Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 aug 2012 - Anul XVII, nr. 182 (5087)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dosar penal

Şofer fără permis, prins după ce s-a izbit într-un stâlp electric

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Un şofer în vârstă de 23 de ani, care nu avea dreptul de a conduce, având permisul anulat, a fost prins de poliţie după ce a izbit violent un stâlp electric, pe care l-a rupt. Accidentul s-a petrecut duminică dimineaţă, în jurul orei 6.45, pe DN 2H, în localitatea Bădeuţi, oraşul Milişăuţi.

Conform anchetei poliţiei, şoferul, Marius C., în vârstă de 23 de ani, localnic, a pierdut controlul asupra volanului într-o curbă la stânga, intrând pe acostamentul din partea dreaptă a drumului şi lovind frontal un stâlp din beton, care susţinea conductori de curent electric şi cabluri de telecomunicaţie şi de televiziune. Şoferul de 23 de ani a fost rănit uşor.

Inspectorul principal Ionuţ Epureanu, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, a declarat: „La faţa locului, conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, iar la Spitalul Municipal Rădăuţi a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Deoarece şoferul nu a prezentat documentele personale, s-a efectuat verificarea în baza de date, ocazie cu care s-a constatat că acesta nu posedă permis de conducere valabil”.  

Şoferul va fi cercetat pentru o mulţime de infracţiuni:„distrugere din culpă”, „refuzul de a se supune recoltării de probe biologice sau testării aerului expirat în vederea stabilirii alcoolemiei” şi „conducerea pe drumurile publice a unui autoturism cu permisul de conducere anulat”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şofer fără permis, prins după ce s-a izbit într-un stâlp electric.
 Vizualizări articol: 901 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şofer fără permis, prins după ce s-a izbit într-un stâlp electric0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei