Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 aug 2012 - Anul XVII, nr. 196 (5101)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Atitudine

PDL Suceava le cere oamenilor politici să nu instige lumea la proteste

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele interimar al Organizaţiei Municipale Suceava a PDL, Lucian Harşovschi, solicită oamenilor politici să nu instige lumea la proteste, acum după ce Curtea Constituţională a invalidat referendumul de demitere a preşedintelui suspendat, Traian Băsescu,  considerând că astfel de practici ”iresponsabile”  sunt dăunătoare pentru ţară şi pentru economia naţională. PDL Suceava, prin vocea liderului său, face un apel pentru revenirea la normalitate, considerând că rolul politicienilor este acela de a colabora în interesul românilor, nu acela de a dezbina populaţia şi de a crea crize artificiale şi sterile. „La nivel local, Organizaţia Municipală a  PDL Suceava, care este principalul partid din Consiliul Local, doreşte să îşi manifeste disponibilitatea de a colabora cu celelalte formaţiuni politice şi speră că declaraţiile şi acţiunile iresponsabile făcute de unii lideri naţionali să nu îi influenţeze pe unii politicieni locali în asemenea măsură încât sucevenii să aibă de suferit de pe urma lipsei de colaborare a acestora. Mai mult, PDL Suceava consideră că decizia Curţii Constituţionale trebuie respectată de toată clasa politică şi că aceasta trebuie să conlucreze mai bine de acum înainte”, a spus Harşovschi.

El a adăugat că PDL Suceava salută decizia Curţii Constituţională a României referitoare la invalidarea referendumului din 29 iulie şi speră ca aceasta să pună capăt actualei crize politice, care nu are nici un învingător şi foarte mulţi învinşi. Harşovschi a subliniat că democrat-liberalii suceveni au constatat că demersul de suspendare a preşedintelui a fost unul nechibzuit, de pe urma căruia au avut de pierdut toţi actorii politici, dar mai ales românii şi statul român.

„Din nefericire, imaginea ţării a fost afectată negativ, economia a avut de suferit, românii au fost nevoiţi să plătească nota de plată a instabilităţii politice, iar politicienii şi instituţiile au înregistrat grave prejudicii de imagine. Situaţia actuală a preşedintelui României nu este una care să ne bucure, deoarece acesta a repurtat o victorie cât o înfrângere, obţinută cu un cost uriaş, în urma căreia rămâne realitatea a peste 7 milioane de oameni care au votat împotriva acestuia. Pe de altă parte, iniţiatorii procedurii de demitere trebuie să explice de ce a fost necesar aceste demers lipsit de finalitate milioanelor de romani afectaţi de creşterea ratelor la credite sau de scumpirea produselor de larg consum sau de creşterea valorii facturilor”, a mai spus Lucian Harşovschi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PDL Suceava le cere oamenilor politici să nu instige lumea la proteste.
 Vizualizări articol: 823 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
PDL Suceava le cere oamenilor politici să nu instige lumea la proteste1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Esti cu capu stimabile trimis de
(23 aug 2012, 13:51:34
cum sa instigati voi la revolte?ba prietene...ascunde-te undeva si nu te mai impauna cu statutul de pdl ist ca mult nu mai tine ... si in afara de asta...iti aduci aminte ce ai facut prin primarie impreuna cu seredenciuc? eu stiu ce ati facut asta vara...daca intelegi parfrazarea titlului de film...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei