Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 aug 2012 - Anul XVII, nr. 192 (5097)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Traian Băsescu a ajuns în Bucovina

Duminică, 19 August 2012 (19:06:22)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele suspendat al României, Traian Băsescu, a ajuns duminică în judeţul Suceava, fiind cazat la un hotel din Gura Humorului. Băsescu se află într-o vizită privată în judeţul Suceava, împreună cu soţia sa, Maria. Momentan nu se cunoaşte programul vizitei sale în judeţul Suceava. Traian Băsescu a venit în Suceava din judeţul Maramureş, el participând duminică dimineaţă la slujba religioasă la biserica din pasul Prislop. În timpul slujbei de la Prislop, soţii Băsescu au fost impresionaţi de cântecele bisericeşti şi au început să plângă.

Traian Băsescu a plecat de la hotelul la care este cazat în Gura Humorului spre Mănăstirea Humorului. La ieşirea din hotel, Traian Băsescu nu a răspuns la nici o întrebare pe teme politice, urcându-se la volanul Daciei Logan şi plecând spre Mănăstirea Humorului. El este însoţit doar de soţia sa. Ajuns la Mănăstirea Humorului, el a parcurs pe jos câteva sute de metri spre mănăstire, timp în care a dat mâna cu mai mulţi oameni care l-au recunoscut şi care l-au îndemnat să se întoarcă la Cotroceni. La Mănăstirea Humorului, Traian Băsescu s-a închinat la icoane, după care a aprins câteva lumânări. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Traian Băsescu a ajuns în Bucovina.
 Vizualizări articol: 2563 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Traian Băsescu a ajuns în Bucovina3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Alaturi de presedintele nostru!! trimis de
(19 aug 2012, 18:22:24
bine ati venit!
2.   Saracul Base... trimis de
(19 aug 2012, 23:12:24
a plans de mila celor pe care i-a lasat fara ajutoare sociale si a celor carora le-a taiat din pensii si salarii.sigur a plans si pt cei care au murit la poarta spitalelor proaspat renovate,dar inchise de maimutelul Boc si gasca lui de idioti.au fost pensionari care au murit la cozi la casele de pensii si la cele de sanatate.de asta plangea Base,saracul.sigur ii parea rau si pt ca s-a rastit la nenorocitii ramasi fara case la inundatii.numai la Dorohoi au fost vreo 7morti la inundatiile din 2010.de asta plangea Base asa tare...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei