Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 sep 2012 - Anul XVII, nr. 226 (5131)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie

Doctorul Tiberius Brădăţan candidează din partea PSD în Colegiul de Senat Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doctorul urgentist Tiberius Brădăţan va candida din partea USL pentru un post de senator în Colegiul Suceava.

Candidatura lui a fost votată în cadrul unei şedinţe la care au fost prezenţi reprezentanţi ai tuturor filialelor PSD din Colegiul de Senat Suceava. Brădăţan îl va avea drept contracandidat principal pe preşedintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur.

De precizat că în cadrul şedinţei de ieri la care au participat social-democraţi din filialele PSD din Colegiul de Senat Suceava, Tiberius Brădăţan a concurat cu Niculai Bosancu, doctorul sucevean reuşind să obţină cele mai multe voturi pentru candidatura sa în Colegiul Suceava pentru Senat.

Pe de altă parte, trebuie spus că social-democraţii suceveni îşi vor definitiva în cursul zilei de vineri lista de candidaţi pentru alegerile parlamentare din judeţul Suceava. După nominalizarea lui Tiberius Brădăţan pentru Colegiul de Senat Suceava, în cursul zilei de astăzi vor fi cunoscuţi şi candidaţii PSD pentru Colegiul de Senat din zona de munte a judeţului, precum şi candidatul pentru Camera Deputaţilor din Colegiul Vicov – Putna.

Pentru Colegiul de Senat din zona de munte (Vatra Dornei – Câmpulung Moldovenesc – Gura Humorului) şi-au exprimat intenţia de a candida social-democraţii Neculai Bereanu şi Roman Boca. Se pare că dintre cei doi, favorit este Neculai Bereanu, având în vedere că Roman Boca a creat o serie de nemulţumiri în rândul social-democraţilor, atunci când la alegerile locale de anul acesta şi-a exprimat susţinerea faţă de candidatul independent pentru primăria Vatra Dornei Cezar Ioja. O decizie cu privire la viitorul candidat pentru Senat în colegiul de munte va fi luată în cursul zilei de astăzi, după consultarea organizaţiilor PSD din această zonă a judeţului.

 

Vasile Rusu şi Atanasă Nistor vor să fie deputaţi în Colegiul Vicov-Putna

Tot în cursul zilei de astăzi se va lua o decizie finală cu privire la candidatul PSD pentru Camera Deputaţilor în Colegiul Vicov – Putna. Candidatura în acest colegiu este dorită de directorul economic al Direcţiei Silvice Suceava, Vasile Rusu, precum şi de fostul director al Direcţiei Agricole Suceava, Atanasă Nistor. Pentru acest colegiu şi-a mai anunţat intenţia de a candida şi primarul comunei Voitinel, Maria Pleşca, aceasta renunţând în cele din urmă.

Potrivit unor surse din cadrul PSD, cel care ar putea să fie candidatul pentru Camera Deputaţilor este Vasile Rusu.

După stabilirea candidaţilor din cele două colegii, Biroul Permanent Judeţean Suceava a PSD va valida în şedinţa de vineri, 28 septembrie 2012, lista completă de candidaţi social-democraţi pentru alegerile parlamentare de la începutul lunii decembrie.

Până în momentul de faţă a fost stabilită candidatura lui Ovidiu Donţu în Colegiul nr. 2 Fălticeni, precum şi candidaturile în patru colegii pentru Camera Deputaţilor, respectiv Gavril Mîrza – Colegiul nr. 3 Cajvana, Eugen Uricec – Colegiul nr. 4 Fălticeni, Ioan Stan – Colegiul nr. 5 (Dolhasca – Mălini) şi Eugen Bejinariu – Colegiul nr. 8 Siret.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doctorul Tiberius Brădăţan candidează din partea PSD în Colegiul de Senat Suceava.
 Vizualizări articol: 1563 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doctorul Tiberius Brădăţan candidează din partea PSD în Colegiul de Senat Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   De ce ? trimis de
(27 sep 2012, 14:31:36
Nu este nevoie la spital de acest de ce trebuie sa se duca in parlament ?Care sunt oamenii noi in politica fiindca il mostenim pe Brejnev.Ies unii cu picioarele inainte din parlament ,tot de la revolutie ne dau lectii de democratie.
1.1  RE: De ce ? trimis de
(27 sep 2012, 15:09:04
...locul d-vostra este la spital sa alinati suferintele oamenilor!....
Toata tineretea v-ati dedicat-o cu trup si suflet noua si ati dovedit competenta! De ca parlament!? Ce sa faceti in parlament, doar sa va deprofesionalizati si cei mai rau, sa ,, taiati frunze la cini”... ca ceilalti!?
2.   Pt bradatan poate dau un vot trimis de
(29 sep 2012, 13:23:09
bradatan macar e doctor. merita in parlament.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei