Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 sep 2012 - Anul XVII, nr. 226 (5131)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eveniment

Compania Provident şi-a inaugurat oficial sediul din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Compania de credite de consum Provident Financial România şi-a inaugurat ieri, în mod oficial, sucursala din Suceava. La eveniment au fost prezenţi viceambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii în România, Esther Blythe, prefectul judeţului Suceava, Florin Sinescu, şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alexandru Rădulescu, dar şi directorul Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava, Gabriel Lucian Grigoriu.

Sucursala din Suceava este cea de-a nouăsprezecea unitate de acest tip al companiei Provident în România.

De precizat că Provident a început operaţiunile în judeţul Suceava încă de anul trecut, ca parte a unor investiţii totale de peste 30 de milioane de euro, realizate de companie în 2011. La sucursala Provident din Suceava lucrează o echipă de peste 55 de agenţi şi angajaţi, care le oferă sucevenilor consultanţă şi servicii financiare simple şi personalizate, peste 1.500 de locuitori ai judeţului beneficiind de produsele Provident în ultimul an.

„Prin inaugurarea acestei sucursale, Provident îşi continuă planurile de dezvoltare în partea de nord-est a ţării, o zonă extrem de importantă pentru noi. Evenimentul de astăzi reprezintă dovada succesului pe care produsele şi serviciile noastre îl au în Suceava”, a declarat directorul general al Provident Financial România, Ivo Kalik.

 

„Simbol al modelului britanic de business”

Prezent în Suceava pentru a participa la acest eveniment, viceambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii în România, Esther Blythe, a ţinut să vorbească despre succesul modelului de afaceri al Provident.

„Prin rezultatele extraordinare pe care le are în România, Provident devine un simbol al modelului britanic de business care îşi bazează succesul pe responsabilitate şi corectitudine. Cu o experienţă de peste 130 de ani în Marea Britanie şi investiţii de peste 140 de milioane de euro în România, Provident este unul dintre cei mai importanţi investitori britanici în Europa Centrală şi de Est”, a declarat Esther Blythe.

La rândul său, prefectul judeţului Suceava, Florin Sinescu, a precizat că Provident se adresează unui segment bine definit, cel al creditelor de consum, care permit cetăţenilor să îşi asigure un echilibru financiar, prin luarea unor decizii responsabile. „Sper ca sucursala deschisă în Suceava să contribuie la dezvoltarea business-ului Provident la nivel naţional”, a spus Florin Sinescu.

În ceea ce-l priveşte pe vicepreşedintele CJ Suceava Alexandru Rădulescu, acesta a spus că o instituţie financiară precum Provident este esenţială într-o comunitate, deoarece răspunde nevoilor cetăţenilor de a avea un buget echilibrat în familie.

„Doresc, de asemenea, să felicit Provident pentru toate proiectele sociale pe care le-a desfăşurat de-a lungul timpului şi să îi asigur de tot sprijinul nostru în astfel de iniţiative viitoare”, a declarat Alexandru Rădulescu.

Trebuie spus că pe lângă serviciile financiare simple şi personalizate, Provident a derulat de curând un proiect comunitar în parteneriat cu Primăria Suceava şi Clubul Eco-Montan Origini Verzi Suceava. Astfel, în urmă cu o săptămână, peste 30 de voluntari Provident au reamenajat un loc de joacă din parcul Prefecturii, în cadrul programului „Fiecare parc are povestea lui”, derulat de această companie în cele mai importante oraşe din ţară. Spaţiul de joacă a fost ales în urma unui vot public la care au participat peste 1.600 de suceveni, investiţia în Suceava depăşind 3.700 de euro.

Provident Financial este compania care în 2006 a introdus în România un concept nou de creditare, şi anume împrumutul la domiciliu, adică sume mici de bani, oferite rapid şi pe termen scurt, direct la domiciliul clienţilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Compania Provident şi-a inaugurat oficial sediul din Suceava.
 Vizualizări articol: 2098 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 5 voturi
Compania Provident şi-a inaugurat oficial sediul din Suceava1.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei