Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 aug 2012 - Anul XVII, nr. 192 (5097)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Incredibil

Beat la volan, s-a izbit cu maşina într-un podeţ, apoi a plecat la crâşmă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Un tânăr în vârstă de 27 de ani, beat şi fără permis de conducere, s-a urcat la volanul unei maşini, s-a izbit într-un podeţ, după care s-a dus cu autoturismul la crâşmă, unde a fost găsit de poliţie. Joi după-amiază, în jurul orei 17.45, poliţiştii de la Secţia Rural 5 Botoşana au fost sesizaţi despre faptul că un şofer din Dărmăneşti a intrat cu maşina într-un podeţ, fiind în vizibilă stare de ebrietate. O patrulă de poliţie s-a deplasat la faţa locului unde, la circa 50 de metri de podeţ, în faţa unui bar, au identificat autoturismul vizat, care era avariat.

Surpriză sau nu, în bar a fost identificat suspectul, Ionuţ O., un localnic în vârstă de 27 de ani. El a recunoscut că a condus respectiva maşină, pe raza satului Dănila, după ce în prealabil a consumat alcool.

Tânărul în vârstă de 27 de ani a suflat în aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,81 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, după care a fost dus la spital, pentru recoltarea de probe biologice de sânge.

Mai mult, după verificarea în baza de date s-a constatat că tânărul de 27 de ani nu are permis de conducere, iar maşina nu este înmatriculată. Şoferul de ocazie s-a ales cu dosar penal pentru cumul de infracţiuni.

Inspectorul principal Ionuţ Epureanu, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, a declarat: „Acesta este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, fără a poseda permis de conducere, a unui autovehicul neînmatriculat, cu număr fals de înmatriculare şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei”.

 

Un şofer de 62 de ani, beat, a luat-o la fugă pe jos, cu poliţia după el

Tot joi, un alt şofer băut şi-a abandonat maşina şi a luat-o la fugă după ce poliţia l-a tras pe dreapta. O patrulă aflată pe DN 15C, în comuna Fântâna Mare, a încercat să oprească un şofer, însă acesta şi-a continuat drumul. Conform anchetei poliţiei, după aproximativ trei sute de metri, şoferul, identificat ulterior în persoana lui Mihail R., în vârstă de 62 de ani, din comuna Boroaia, a oprit, a coborât şi luat-o la fugă. Poliţiştii au plecat după el şi l-au somat să se oprească, moment în care bărbatul în vârstă de 62 de ani s-a oprit.

În urma verificării cu aparatul etilotest a rezultat că acesta avea o concentraţie  de 0,71 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Beat la volan, s-a izbit cu maşina într-un podeţ, apoi a plecat la crâşmă.
 Vizualizări articol: 969 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Beat la volan, s-a izbit cu maşina într-un podeţ, apoi a plecat la crâşmă5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ????? trimis de
(18 aug 2012, 14:19:07
Dar cum de nu erau pe podeț niște babe constituționale care să dea verdictul final în ceea ce privește validitatea referendumului?i dont know

(nu-i bine! organili să treacă la reconstituirea accidentului, de data aceasta cu Babele Curții în fața curții, pe podeț! executarea!)

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei