinţelor Naturii

Noaptea Cercetătorilor, ajunsă la cea de-a VI-a ediţie în România, se va derula între orele 18:00 – 22:00, pe strada Ştefan cel Mare, în faţa Muzeului Ştiinţelor Naturii. Sucevenii de toate vârstele vor putea să dezlege în câteva ore mistere din diferite ramuri ştiinţifice, să îşi poarte curiozitatea prin labirintul cunoaşterii, să câştige premii în concursurile care vor avea loc pe toată durata evenimentului şi, nu în ultimul rând, să cunoască ce fac cercetătorii din comunitatea locală şi cine sunt ei.

 

„Educaţie prin sport - educaţie prin fotbal”, la Shopping City

Asociaţia Sportivă „Luceafărul Bucovina” organizează un proiect foarte amplu, intitulat „Educaţie prin sport - educaţie prin fotbal”, care se adresează copiilor cu vârste între 6 şi 12 ani, băieţi şi fete, indiferent de experienţa sau înclinaţia spre un anume sport. Programul îşi propune să atragă cât mai mulţi copii şi să ofere o alternativă de a face mişcare, de a lupta împotriva orelor petrecute la calculator, printr-o educaţie sportivă care să aibă un real efect asupra sănătăţii fizice şi psihice. Începând cu ora 18:00, în Shopping City Suceava se va desfăşura o prezentare detaliată a programului pentru părinţi şi copii. Antrenamentele vor avea loc la: Universitatea „Ştefan cel Mare” - teren „Balon” şi Shopping City - Sala „City Gallery”. Program: luni – vineri, între orele 17:00– 20:00, sâmbătă între orele 9:00 – 12:00.

Activitatea clubului este susţinută de 14 cadre cu înaltă calificare atât pedagogică (şase profesori cu gradul I în învăţământ), cât şi din punct de vedere sportiv (fotbal – trei antrenori cu licenţa „A” UEFA, atletism, gimnastică, arte marţiale – un antrenor principal Lotul Naţional Viet-vo-dao, un campion european) şi, nu în ultimul rând, calificare medicală (profesori kinetoterapeuţi, medic ortoped).

 

Sărbătoreşte-ţi ziua la Padrino

„E ziua ta săptămâna asta? Ia-ţi prietenii şi sărbătoreşte-o vineri (în afara serilor cu evenimente speciale) la Padrino şi noi îţi facem cadou 50%, pentru toate produsele din bar, la nota de plată după ora 22.00”, anunţă organizatorii. În fiecare vineri la Padrino - Rezervări 0742365859.  

 

Sâmbătă, 29 septembrie

Teatru pentru copii, la Galleria Suceava

De la ora 11.30, Asociaţia New Talents - Spectacol pentru copii şi tineret va prezenta, în zona dedicată copiilor din Galleria Suceava (la etaj), piesa "Şperlă Voinicul". Accesul este gratuit!

Distracţie în stil Padrino

„Te invităm să te distrezi în stil Padrino pe cea mai bună muzică de pub şi cea mai cool atmosferă din oraş” anunţă organizatorii. Rezervări 0742365859. www.RestaurantPadrino.ro

 

DJ XS Live Mix, Office`s Club

Saturday 29 september Office`s Club presents DJ XS Live Mix. RSVP 0735168111. www.facebook.com/officesclub
 

Duminica, 30 septembrie

Teatrul de Păpuşi „Puppet”

Teatrul de Păpuşi „Puppet”va monta în faţa micilor spectatori piesa „Prostia Omenească”, de Ion Creangă. Începând de la ora 12.00, în zona KidsLand, din Iulius Mall, copiii pot face cunoştinţă cu mânuitorii de păpuşi, întâlnirea repetându-se în fiecare sfârşit de săptămână cu alte piese captivante.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1044 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de-acasă...0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei