Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 iul 2012 - Anul XVII, nr. 159 (5064)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Agresiune

Patronul unei firme de transport persoane, înjunghiat cu o şurubelniţă de un pirat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Un bărbat din Suceava, patronul unei firme care efectuează transport de persoane pe două rute din zona Fălticeni, a reclamat la poliţie că a fost atacat şi înjunghiat cu o şurubelniţă, presupusul agresor fiind un bărbat acuzat că efectuează curse fără licenţă pe una dintre rutele operate de societatea suceveanului. Agresiunea s-a petrecut luni, în jurul orei 12.20, la faţa locului ajungând şi poliţia, care a demarat o anchetă.

Vasile Popa, patronul SC Vil Trans SRL Suceava, a ajuns la Spitalul Judeţean Suceava cu o rană la braţul stâng, depunând plângere împotriva lui Silvestru Brăneanu, un bărbat din Hârtop.

Societatea lui Popa deţine licenţe de transport pe traseele Fălticeni – Hârtop şi Fălticeni – Dolhasca, iar patronul se plânge că Silvestru Brăneanu este un pirat care îi fură clienţii de pe prima dintre rute, chiar de lângă autogara din Fălticeni, unde se postează înainte ca microbuzele sale să plece pe traseu.

Vasile Popa ne-a declarat: „Cu puţin timp înainte de agresiune am fost sunat de unul dintre şoferii mei, care mi-a relatat că Silvestru Brăneanu, cunoscut pirat pe ruta Fălticeni – Hârtop, îi ia faţa la fiecare cursă. L-am aşteptat pe acest individ în apropierea autogării şi i-am reproşat că depăşeşte orice limită a bunului-simţ. Individul a scos o şurubelniţă lungă şi mi-a înfipt-o în braţ, după care m-a lovit în plină figură. Am sunat la 112 şi am cerut ajutor poliţiei. După ce mi-a înfipt şurubelniţa în braţ, am reacţionat şi i-am înţepat un cauciuc de la maşină”.

 

Vasile Popa: „Aceşti piraţi îşi bat joc de investiţiile şi de munca noastră şi ne duc spre faliment fără ca autorităţile să ia măsuri”

Trecând peste acest grav incident, Vasile Popa a ţinut să tragă încă o dată un semnal de alarmă, în numele său şi al colegilor, în ceea ce-i priveşte pe piraţii din transportul local, prezenţi pe majoritatea rutelor.

Vasile Popa a declarat: „Pe ruta Fălticeni – Hârtop am 15 curse pe zi, iar numai acest individ, Silvestru Brăneanu, îmi ia o parte importantă din clienţi, circulând înaintea maşinilor mele. Am calculat şi am făcut o medie şi cred că îmi creează zilnic un prejudiciu de cel puţin 300 de lei. Dincolo, pe ruta Fălticeni – Dolhasca, sunt cel puţin 40 de piraţi care ne iau clienţii. Aceşti piraţi îşi bat joc pur şi simplu de investiţiile şi de munca noastră şi ne duc spre faliment fără ca autorităţile să ia măsuri. Am ajuns acum şi să fiu agresat de un astfel de individ”.

Poliţiştii au confirmat existenţa incidentului, aşteptând acum certificatul medico-legal al victimei.

De cealaltă parte Silvestru Brăneanu a susţinut că a fost vorba de autoapărare şi a depus şi el reclamaţie, pentru infracţiunea de distrugere asupra maşinii sale. 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patronul unei firme de transport persoane, înjunghiat cu o şurubelniţă de un pirat.
 Vizualizări articol: 1107 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 4 voturi
Patronul unei firme de transport persoane, înjunghiat cu o şurubelniţă de un pirat2.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Facultatea de Ingineria și Știința Calculatoarelor trimis de
(11 iul 2012, 11:14:48
Secția Jurnalism de duzină.

„ÎNJUNGHIAT CU O ȘURUBELNIȚĂ”
------------------
ÎNJUNGHIÉRE, înjunghieri, s. f. Acțiunea de a (se) înjunghia; junghiere.
ÎNJUNGHIÁ, înjúnghii, vb. I. Tranz. 1. A vârî un cuțit, un pumnal sau ALT OBIECT CU LAMĂ ASCUȚITĂ în cineva; a junghia;
JUNGHÉR, junghere, s. n. (Înv.) Pumnal, stilet, junghi
JUNGHI ~uri n. 2) înv. Armă albă, având vârf ascuțit și lamă cu două tăișuri; jungher; pumnal; stilet.
--------------
Vezi și
ÎNȚEPÁ, înțép, vb. I. 1. Tranz. și refl. A (se) împunge ușor cu un ac, cu un ghimpe, cu o țeapă, cu orice obiect cu vârf ascuțit.
A ÎNFÍGE înfíg tranz. 1) (obiecte ascuțite la vârf) A face să intre (adânc) cu ascuțișul; a împlânta.
2.   Soarta trimis de
(11 iul 2012, 11:28:19
probabil ca d-l Popa isi merita soarta la cate ,,tepe" a dat nu e de mirare ca a fost injunghiat si...daca tot se pricepe la calcule sa calculeze care este dobanda pt. 11000 de euro pe o perioada de aproximativ 4 ani.Mai are tupeu sa spuna ca il falimenteaza piratii dar el cate persoane a falimentat?
3.   Comentariu trimis de
(12 iul 2012, 09:33:27
cainele moare de drum lung,si prostul de grija altuia!il cunosc pe d-l Popa si este un om deosebit.d-na Ghiata cred k esti inghetata cu totul, chiar si pe canicula asta,e normal nu se atinge soarele de o urata ca tine!normal k se pricepe la calcule spre deosebire de altii care nu stiu ce e cu ei!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei