Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 aug 2012 - Anul XVII, nr. 182 (5087)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băsescu: Când Guvernul depune listele electorale la CC voi cere scurtarea termenului de pronunţare

 

Preşedintele suspendat, Traian Băsescu, a declarat, ieri seară că, imediat ce Guvernul va depune la Curtea Constituţională listele electorale, el se va adresa CC cu o cerere de scurtare a termenului la care Curtea ar trebui să se pronunţe privind validarea sau invalidarea referendumului.

"Guvernul a primit, din câte am înţeles, o scrisoare de clarificare de la Curtea Constituţională în care li se transmite din nou că trebuie să predea Curţii listele după care s-a desfăşurat referendumul din 29 iulie. Listele aşa cum au fost ele actualizate, pentru că aceste liste au fost actualizate pe 11 iulie, aşa cum prevede legea. Deci este un lucru foarte simplu: pui într-un camion listele electorale, te prezinţi cu el la sediul CC, ai grijă să fie oameni suficient de mulţi, pentru că în jumătate de oră poţi să predai la Curtea Constituţională aceste liste, cu proces-verbal. Este o chestiune care se poate rezolva în câteva ore", a declarat Băsescu la sediul său de campanie.

El a spus că Guvernul ar trebui să se grăbească să trimită listele electorale la Curtea Constituţională, pentru că nu mai poate fi menţinută situaţia de criză politică.

"Vă asigur că în momentul în care Guvernul va face acest pas, să pună la dispoziţie listele electorale, mă voi adresa Curţii Constituţionale cu o cerere de scurtare a termenului dat pentru şedinţa de validare sau invalidare a referendumului. Până atunci sunt ţinut de data de 31 august, când Guvernul are termen sa predea aceste liste", a adăugat Băsescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu: Când Guvernul depune listele electorale la CC voi cere scurtarea termenului de pronunţare.
 Vizualizări articol: 1040 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Băsescu: Când Guvernul depune listele electorale la CC voi cere scurtarea termenului de pronunţare1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Test trimis de
( 7 aug 2012, 17:13:35
test2
2.   Pt.base trimis de
( 7 aug 2012, 17:56:42
daca noi nu te vrem de ce mai insisti intelege omule odata ca nu santem pe vremea lui Lapusneanu
3.   CURTEANU CEL CHEL trimis de
( 7 aug 2012, 19:22:51
Base izgonit de parlament si de voturile romanilor de la Cotroceni isi pierde timpul prin curti.Vorbim de curtea scafandrului Onaca.Cand era tanar Onaca salva epave de nave.Acum incearca sa salveze o epava politica.I-a dat curtea lui Base sa aiba de unde improsca tot ce misca .De aceea il voi boteza Curteanul.De aici improasca cu venin totul.S-a legat de parul ministrului Dusa.Cine,tocmai el care purta inainte suvita formata din parul din ureche pe care si-o tragea si lipea cu scoci de craniul plesuv.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei