Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 aug 2012 - Anul XVII, nr. 194 (5099)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băsescu: E ilegală scoaterea din lista permanentă a românilor cu rezidenţă în afară sau CI expirate

Preşedintele suspendat, Traian Băsescu, a declarat, ieri, la sosirea la sediul său de campanie, că este ilegală scoaterea de pe listele electorale permanente a românilor cu rezidenţă în străinătate, precum şi a celor cu actele de identitate expirate.

Întrebat de jurnalişti despre faptul că Guvernul consideră necesară scoaterea de pe listele electorale permanente a circa 2,5 milioane de români cu rezidenţa în străinătate, Băsescu a răspuns că listele electorale permanente se fac după domiciliul stabil, iar intenţia Guvernului este ilegală.

"Da, numai că listele se fac după domiciliu. Ştiţi ce îmi spune treaba asta? Eu i-aş întreba, dacă au două milioane jumătate cu rezidenţă în străinătate şi ei consideră în mod ilegal că nu ar trebui să fie în listele permanente de aici, de ce au trimis doar 500.000 de buletine de vot în străinătate?", a afirmat Băsescu.

De asemenea, întrebat despre scoaterea de pe listele electorale permanente a circa 600.000 de români identificaţi ca având cărţile de identitate expirate, Băsescu a răspuns că este ilegală şi această măsură.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu: E ilegală scoaterea din lista permanentă a românilor cu rezidenţă în afară sau CI expirate.
 Vizualizări articol: 769 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Băsescu: E ilegală scoaterea din lista permanentă a românilor cu rezidenţă în afară sau CI expirate1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   MARIA TEREZA SI OGLINDA OGLINJOARA trimis de
(21 aug 2012, 11:54:35
Oglinda oglinjoara cine e cel mai frumos ,destept ,inteligent ungur contemporan?
Sa-ti zic eu imparateaso sau ghicesti tu ca-ti face placere?
Zic eu,Viktor Orban. Nu zise oglinda oglinjoara. Atunci Ciociolina Nu,zise oglijoara, scoasă din uz, diva, singurul politician din univers care-a recunoscut că e de meserie curvă, ceilalţi pitindu-se după fandoseli virginale, nu mai are căutare. Atunci zi tu oglinjoaro Sa zic direct sau sa-ti dau niste indicii? Un tip mic şi chel, cu o mersătură oblică. sunt informaţii că dacă detestă ceva, apoi acel ceva e România. Dacă dispreţuieşte ceva, apoi pe români îi dispreţuieşte. Dacă vinde mai în pierdere şi trădează cu mai multă plăcere ceva, apoi acel ceva e ţara natală. a fost semnalat, zilele trecute, în Harcov, ţinut locuit preponderent de unguri. Chelul devorator de români a venit cu plocoane mari şi daruri nemăsurate. A venit cu pile de la Orban şi de la Barroso, un portughez care ţine trena miresei şi se lasă încheiat la fermoarul nădragilor de mire. A venit cu ploconul unei hărţi a Dictatului de la Viena pe care o reface cu buget cu tot. A venit cu firman împărătesc de federalizare.
AAAAAAAA,E BASESCU INTAIUL.
1.1  RE: MARIA TEREZA SI OGLINDA OGLINJOARA trimis de
(21 aug 2012, 12:03:51
Așa mai merge, Lăcucu-infantilule pârâcios!

Dar dacă vor bozgorii să ciuntească Măicuța Dacia, te înrolezi volinitr la mine-n regiment?
ai făcut ceva cătănie sau trebuie să te instruiesc cum se mânuiește mitraliera?
---------
lasă-i draaqului și pe băse și pe ilič că ăștia ar vinde-o și pe mă-sa numai să mai adaste câteva secunde-n jilț! Zî repede, sari la chemare dacă sună goarna?
1.2  RE: MARIA TEREZA SI OGLINDA OGLINJOARA trimis de
(21 aug 2012, 12:05:50
kkm-aș, erată:

Lăducu - copchilaș pârâcios la direcția de coprocultură ce era să-i bage în mormânt pe copchii de la Strejăncuța;

volintir
2.   Catre Herr trimis de
(21 aug 2012, 12:07:21
Categoric,voi fi primul care voi sari la chemarea goarnei tale pentru a ne apara tara.
2.1  RE: Catre Herr trimis de
(21 aug 2012, 12:44:20
Bun așa, bun așa!
Fiindcă experiența ultimilor 22 de ani trasează o evidență indubitabilă:
De fiecare dată când a fost un moment de suspans decizional, bozgorașii au practicat UN ȘANTAJ DEZGUSTĂTOR: vă sprijinim în cine știe ce potlogărie dacă NE DAȚI ASTA sau dacă NE FACEȚI ASTA!
Nici urmă de conduită dezinteresată în atitudinea lor. Nu! Totdeauna s-au comportat ca niște derbedei cu colinda - „ne dați sau nu ne dați?”
Acum, obiectivându-mă față de toate controversele politice ale ultimilor săptămâni, nu pot să nu meditez asupra unei ipoteze tulburătoare:
Care va fi nota de plată pentru sprijinul acordat de Orban prezidentului suspendat? Care va fi răsplata datorată milionului de ungurași absenteiști și care ar fi putut înclina definitiv balanța referendumului?
Oare nu cumva zilele astea asistăm la o pregătire perceptivă și ideologică a „transformărilor” ce vor urma? Nu cumva nerușinarea și tupeul lozincard al iredentismului maghiar a atins cote de neimaginat? Altminteri nu îți poți explica îndrăzneala VICEPREȘEDINTELUI parlamentului ungar de a vorbi despre autonomia unui ținut SITUAT GEOGRAFIC ÎNTR-O ȚARĂ INDEPENDENTĂ ȘI SUVERANĂ!
Apoi apare la interval de o zi ugro-Kelemenul, căpetenia acelei găști denumită impropriu partid politic și tolerată impardonabil de toate formațiunile românești. Ei bine, despre ce vorbește acest bozgoraș cu creierul fumegând de idei revanșarde? Nu mai mult decât revizuirea constituției aceluiași STAT SUVERAN !
Pentru ca mai apoi, la un minut zăbavă, spusele să-i fie întărite de alt parlamentar adept al fezandării cărnii sub șaua calului și care delirează ilogic asupra modificării prevederilor tratatului de la Trianon!
Bravo, națiune! Am ajuns de toată p**a! Tot veneticul și tot nesimțitul se apucă să diriguiască treburile pe plaiurile lui Zalmoxis, Dromichaites și Burebista!
2.2  RE: Catre Herr trimis de
(21 aug 2012, 12:45:14
Continuând raționamentul îngrijorător, s-a observat și de pe Lună sprijinul fățiș și partizan acordat de către Unchiul Sam prin diverșii săi interpuși sau prepuși. Să fie sănătoși! Alte tichiuțe iudeo-masonice care fac și desfac apele pe pământurile lui Gelu, Glad și Menumorut.
Dar ce-i mână pe ei în luptă? Ce voiesc acești masoni?
Care este atitudinea lor publică referitoare la federalism? Cum s-a materializat faptic această linie de politică externă la nivelul Serbiei? Care este consecința implicării lor în evenimentele din Kosovo?

Apoi nu pot să nu aduc în discuție formidabila putere persuasivă a lobby-ului maghiar din congresul american. Oare ce direcții de acțiune urmează acest lobby? Chiar atât de greu este de intuit?

În loc de concluzie nu pot decât să remarc amar: ziua plății celor treizeci de arginți se apropie cu pași repezi. Cea de-a șaptea pecete se va frânge de la sine, ca o consecință logică a evenimentelor exacerbate de TRĂDĂTORII aflați pe cele mai înalte funcții în stat!
Nota de plată nu este destinul românașului de rând, nivelul său de trai, condițiile economice sau mai știu eu ce bazaconii populiste! Fix pix! Îi doare la doi metri în față pe absolut toți guvernanții noștri de soarta românului.
Nota de plată se numește HARCOV. Enclavă autonomă maghiară, situată pe teritoriul României, dar făcând parte din regatul unguresc al Sfântului Ștefan prin intermediul unui coridor ce va străbate de la west la est teritoriul Transilvaniei.

Părerea mea!
Care nu corespunde cu părerea LOR!
Fiindcă la asemenea scenariu, cred că sar ca arși și ciobanul din vârful muntelui și orășanul simandicos.
WE WILL LIVE AND SEE!
3.   Ptr.radumani trimis de
(21 aug 2012, 12:20:26
de ce in fiecare zi il pupi in ☭ pe T.Basescu?
4.   CUM ASA???? trimis de
(21 aug 2012, 12:40:15
Din ce zici tu se intelege ca eu il pup zilnic pe T.Basescu???cred ca e o neintelegere.Eu de-abia astept sa plece acest individ de cea mai joasa speta si militez zilnic pentru acest lucru.
5.   Basescu is back! trimis de
(21 aug 2012, 12:46:39
Ehehe...de-acu' sa vezi...
5.1  RE: Basescu is back! trimis de
(21 aug 2012, 13:04:04
CCR-ui "lezbian şi soţ de politician"
o gaşcă de Moş Crăciuni penibili şi vişinii
vivere,vivere Statul Băsescian !!!!!!!!!!
căci steroizii deciziilor sunt(ghici ?)nerdANII !!!

6.   CCR a decis.... trimis de
(21 aug 2012, 13:07:47
CCR a decis prin vot legal cu 6-3 ca referendumul e invalid....asteptam comentarii cu nerabdare RADUMAMII....ce mai ai de zis acum?....ti-am zis de nenumarate ori sa nu mai fii asa sigur pe tine ca te arzi?....ai luat-o inca odata dar pt tine e ceva normal...cred ca deja esti obisnuit sa pierzi...
6.1  RE: CCR a decis.... trimis de
(21 aug 2012, 13:12:24
viu la trup dar morţi la minte , ultraşii
nerd încă nu se pierd în bezna ce i-a întrupat
s-au dat cu coccisu' de pământ,ca laşii
şi-acu's bucuroşi ! dar , CE S-A REALIZAT ?
6.2  RE: CCR a decis.... trimis de
(21 aug 2012, 13:21:11
mai ABCDAR sa incepem cu inceputul....nu sunt basist asa cun crezi tu si Raducu...nici mie nu imi place situatia si decizia care s-a luat dar e legala si nu se poate contesta...trebuie respectata asa cum e ea chiar daca nu ne place...aceasta decizie a fost luata in asa fel pt ca USL-ul a gresit inainte de referendum si nu si-a luat masurile de precautie atunci cand a hotarat suspendarea presedintelui...USL-ul trebuia sa revizuiasca listele electorale si sa elimine pragul electoral cum era si normal intro tara civilizata inainte si nu pe ultima suta de metri...greseala lor ca nu au facut lucrurile cu cap...acum trebuie sa suportam toti...pacat...
6.3  RE: CCR a decis.... trimis de
(21 aug 2012, 13:23:46
Nu poți să știii dont know până n-o consulțiconfused pe ...skull M1R3LA.nail biting
---------
devilrolling on the floor
---------
* bibliografie de actualitate: Constantin Negruzzi - „Alexandru Lăpușneanul”
6.4  RE: CCR a decis.... trimis de
(21 aug 2012, 13:28:23
imi cer scuze ca mi-am permis sa-mi exprim punctul de vedere fara sa o consult pe M1R3LA...rusine sa-mi fie...:))))))))))))))))))))))) esti M1R3LA sa-mi spui daca e bine ce am zis?....aveam dreptul sa spun aceste lucruri?..:)))))
6.5  RE: CCR a decis.... trimis de
(21 aug 2012, 13:33:13
"TE-AM FĂCUT"??? nop , nu mă interesezi !
te-ai "simţit"... da' ce-mi pasă de persoana ta?!
nu-mi pasă DE CE şi CUM mi te adresezi !
FIINDCĂ-n continuare(voi) cu satana veţi coabita
****
mentalitatea e-o chestiune ce se educă-n generaţii
orgiile minţilor băsiste ... mă lasă rece !
de-acu'ncepe răzmeriţa ! vom/veţi vedea situaţii
ce nici creatorii SF nu le vor întrece

6.6  RE: CCR a decis.... trimis de
(21 aug 2012, 13:37:22
Jackal, cat-o pe babetă și scoate-o în oraș la un cappuccino ca să-i mai treacă din oftică!
Să se simtă și ea Donnă că doară uite c-au început iar băjeții s-o bage în seamă.
-------
Amu' dacă-i boccie fă-te și tu că nu observi.
Tips: înainte de întâlneală inghite vreo 20 de emetiral. Și ia la tine o lămâie. nu contează cum reziști, strânge din dinți, toată faza e să fie dezamorsată baba nucleară c-altminteri Sibiria scrie pe noi - toți postacii impertinenți.
7.   Catre Jackman trimis de
(21 aug 2012, 13:17:57
Sigur ca rezultatul era foarte previzibil.Nu degeaba Base a fost in ungurime pentru a se asigura de votul judecatorului ungur.Nu degeaba s-au facut presiuni asupra judecatorilor USL,unul a cedat.Dar noi antibasistii avem rabdare.In ianuarie eram in fata prefecturii si manifestam.Am obtinut tot ce doream cu exceptia unui singur lucru,plecarea lui Base.Dar avem rabdare si acest lucru se va realiza.
7.1  RE: Catre Jackman trimis de
(21 aug 2012, 13:23:51
si eu sper sa se rezolve situatia chiar daca nu pare...e pacat de ce se intampla dar...sa recunoastem cu totii ca e greseala voastra...
7.2  RE: Catre Jackman trimis de
(21 aug 2012, 14:11:59
a voastră,a noastră , a lor ... a' lu' Băse când e ?
că se pregăteşte pentru un whisky o’clock , again
dacă nu se iese-n stradă(şi asta foarte repede)
vom rămâne doar cu fructul umilinţei..şi-un suspin

8.   Catre Jackman trimis de
(21 aug 2012, 14:02:54
Viata merge inainte si cu base si fara base.Sigur ca ce va urma va fi un cosmar.Vom trai momente de razbunari,lovituri sub centura si sabotari ale guvernului.Dar vom merge inainte.Sa ne luptam cu regimul dictatorial si corupt al lui base,sa ne luptam cu UE care il tine in brate deoarece le creeaza facilitati economice,cu America care il tine in brate ca sa le cumpere avioanele,cu ungurii care vor sa se revizuiasca granitele tarii.Ne vom lupta cu toti acestia si le vom demonstra ca suntem un popor puternic si demn care nu vom accepta niciodata rolul de lacheu al Europei si al Americii pe care ni l-a trasat base.
9.   Asteptam.... trimis de
(21 aug 2012, 14:04:28
aaaaaa....era sa uit...asteptam cu nerabdare ca Antonescu sa plece din politica asa cum a promis (ca doar e om de cuvant nu?)...oricum stim cu totii ca nu va pleca si ne va demonstra inca odata ca toti sunt la fel...niste mincinosi...niste falsi...
10.   Anunt... trimis de
(21 aug 2012, 14:04:40
Vand cinci rachete Tomahawk(made by McDonnell Douglas), stare perfecta de functionare, software impecabil, target preimpostat(HarCov), pret negociabil.
10.1  RE: Anunt... trimis de
(21 aug 2012, 14:21:45
Ți le „cumpărăm” NOI prin donație patriotică numai dacă le dotezi cu ogive nucleare. Nu prea mari, să nu treacă unda de șoc, emisia de lumină, impulsul electromagnetic și radioactivitatea peste culmile Carpaților Orientali.
Cată dintr-alea de 100 kilotone TNT că-s numai bune. (Hiroshima a fost cam de 12 kilo iar Nagasaki 21 kilotone.
Amu vezi și tu cât trebe pentru Miercurea Ciuc, Odorheiul Secuiesc, Gheorghieni, Sfântu Gheorghe și Târgu Secuiesc. (5 targeturi!)
Dacă ai și mai mari nu le irosi că poate ne trebe câteva pentru Mureș sau pentru parlamentul din BUDA!
Trimete-le la post restant în terminalul din Constanța că acolo nu te cată la bagaje nici draaqu!
10.2  RE: Anunt... trimis de
(21 aug 2012, 14:39:55
Cu ogivele nucleare e mai greu acum(e criza), dar cred ca pot sa fac rost de niste butelii cu spori de antrax, care cu mici modificari se pot monta pe Tomahawk-uri. Iar pentru Budapesta, spuneau niste baieti din Transnistria ca ar avea codurile de lansare de la niste silozuri din Rusia...Nu stiu sigur cate kilotone or avea, dar oricum...rusii fac bahaturi!
10.3  RE: Anunt... trimis de
(21 aug 2012, 14:56:51
5 sunt putine...daca aveai 6 le luam eu si trimiteam cu dedicatie cate una pt fiecare membru CCR care a votat pt invalidare asa poate rezolvam situatia asta...asa ca mai fa rost de una...hai doua sa ii trimitem una si lu Baselu...tot cu dedicatie din partea tuturor romanilor...
10.4  RE: Anunt... trimis de
(21 aug 2012, 15:00:02
Stay in touch!
Așteptăm să se înfățoșeze milogii bozgori la palatul cu bufnițe și când hăhăie Zeus că-l doare-n pix de moștenirea de la Viteazu, atunci îi dăm drumul la 'Pocalipsă.

Da' amu' cât or vre' rakeții ceia pe key-le și serialele de la buncăre?
Aiștea nu-s filantropi și vor parale multe.
Da dacă adunăm tăte fătuțele nurlii de prin satele moldovei, care ș-așa n-au ce face pe-acasă, și vor să facă un ban neimpozabil ]n occident, nu-i bun?
Fetili or să producă, ei or să-și tragă partea euroiului iar noi ne alegem cu bunăciuni de rachete.
Dacă nu se învoiesc așa le mai putem promite că le dăm drept sclave și toate nevestele hunilor - Ildiko sau Ilonka - pe care o să le înrobim la Buda. Și le lăsăm și tezaurul nost că ș-așa nu-l mai poate scoate nici dracu de la ei.
Bun așa? Ia-ntreabă-i!
10.5  RE: Anunt... trimis de
(21 aug 2012, 15:37:39
I-am intrebat. Au cam strambat din nas, au zis ca ei au deja ce le oferim noi si ca ne pot da, cel mult, niste coduri crackuite care oricum iti lanseaza rachetele, dar uneori se activeaza self destruct-ul cand nu te astepti(deja au zburat, din greseala, acoperisurile prin niste sate pe la ei pe-acolo). Am refuzat, la care au spus ca daca vrem coduri ca lumea(genuine), atunci sa le trimitem cateva autocare cu turisti unguri, pe care ei ulterior o sa-i distribuie in nush ce bordeluri nonconformiste. Daca le facem moftul asta, cica or sa ne "lipeasca" si de aia de la Anonymous, care deja ar avea pe desktop codurile de la niste rachete cu raza scurta din Cuba...
10.6  RE: Anunt... trimis de
(21 aug 2012, 16:03:00
Done! We have a deal!
Jumătate din marfă înainte și jumătate la livrarea marafeturilor.
Prima oară capturăm toți liderii bozgorașilor de prin parlament, de prin ministere, de prin deconcentrate sau de prin administrațiile locale. ajunge să umplem câteva garnituri de tren alcătuite din bou vagoane.
Tranșa a doua a plății n-o s-o facem din populimea de etnie hunică din harcov, că ăia simpli îs la fel de rupți în kur ca și noi rumânii și ei n-au nici o vină că la căpeteniile lor le iese fum și flăcări pe nări și urechi.
Așa că o să trecem noi frumușel pe la Curtici cu niște divizii mecanizate întărite cu ceva regimente de blindate și o să le rostuim partea de stand-by a acordului direct de la Buda și Pesta. C-acolo-i belșug de căpățâni fumegânde iredentist.

Din câte-mi amintesc noi ne-am acățat de douăpeace sign ori obielele și moletierele de Portdrapelul parlamentului ungar dar ei până acuma n-au reușit să facă la fel cu cel românesc!
(nu, nu și-au agățat cizmele de coperișul parlamentului ci au intrat direct în parlament, loc în care s-au descălțat și au împuțit tot aerul din aulă și din țară.)

Salută-i fierbinte pe tovarășii rakeți și transmitele din partea noastră îndemnul kamaraderesc
Sieg und Heil!
Hut_Hut!
11.   PTR TARCUL CONSTITUTIONAL trimis de
(21 aug 2012, 17:52:26
,,BOLSEVICE,BOLSEVICE,ACE,FUSE ,LINGURI ,BRICE''......
DE PAMANT SI ,,APA POTABILA'' VETI AVEA PARTE!!!
12.   COMPLETARE trimis de
(21 aug 2012, 18:01:48
MA ,SARACU-CINE SUNT BUNICII TAI???????????????????????????
13.   Avem de unde ! trimis de
(21 aug 2012, 21:52:56
Cei trei au fost prea naivi la prima incercare dar din acest esec au invatat multe . Partea proasta este ca poporul pierde foarte mult . In final Basescu nu va mai fi presedinte iar consecintele sa-i apartina . Un lucru totusi nu pot sa mi-l explic : unde sunt cei 10 milioane de romani care n-au participat la referendum ? n-ar trebui sa fie in strada sa se bucure ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei