Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 iul 2012 - Anul XVII, nr. 169 (5074)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Autocar condus de un sucevean, răsturnat din cauza vitezei

Un autocar care venea din Italia şi se îndrepta spre Hârlău, s-a răsturnat sâmbătă pe drumul european E 58, în judeţul Botoşani, la intrarea în Copălău, după ce şoferul a pierdut controlul volanului. Accidentul a avut loc în jurul orei 20, într-o curbă la dreapta, unde în urmă cu o săptămână s-a răsturnat şi un TIR. Mai multe echipaje de la Ambulanţă, SMURD, Poliţie şi pompieri au fost mobilizate la faţa locului pentru a-i prelua pe răniţi şi, din fericire, atât şoferul cât şi cei trei pasageri care mai rămăseseră în autocar au scăpat cu viaţă. „S-a intervenit pentru descarcerarea şoferului autocarului, care a fost preluat de echipajul Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Totodată, s-a acţionat pentru prevenirea izbucnirii unui incendiu”, a declarat Dorina Lupu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani.

În urma accidentului, şoferul, Ioan C. de 45 de ani, din Suceava, dar şi fiul său în vârstă de 14 ani, care îl însoţea, s-au ales cu mai multiple traumatisme şi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Botoşani, unde au rămas internaţi. Ceilalţi doi călători au scăpat cu câteva contuzii, dar au fost transportaţi şi ei la spital pentru investigaţii de specialitate, ulterior ei părăsind unitatea medicală.

„Veneam din Italia şi 3.000 de kilometri nu am avut probleme, iar acum, când mai aveam 20 de kilometri până acasă, ne-am răsturnat. Am simţit cum ne lăsăm pe o parte şi am ajuns în şanţ. Am văzut moartea cu ochii”, a povestit unul dintre pasageri.

Ancheta făcută de poliţişti a demonstrat că şoferul tocmai făcuse schimbul şi că acesta urma să ducă ultimii doi călători la Hârlău. „Probabil, accidentul s-a produs pe fondul vitezei neadaptate la un carosabil umed însă cauzele exacte urmează să fie stabilite după finalizarea cercetărilor”, a precizat comisarul şef Ovidiu Pintilie, ofiţer în cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Botoşani. 

 

Sebastian GHEORGHIU
sgheorghiu@monitorulbt.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Autocar condus de un sucevean, răsturnat din cauza vitezei.
 Vizualizări articol: 752 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Autocar condus de un sucevean, răsturnat din cauza vitezei1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Un tampit... trimis de
(23 iul 2012, 13:15:04
un tampit care nu s-a gandit nici macar la faptul ca,pune in pericol viata copilului sau.am avut nefericita placere sa merg cu atlassibul si am vazut cum conduc soferii de la aceasta firma si cat de urat vorbesc cu clientii.o firma de rahat
1.1  RE: Un tampit... trimis de
(23 iul 2012, 21:31:09
firma de rahat corect dar .... ce te faci cu cei 3000 de km din italia pana in sv dupa cum reiese din articol....:) probabil au dat o tura italia franta spania ... ca altfel e un articol de 2 lei
2.   Timpii de conducere trimis de
(24 iul 2012, 04:17:48
timpii de conducere de verificat si firma trasa la raspundere ca trage de soferi la maxim fara sa se gandesaca ca duc oameni nu cartofi...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei