Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 aug 2012 - Anul XVII, nr. 182 (5087)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Previziuni

Conducerea Serviciului Permise şi Înmatriculări se aşteaptă la un aflux mai mare de solicitări în luna august

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Conducerea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Suceava se aşteaptă că în cursul acestei luni să se înregistreze o creştere semnificativă a numărului de operaţiuni la ghişeele acestei instituţii. Previziunile au în spate „antecedentele” din anii trecuţi, când un număr semnificativ de suceveni plecaţi la muncă în străinătate au revenit acasă şi au dorit să-şi rezolve problemele legate de înmatricularea vehiculelor.

„Suntem pregătiţi să facem faţă unei eventuale creşteri a numărului de solicitări la ghişee pe parcursul lunii august. Dacă va fi nevoie, vom prelungi programul pentru a putea face faţă tuturor solicitărilor”, a explicat comisarul-şef Florin Chiaptanaru, şeful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Suceava.

 

Parcul auto din judeţul Suceava a trecut de 140.000 de vehicule

În privinţa numărul de vehicule înmatriculate în judeţul Suceava, an de an s-au înregistrat creşteri. Dacă la jumătatea anului trecut erau 133.527 de vehicule înmatriculate, la sfârşitul lui iunie 2012 aveam un parc auto de 140.170 de vehicule, şi asta ţinând cont şi de faptul că s-au radiat peste 2.000 de vehicule în ultimul an.

Şi ca număr de şoferi ne aflăm în creştere, numai în ultimele şase luni înregistrându-se o creştere de aproape 3.300 de noi posesori de permise de conducere. Creşterea numărului de permise auto a fost favorizată şi de procentajul mai bun la examenele susţinute de elevii şcolilor de şoferi. Astfel, examenul teoretic a fost trecut de aproape 60% din cei care l-au susţinut, în timp ce rata de reuşită la proba „traseu” a fost de aproximativ 88%.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Conducerea Serviciului Permise şi Înmatriculări se aşteaptă la un aflux mai mare de solicitări în luna august.
 Vizualizări articol: 903 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Conducerea Serviciului Permise şi Înmatriculări se aşteaptă la un aflux mai mare de solicitări în luna august0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei