Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 iul 2012 - Anul XVII, nr. 169 (5074)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vicepreşedintele PDL Radu F. Alexandru susţine boicotarea referendumului

Luni, 23 Iulie 2012 (16:43:51)

Vicepreşedintele PDL Radu F. Alexandru a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că, după părerea sa, singura soluţie este boicotul referendumului şi invalidarea acestuia prin refuzul cetăţenilor "de a se face complici la actul iresponsabil pus la cale de liderii USL".

"A boicota acest referendum înseamnă, din punctul meu de vedere, răspunsul oricărui om raţional care ţine să trăiască într-un stat de drept, într-o ţară în care legea este mai presus de toate, într-o ţară care este recunoscută de comunitatea europeană ca membru pe care se poate conta. «Ne-aţi zdruncinat încrederea» este diagnosticul implacabil pus de preşedintele Comisiei Europene, domnul Barosso", a susţinut Radu F. Alexandru.

El a arătat că boicotul este singurul răspuns pe care cetăţenii României ar putea să-l dea la tot ce s-a întâmplat până acum în presa internaţională şi la nivelul instituţiilor internaţionale.

Radu F. Alexandru a susţinut că au fost încălcate norme constituţionale, independenţa justiţiei şi funcţionarea instituţiilor statului de drept, arătând că toate nu au decât un singur nume - "tentativă de lovitură de stat".

"În acest context, referendumul nu este decât o etapă în ceea ce a pus la cale USL", a mai spus Radu F. Alexandru.

Surse din partid au declarat anterior pentru MEDIAFAX că liderii PDL de la centru şi de organizaţii judeţene se vor reuni, marţi, în şedinţa Colegiului Director al partidului pentru a decide dacă boicotează referendumul.

Conform surselor citate, liderii PDL sunt convocaţi marţi pentru a răspunde la întrebarea "Boicotăm sau nu referendumul din 29 iulie?".

După dezbaterile din şedinţa de marţi, PDL urmează să iasă cu un mesaj unitar fie în favoarea boicotării referendumului, fie în favoarea participării la urne şi a votării împotriva demiterii preşedintelui Traian Băsescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vicepreşedintele PDL Radu F. Alexandru susţine boicotarea referendumului.
 Vizualizări articol: 1092 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vicepreşedintele PDL Radu F. Alexandru susţine boicotarea referendumului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(23 iul 2012, 22:50:20
credeam si eu ca intreaga clasa politica merita o lectie si romanii sa nu se prezinte la acest referendum,lucru pe care intentionam sa/l fac si eu dar gandindu/ma mai bine mi/am schimbat aceasta parere si asta se datoreaya mult si pdl/ului care fiind atatia ani la guvernare de ce nu a legiferat ca omul sa se prezinte la vot cu cartea de alegator pe care s/a cheltuit atatia bani si se merge cu actul de identitate.cunosc doua situatii in care cunostinte ale mele au avut de pierdut in rezolvarea unor probleme personale la institutii ale statului si li s/a dat de inteles in modul cel mai clar ca li se trage pentru ca le lipsea stampila pe actul de identitate de la nu stiu care alegeri.nu mai bine merg la vot,votez cum ma taie capul,mi se pune stampila pe actul de identitate si nu am batai de cap pe urma??????????????????

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei