Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 aug 2012 - Anul XVII, nr. 192 (5097)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fără permis

Autorul unui accident rutier, prins în autocarul cu care plănuia să fugă din ţară

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Un tânăr fără permis de conducere care a provocat un accident rutier ieri dimineaţă a fost prins de poliţişti câteva ore mai târziu, în autocarul cu care încerca să fugă din ţară.

Ulterior, s-a aflat şi adevăratul motiv pentru care suspectul era atât de grăbit.

 

A intrat cu BMW-ul într-o căruţă. Căruţaşul a fost dus de urgenţă la spital

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, ieri dimineaţă, pe DN 2 E, pe raza oraşului Vicovu de Sus, un BMW Seria 3, cu numere de Anglia, a lovit din spate o căruţă. În urma impactului, căruţaşul a fost aruncat din căruţă, suferind mai multe leziuni, pentru care a fost preluat de o ambulanţă şi dus la spital.

Şoferul de pe BMW a abandonat maşina la faţa locului şi a dispărut. În urma verificărilor făcute de poliţişti, s-a stabilit că la şoferul fugar se numeşte Beniamin Chelba, are 21 de ani şi este din Vicovu de Sus.

Poliţiştii au primit o informaţie potrivit căreia suspectul lor s-a urcat într-un autocar al unei firme de transport internaţional, cu intenţia de a se sustrage cercetărilor şi a părăsi teritoriul României, îndreptându-se spre Marea Britanie.

Poliţiştii au luat legătura cu colegii lor de la Vatra Dornei, care au tras pe dreapta autocarul respectiv şi i-au anulat biletul pasagerului Beniamin Chelba, călătoria acestuia încheindu-se. Tânărul a fost pus să sufle în alcooltest, aparatul poliţiştilor indicând o alcoolemie de 0,36 la mie în aerul expirat.

Beniamin Chelba a fost pus sub acuzare pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de o persoană care nu posedă permis de conducere, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge şi părăsirea locului accidentului de conducătorul unui autovehicul fără încuviinţarea organelor de poliţie.

 

Şi-a „rezervat” o celulă în arest

Potrivit portalului instanţelor de judecată, Beniamin Chelba a fost condamnat în martie 2012 de Judecătoria Rădăuţi la patru luni de închisoare cu suspendare, fiind judecat tot pentru că a fost prins la volan fără permis.

Cum inculpatul a comis o nouă infracţiune în termenul de încercare, cele patru luni de suspendare se vor transforma în patru luni cu executare şi se vor adăuga pedepsei pe care o va primi de această dată.

De altfel, din autocarul cu destinaţia Anglia, tânărul a ajuns într-o celulă a IPJ Suceava. 

„Suspectul a fost reţinut o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de sâmbătă să fie prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă”, precizează Biroul de Presă al IPJ Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Autorul unui accident rutier, prins în autocarul cu care plănuia să fugă din ţară.
 Vizualizări articol: 918 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Autorul unui accident rutier, prins în autocarul cu care plănuia să fugă din ţară5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Felicitari.... trimis de
(19 aug 2012, 23:22:54
ii felicit pe judecatorii care i-au dat anul trecut tampitului sus numit 4 ani cu suspendare pt infractiuni rutiere.bravo,onorata instanta!halal judecatori...sper sa nu-i dati si de data asta tot cu suspendare.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei