Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 aug 2012 - Anul XVII, nr. 182 (5087)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Atac violent

A atacat un tânăr în maşină, l-a prădat, după care i-a spart cauciucurile şi l-a bătut

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a fost reţinut ieri după-amiază de poliţişti, fiind acuzat că a atacat un tânăr care se afla într-un autoturism, i-a luat un lanţ de aur de la gât, după care i-a spart cauciucurile de la maşină, l-a bătut şi l-a ameninţat cu cuţitul.

Conform anchetei poliţiei, în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 1.00, Florin M., în vârstă de 25 de ani, din Vicovu de Sus, s-a deplasat cu maşina în comuna Frătăuţii Noi, unde urma să se întâlnească cu prietena sa. Ajuns la Frătăuţi, acesta a tras la un moment dat pe dreapta şi, cu geamul deschis, vorbea la telefonul mobil. În zonă şi-a făcut apariţia un individ care l-a lovit, smulgându-i lănţişorul de aur cu cruciuliţă de la gât.

Conform anchetei poliţiei, agresorul, identificat ulterior în persoana lui Vasile Grumeza, în vârstă de 27 de ani, din Frătăuţii Noi, i-a tăiat apoi şoferului cauciucurile de la maşină şi i-a spart parbrizul, lovindu-l cu pumnii şi picioarele şi ameninţându-l cu cuţitul.

Tânărul atacat a reuşit în cele din urmă să scape, alertând poliţia. Anchetatorii au stabilit ulterior că, în aceeaşi noapte, acelaşi individ a mai pătruns într-o locuinţă din Frătăuţii Noi, unde a provocat scandal, ameninţând o tânără cu moartea. Înainte de a pleca din această locuinţă, scandalagiul a spart un geam şi s-a tăiat la cap şi la mâini.

Având în vedere faptele grave, anchetatorii l-au reţinut pe suspect pentru 24 de ore, astăzi el urmând a fi prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Poliţia precizează că autorul şi-a recunoscut faptele, cruciuliţa şi lănţişorul de aur, bunuri în valoare de 3.500 de lei, fiind recuperate.

Pagubele provocate la maşina victimei, prin tăierea a patru cauciucuri şi spargerea parbrizului, au fost evaluate la 1.500 de lei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A atacat un tânăr în maşină, l-a prădat, după care i-a spart cauciucurile şi l-a bătut.
 Vizualizări articol: 763 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
A atacat un tânăr în maşină, l-a prădat, după care i-a spart cauciucurile şi l-a bătut5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Un bou trimis de
( 7 aug 2012, 12:42:38
... care nu are ce cauta in libertate; pentru astia s-au facut puscariile si pentru criminali si violatori!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei