Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 aug 2012 - Anul XVII, nr. 191 (5096)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Unul după altul

Şapte şoferi băuţi sau fără permise de conducere, prinşi în doar câteva ore

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şapte şoferi pericol public, aflaţi sub influenţa alcoolului sau fără permise de conducere, au fost prinşi de poliţie în doar câteva ore. S-a întâmplat în seara zilei de miercuri şi pe parcursul nopţii, până la ora 1.00.

Într-un prim caz, în jurul orei 19.40, un echipaj rutier de la Poliţia oraşului Gura Humorului l-a depistat în trafic, pe DJ 178E, în comuna Cacica, pe Vasile B., în vârstă de 20 de ani, din Poieni Solca, care nu are permis de conducere.

 

Şofer imobilizat şi încătuşat la Botoşana

Aproximativ la aceeaşi oră, poliţiştii Secţiei Rurale Botoşana aveau să aibă de a face cu un şofer beat recalcitrant, pe care au fost nevoiţi să-l imobilizeze şi să-l încătuşeze.

Pe DJ 178 din Botoşana, un şofer pierduse controlul asupra direcţiei de mers şi se izbise într-un gard, poliţiştii găsindu-l pe conducătorul auto lângă autoturism. Şoferul, identificat ulterior în persoana lui Gheorghe J., în vârstă de 23 de ani, din Cajvana, a refuzat să fie verificat cu etilotestul, poliţiştii încercând să-l conducă la Spitalul Judeţean Suceava, pentru recoltarea de probe biologice. Conform poliţiei, şoferul de 23 de ani a opus rezistenţă şi a devenit recalcitrant, fiind încătuşat. Ajuns la „Urgenţele” Spitalului Judeţean, tânărul de 23 de ani a acceptat în cele din urmă să-i fie recoltate probe biologice de sânge.

El s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui autovehicul cu o îmbibaţie de peste 0,80 grame per litru alcool pur în sânge.

Aproximativ două ore mai târziu, la 21.30, pe DJ 209C, în comuna Drăgoieşti, a fost depistat, la volanul unui autoturism, Marius P., în vârstă de 26 de ani, localnic, care avea o concentraţie de 0,62 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Tot un tânăr, Ionel P., în vârstă de 20 de ani, din Cacica, a fost oprit de poliţie pe drumul comunal Soloneţul Nou, constatându-se că acesta nu posedă permis de conducere auto pentru nici un fel de categorie de autovehicule şi că autoturismul înmatriculat în Germania pe care îl conducea avea numere expirate. 

 

Doi şoferi băuţi prinşi unul după altul la Ciocăneşti

La ora 23.50 din noapte, următorul „client” al poliţiei a fost Petru M., în vârstă de 24 de ani, din comuna Cârlibaba, care se deplasa la volanul unui autoturism pe DN 18, pe raza comunei Ciocăneşti, având o concentraţie de 0,46 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. 

Aproximativ la aceeaşi oră, tot pe DN 18, în comuna Ciocăneşti, a fost depistat în trafic şi Constantin I., în vârstă de 55 de ani, din comuna Şaru Dornei, cu o concentraţie de 0,54 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. 

Un alt şofer băut a fost depistat la ora 1.30, pe DJ 209L, în comuna Cacica. Kazimir M., în vârstă de 28 de ani, localnic, avea o concentraţie de 0,54 mg/l alcool în aerul expirat. În toate cazurile au fost întocmite dosare penale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şapte şoferi băuţi sau fără permise de conducere, prinşi în doar câteva ore.
 Vizualizări articol: 833 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Şapte şoferi băuţi sau fără permise de conducere, prinşi în doar câteva ore5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei