Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 aug 2012 - Anul XVII, nr. 196 (5101)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 23 – 29 august

Târg de obiecte handmade, la Iulius Mall

Artiştii şi artizanii din Suceava expun spre vânzare articole special create în tendinţele verii. Podoabe, lumânări parfumate, origami, articole Quiling, piese vestimentare şi alte accesorii, aranjamente deosebite din flori uscate şi diverse obiecte decorative, toate unicate şi la preţuri foarte accesibile, vor fi de găsit la parterul Iulius Mall, între 24 şi 26 august, în intervalul orar 10:00 şi 22:00.

 

KidsLand Club te premiază!

Până pe 31 august 2012, cumpărăturile din magazinele pentru copii sunt premiate! Iulius Mall răsplăteşte clienţii care cumpără jucării, vestimentaţie, încălţăminte, accesorii, obiecte de decor şi alte articole pentru copii. La cumpărături de 50, 100 şi 150 de lei (bonuri cumulate, chiar şi din zile diferite), clienţii primesc ore gratuite de joacă pentru cei mici la KidsLand. Magazinele care participă la tombolă sunt Delia’07, Cofetăria Oana, Evel Mod, Louise, Dinoland şiArmin Kids.

 

Ziua Fotografiei de Stradă, la Iulius Mall

De ce este nevoie de Ziua Fotografiei de Stradă? Pur şi simplu pentru că nu există un astfel de eveniment în România şi din ce în ce mai mulţi fotografi încearcă această nişă fotografică. Ne dorim să-i descoperim pe cei mai buni fotografi de stradă din România, şi de aceea te provocăm la această acţiune.Trimite trei fotografii, împreună cu datele tale de contact, respectând tematica impusă de concurs, până pe 7 septembrie 2012, pe adresa Librăriei Cărtureşti din Iulius Mall (sv_mall@carturesti.ro sau manager_svm@carturesti.ro). Organizatorul, Asociaţia “Bucureştiul meu drag”, va organiza o expoziţie pe 28 septembrie, în Cărtureşti, dată la care va premia locul I cu o cameră Canon 650D, locul II cu o cameră Canon G1X şi locul III cu o cameră Canon S100.

 

„Între real şi fantastic”, expoziţie de pictură

Mihai Varzarisemnează expoziţia de pictură şi grafică din Iulius Mall, care are ca tematică legătura artistului cu lumea reală, dar şi cu fantasticul imaginaţiei sale bogate. Intitulată „Între real şi fantastic”, expoziţia va sta pe simeze la etajul mall-ului până pe 14 septembrie şi poartă antetele: Alianţa Pro Bucovina şi Societatea Artiştilor şi Amicilor Artelor Plastice din Bucovina (SAAAPB). Premiant SAAAPB, Mihai Varzari se află în deplinătatea maturităţii sale artistice şi expune publicului iubitor de frumos o selecţie de zece picturi în ulei şi alte zece lucrări de grafică şi de desen.

 

Atelierul de vacanţă

În fiecare marţi, de la ora 18.30, Cărtureşti dedică celor mici o Seară de Poveşti, iar Ilinca Rusu, psiholog, coordonează întâlnirile. În fiecare seară de joi, de la aceeaşi oră, librăria găzduieşte Ateliere de comunicare pentru copii cu vârste între 9 şi 12 ani, iar Cristina Onofrei, profesor formator, este gazda fiecărui eveniment.

 

Joi, 23 august

Festivalul „Bucovina Rock Castle”, în Cetatea de Scaun a Sucevei

Festivalul de rock din Cetatea Sucevei va debuta la ora 18:00, când va avea loc deschiderea oficială, urmată de concertul susţinut de trupa clujeană Speak Floyd. Între orele 19:40-20:10, va concerta trupa Okra din Suceava, în intervalul 20:20-21:00 - Alternativ Quartet din Cluj-Napoca, 21:10-22:10 - Chilli Familli din Cluj-Napoca, 22:20-23:20 - Dubioza Kolektiv din Bosnia.

Prima seară de rock în Cetatea Sucevei se va încheia (23:35-00:35) cu concertul oferit de trupa bucureşteană Travka.

 

„Fun Night”, la Padrino

Padrino a dat startul unor nopţi fierbinţi de distracţie, sub conceptul "Fun Night", cu toate ingredientele unei distracţii pe cinste, unde fetele sunt privilegiate. Fetele cu chef de distracţie primesc câte un cocteil din partea casei. Aşadar, ia-ţi prietenele şi sărbătoriţi... the ladies' night!

 

Vineri, 24 august

Festivalul „Bucovina Rock Castle”, ziua a II-a

În cea de a doua zi de festival, de la ora 18:30 la ora 19:00 va concerta trupa suceveană Acid, urmată, de la 19:15-19:55, tot de o trupă suceveană, D’eagle. În intervalul 20:10-20:55, iubitorii de rock vor putea aplauda evoluţia trupei Relative din Cluj-Napoca, iar între 21:10-21:55 – trupa Implant Pentru Refuz din Timişoara. Tot mâine, vor mai concerta între zidurile cetăţii sucevene trupele Luna Amară din Cluj (22:10-23:10) şi Coma din Bucureşti (23:25-00:25).

 

Sărbătoreşte la Padrino

E ziua ta săptămâna asta? Ia-ţi prietenii şi sărbătoreşte-o vineri (în afara serilor cu evenimente speciale) la Padrino şi noi îţi facem cadou 50%, pentru toate produsele din bar, la nota de plată după ora 22.00.

 

Sâmbătă, 25 august

Festivalul „Bucovina Rock Castle”, ziua a III-a

De la ora 18:30 la 19:00 vor cânta pentru public sucevenii de la trupa rock Crosside, urmaţi, între orele 19:15-19:55, de trupa Astero, Bucureşti, 20:10-20:55 – trupa Mushroom Story din Cluj-Napoca, 21:10-21:55 – trupa Blazzaj, din Timişoara, 22:10-23:10 – trupa Kumm, din Cluj, seara încheindu-se cu evoluţia trupei Alternosfera, din Republica Moldova (23:25-00:25). Accesul în Cetatea Sucevei costă 2 lei pe zi, începând cu ora 18:00, iar campingul este gratis.

 

Invitaţie la Padrino

Te invităm să te distrezi în stil Padrino, pe cea mai bună muzică de pub şi cea mai cool atmosferă din oraş. Rezervări la 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

La Dolce Vita, în Office`s Club

Vino şi gustă La Dolce Vita - the sweet italian lifestyle! Fetele sunt privilegiate, primele 30 primesc câte un Aperol Spritz pentru a completa atmosfera serii. Enjoy Office`s Club! Rezervări la 0735 168 111. www.facebook.com/officesclub

 

Duminică, 26 august

Mini-discotecă pentru prichindei

În fiecare duminică, cei mici se distrează pe cinste în Iulius Mall, la o mini-discotecă. De la ora 18:00, în zona KidsLand, prichindeii vor dansa, vor cânta şi vor participa la concursuri cu multe premii alături de mascota Rocco şi de gaşca sa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 798 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă...4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei