Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 aug 2012 - Anul XVII, nr. 194 (5099)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Piedici

Primăria Suceava trebuie să reia licitaţia de amenajare a noului adăpost de câini

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dorinţa multor suceveni de a scăpa de haitele de câini de pe străzi nu se va îndeplini curând, mai ales că lucrările de amenajare a noului adăpost bat pasul pe loc. Mai exact, municipalitatea suceveană este nevoită să reia licitaţia de amenajare a noului adăpost din lunca Sucevei, după ce firmele care s-au prezentat la licitaţie au venit cu oferte care depăşesc valorile maximale stabilite de indicatorii tehnico-economici.

“Imediat ce termenele legale care trebuie respectate ne vor permite, vom relua licitaţia. Am rămas surprins de faptul că firmele care s-au prezentat la licitaţie au venit cu valori mai mari decât indicatorii tehnico-economici”, a spus primarul Ion Lungu, care estimează că acest lucru va întârzia punerea în practică a planului de prindere a câinilor vagabonzi cu minim trei săptămâni.

Confruntată cu o mulţime de reclamaţii din partea locuitorilor terorizaţi de câini, dar şi presată de solicitările organizaţiilor de protecţie a animalelor, municipalitatea suceveană a luat decizia de a aduna cât mai multe dintre patrupedele de pe străzi în două adăposturi amenajate în lunca Sucevei.

Din păcate, doar unul din acestea este realizat, dar într-un mod destul de precar, în vreme ce al doilea, care va fi mai modern şi mai uşor de administrat, este în curs de realizare, pe un teren situat în vecinătatea vechiului adăpost, care este aproape plin de câini adunaţi de pe străzi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Suceava trebuie să reia licitaţia de amenajare a noului adăpost de câini.
 Vizualizări articol: 1386 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Primăria Suceava trebuie să reia licitaţia de amenajare a noului adăpost de câini5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(21 aug 2012, 14:02:22
Primarul Ion Lungu se lauda in campania electorala ca in toamna nu vor mai fi caini vagabonzi pe strazi. Uite ca vine toamna si el da din colt in colt. Ar mai fi varianta sa-i ia acasa. Poate asa va intelege de ce e lumea revoltata.
2.   Prostanac trimis de
(21 aug 2012, 18:28:51
asa se intampla cand face proiectul un instalator, care nu poate proiecta macar un cotetz de caine ! si acest proiect a costat 200 mil lei vechi. din banii astia jumatate din adaposturi se puteau face.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei