Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 aug 2012 - Anul XVII, nr. 191 (5096)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Interes

Consiliul Judeţean se interesează de soarta mediului de afaceri sucevean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conducerea Consiliului Judeţean se pregăteşte să ia pulsul mediului de afaceri sucevean. Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alexandru Băişanu a declarat ieri că îi va propune şefului administraţiei judeţene, Cătălin Nechifor, să iniţieze întâlniri cu oamenii de afaceri din judeţ pentru a le prelua problemele şi pentru a face mai apoi demersurile necesare în vederea soluţionării lor. Potrivit lui Băişanu, întâlnirile ar trebui să aibă loc pe zone şi pe domenii de activitate. El a spus că în ultima vreme a observat „frământările oamenilor de afaceri din judeţ” subliniind că majoritatea se află în pragul falimentului.

„Consider absolut necesare aceste întâlniri cu oamenii de afaceri pe fiecare segment de activitate pentru a putea apoi trage concluzii şi a lua măsuri în vederea salvării economiei private a judeţului Suceava. Spun asta pentru că tot mai mulţi oameni de afaceri din judeţ se plâng că după patru ani de recesiune, de criză, de guvernare locală şi naţională anapoda făcute, după ureche şi după principiul care este mai pilos şi care dă şpaga mai mare, e nevoie să intervenim activ în sprijinirea lor”, a declarat Băişanu.

Aceasta a adăugat că „îi asigur pe toţi oamenii de afaceri din judeţ de tot sprijinul nostru. Vom stabili o dată, probabil la finele lunii acesteia, când vom începe discuţii pe zone şi grupe de activităţi, iar după aceea să începem să luăm măsuri atât cât ne permite legea şi atribuţiile Consiliului Judeţean în acest sens”.

Băiaşnu a menţionat că a discutat deja cu şeful administraţiei judeţene despre necesitatea organizării de întâlniri cu oamenii de afaceri suceveni. Intenţia autorităţilor judeţene, a spus Băişanu, este aceea de a trimite un raport către Guvern şi Parlament pentru a se putea proceda la schimbări legislative sau chiar la iniţiative legislative noi în domeniul mediului de afaceri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consiliul Judeţean se interesează de soarta mediului de afaceri sucevean.
 Vizualizări articol: 779 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Consiliul Judeţean se interesează de soarta mediului de afaceri sucevean0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ..... trimis de
(17 aug 2012, 14:41:38
cread ca daca s-ar verifica contabilitatea,numarul de angajati legal si salariile reale care le primesc angajatii din cele mai multe firme din suceava nu ar mai fi mare lucru de vorbit dupa.....cred ca 80 la suta din firme ar cadea testul cu brio...dar noi toti trebuie sa venim in ajutorul inteprinderilor.....e de ras...si cica baisanu vrea sa (credem ca el) face bine...de obicei cei din consiliul judetean nu cunosc deloc situatia reala...:)))))),nici macar cei de la inspectoratul teritorial de munca nu cunosc...:)))))))

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei