Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 aug 2012 - Anul XVII, nr. 182 (5087)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Scurt-circuit?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Este aproape neverosimil cum de fiecare dată când nu se ajunge la rezultatul sperat, sportivii şi oficialii români din absolut toate sporturile găsesc explicaţii vecine cu fabulosul (sau măcar cu spitalul de psihiatrie), din care tot prostul să priceapă că vinovaţii sunt mereu alţii. Cel mai spectaculos puseu în această direcţie l-a avut domnul Alexandru Mironov, fost scrimer, fost ministru (al Tineretului şi Sportului) pe la începuturile dictaturii Iliescu, când totul se rezuma la sloganul „noi nu ne vindem ţara” (veţi vedea că există o strânsă legătură cu zicerile sale de alaltăieri), fost membru al CC al UTC, fost realizator de programe science-fiction TV. Fost. Dezgropat zilele trecute, Mironovul a făcut o analiză tot cam SF a prestaţiei echipelor noastre de scrimă la Jocurile Olimpice, trăgând concluzia că „am vândut aurul olimpic al ţării pe 3.000 de euro”!!! Foarte tare. Cred că Moş Iliescu a întinerit cu cel puţin două’j’ de ani auzind aşa vorbă simţită reşapată şi upgradată. Chestia ar fi decurs astfel: acum ceva vreme, scrimerii din Coreea au făcut un stagiu de pregătire împreună cu ai noştri, preţ de vreo 10 zile, la baza olimpică de la Izvorani, parcă. Preţul pregătirii ar fi fost de circa 3.000 de euro de om. Coreenii, proştii planetei, au venit să înveţe scrimă de la ai noştri, deştepţii lumii. Dacă au învăţat ceva, atunci au făcut-o foarte bine, din moment ce ne-au distrus pe unde ne-au prins pe planşă: la masculin, la feminin, la echipe, la individual. Înseamnă că au avut profesori buni. Ceea ce e mirare e cum de-au putut „profesorii” să se mişte ca nişte găini înjunghiate. Nu cumva ne-am fi dus noi acolo ca nişte mari scule, campioni între campioni, mondiali adică, deci mari favoriţi, aşteptând ca ăia să facă pe ei în combinezoane numai când aud de alde „Dumi” ori (mare) Brânză? Sau s-or fi antrenat pe ascuns, tot la Izvorani, şi chinezii, şi nemţoaicele, şi ungurii şi toţi ăilalţi care ne-au bătut?... de credeai că beculeţele la noi sunt în scurt-cicuit, că nu se mai stingeau!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scurt-circuit?.
 Vizualizări articol: 1097 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Scurt-circuit?5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   En garde! trimis de
( 8 aug 2012, 09:03:03
Ai confundat scurt-circuitul cu luminile de la discoteca.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei