Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 aug 2012 - Anul XVII, nr. 192 (5097)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Afaceri în familie

Bunurile unei firme în insolvenţă din Rădăuţi, furate de sub sechestru de fiul patronului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Bunuri puse sub sechestru ale unei societăţi de construcţii din municipiul Rădăuţi, aflate în insolvenţă, au fost furate, informează Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, suspect fiind chiar fiul administratorului firmei respective.

Povestea este una cât se poate de încurcată, mai ales că administratorul firmei, Ioan P., a decedat în urmă cu aproximativ două săptămâni, iar halele în care se aflau bunurile puse sub sechestru erau lăsate în grija unei societăţi de pază, şi nici agenţii de pază, şi nici poliţia nu ştiu ce anume s-a furat, întrucât lista de inventar se află doar la lichidatorul judiciar.

Potrivit unui comunicat al poliţiei, societatea aflată în insolvenţă avea stabilit prin instanţă un administrator judiciar din cadrul unei firme din Iaşi, care, la sfârşitul lunii trecute, a venit la Rădăuţi şi a pus mai multe sigilii pe uşile de acces în halele industriale ale societăţii. Administratorul în cauză a întocmit şi un contract de prestări servicii cu o firma din Suceava pentru paza halelor industriale şi a clădirilor anexe sigilate, cu toate bunurile mobile existente în interior.

La începutul acestei luni, reprezentanţii firmei de pază au observat că lipseau 15 sigilii, iar acum două zile că au dispărut şi lacătele unor uşi de la halele industriale.

Din interiorul unor hale au dispărut mai multe bunuri, însă ce anume s-a furat şi valoarea totală a prejudiciului urmează a se stabili împreună cu administratorul judiciar.

Poliţia susţine că din cercetările efectuate până în prezent, suspect de comiterea furturilor ar fi chiar Vasile P., în vârstă de 22 de ani, fiul administratorului societăţii puse sub sechestru.

„În cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de rupere de sigilii şi sustragere de sub sechestru”, se precizează în comunicatul poliţiei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bunurile unei firme în insolvenţă din Rădăuţi, furate de sub sechestru de fiul patronului.
 Vizualizări articol: 1066 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Bunurile unei firme în insolvenţă din Rădăuţi, furate de sub sechestru de fiul patronului5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei