Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 sep 2012 - Anul XVII, nr. 226 (5131)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mandat european

Humorean arestat pentru că spărgea bancomate în Italia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 24 de ani din Gura Humorului a fost arestat ieri, pentru o perioadă de cinci zile, de Curtea de Apel Suceava. Ioan Popa este acuzat că în complicitate cu alte persoane a instalat ATM-uri false şi în acest fel a furat bani din conturile unor persoane. Împotriva tânărului din Gura Humorului mai există şi acuzaţia că s-a folosit de carduri contrafăcute pentru a umbla în conturile titularilor de drept. Toate aceste fapte s-au petrecut în Italia, în zona mai multor centre comerciale. Arestarea s-a făcut în baza unui mandat european emis de autorităţile italiene, care în termen de cinci zile trebuie să trimită mai multe date la Curtea de Apel Suceava în vederea predării suspectului.

Tot ieri, judecătorii suceveni au decis să-l trimită în Italia şi pe Virgil Apetrei, de 27 de ani, din Crucea. Acesta a fost de acord cu predarea, iar în următoarele zile va ajunge în Peninsulă.

Pe 25 august 2012, Tribunalul Santa Maria Capua Vetere a emis un mandat european de arestare pe numele lui Virgil Apetrei pentru acuzaţia de implicare într-o organizaţie criminală mafiotă.

Din primele date furnizate de italieni, Virgil Apetrei ar fi intrat într-o organizaţie mafiotă “Clanul Armato”, al cărei scop era de a-i extorca pe antreprenorii din provincia Caserta, cerându-le taxe de protecţie.

Tânărul a negat acuzaţiile ce i se aduc, explicându-le magistraţilor că a fost cercetat şi în Italia pentru aceste fapte şi s-a luat măsura libertăţii supravegheate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Humorean arestat pentru că spărgea bancomate în Italia.
 Vizualizări articol: 1204 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Humorean arestat pentru că spărgea bancomate în Italia5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei