Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 aug 2012 - Anul XVII, nr. 194 (5099)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La nivel înalt

Magnatul ucrainean Viacheslav Dobrovolskiy, prezent în România la invitaţia preşedintelui UUR

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Magnatul ucrainean Viacheslav Dobrovolskiy s-a aflat zilele trecute în România şi a vizitat mai multe sate în care trăiesc etnici ucraineni, atât în judeţul Suceava, cât şi în judeţul Maramureş. Vizita lui Dobrovolskiy este urmarea invitaţiei făcută de Dumitru Morhan, preşedintele Uniunii Ucrainenilor din România. După vizita de la Suceava, cei doi au mers în Maramureş, iar duminică au participat la Hora de la Prislop, manifestare care a ajuns la cea de-a 44-a ediţie.

Alături de Dumitru Morhan şi Viacheslav Dobrovolskiy, în pelerinaj la Mănăstirea „Trei Ierarhi” de la Prislop a mai fost prezentă familia princiară Paul şi Lia de România, precum şi Florin Securean, mare cavaler al Ordinului de Malta, dar şi conducerea Fundaţiei Internaţionale OMENIA, respectiv Minodora Ilie şi generalul Gheorghe Buzatu.

Nu trebui uitată şi prezenţa la slujba de pe muntele Prislop a preşedintelui suspendat al României, Traian Băsescu, şi a soţiei acestuia, Maria.

Deschiderea Horei la Prislop a fost oficiată în prezenţa lui Dumitru Morhan şi a invitaţilor săi atât din ţară cât şi din Ucraina.

„Acesta este un prim pas pe care-l fac în calitate de preşedinte al tuturor ucrainenilor din România pentru renaşterea acestei etnii. Ne-am propus să realizăm programe concrete pentru satele în care trăiesc etnici ucraineni şi dorim să avem sprijin atât din partea autorităţilor române, cât şi din partea oamenilor de afaceri din ţară şi din Ucraina. Astfel se justifică şi prezenţa domnului Viacheslav Dobrovolskiy, care şi-a manifestat dorinţa să investească în România”, a declarat Dumitru Morhan, preşedintele UUR.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Magnatul ucrainean Viacheslav Dobrovolskiy, prezent în România la invitaţia preşedintelui UUR.
 Vizualizări articol: 1078 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Magnatul ucrainean Viacheslav Dobrovolskiy, prezent în România la invitaţia preşedintelui UUR5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei