Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 iul 2012 - Anul XVII, nr. 159 (5064)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Tragedie

Tânăr acuzat de viol de o fată de 16 ani, găsit spânzurat în şura gospodăriei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

 

Un tânăr în vârstă de 29 de ani a fost găsit spânzurat în şura din gospodăria locuinţei sale, ancheta poliţiei stabilind că este vorba de un suicid. Tânărul în vârstă de 29 de ani şi-a luat viaţa la o zi după ce o minoră de 16 ani l-a reclamat pentru viol, rudele şi prietenii povestind că acesta s-a panicat după ce a fost căutat de poliţie. Povestea cu sfârşit tragic are foarte multe necunoscute, examinarea medico-legală arătând că fata de 16 ani nu a fost violată.

 

Ce s-a întâmplat între cei doi

Conform anchetei poliţiei, săptămâna trecută, în noaptea de sâmbătă spre duminică, Florin George Ionaş, tânărul de 29 de ani din Pătrăuţi, a făcut un grătar la el acasă, alături de doi prieteni. În seara de sâmbătă la Pătrăuţi a ajuns o minoră de 16 din Liteni, care are o soră în localitate. Cei doi se cunoşteau dinainte, iar Ionaş a invitat-o pe fată la domiciliul lui, pentru a bea un suc.

Ce s-a întâmplat mai departe nu a putut fi stabilit cu exactitate. Cert este că la ora 3.30 dimineaţă cumnatul minorei a alertat poliţia că fata de 16 ani a fost violată. Minora a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la Spitalul Judeţean Suceava, unde a fost diagnosticată cu halenă alcoolică şi sindrom cefalic. Examinarea medico-legală a stabilit ulterior că fata nu a fost agresată sexual, fiind virgină.

Surse judiciare ne-au precizat că în acest caz a fost vorba de o tentativă de viol, tânărul de 29 de ani încercând să întreţină relaţii sexuale cu fata.

Dacă minora a declarat că i s-au pus substanţe necunoscute în suc şi apoi nu a mai ştiut de ea, prietenii tânărului au infirmat total varianta, spunând că fata a băut de bunăvoie.

 

Socrul tânărului: „L-am găsit în şură, atârnat de grindă, cu funia de gât... nu se mai putea face nimic”

Florin George Ionaş era căsătorit, însă locuia singur, soţia sa fiind plecată la muncă în Germania.

Luni după-amiază, la 17.45, socrul său l-a găsit atârnat în ştreang.

Gheorghe Boghean, bărbatul care a făcut macabra descoperire, ne-a declarat:

„Am văzut că nu răspunde la telefon şi m-am dus până la el... l-am găsit în şură, atârnat de grindă, cu funia de gât... nu se mai putea face nimic. Nu a dat nici un semn, nu ne-a spus nimic. Ştiam că a avut necazuri cu o fată care l-a reclamat şi cred că el s-a speriat tare după ce a fost la poliţie, nu ştiu ce o fi fost în capul lui”.

Adrian Sergiu Luca este unul dintre prietenii tânărului de 29 de ani care a petrecut cu el sâmbătă seara la grătar şi a văzut-o şi pe fata de 16 ani.

„Fata asta tot îl suna pe Florin şi îl întreba când iese la un suc. A venit de bunăvoie la grătar, a băut un pahar de vin, nu i-a dat nimeni cu forţa să bea, apoi el a dus-o şi acasă şi după aia ea l-a reclamat la poliţie”, ne-a declarat tânărul.

Rudele şi prietenii tânărului care s-a spânzurat sunt convinşi că minora l-a reclamat la poliţie pentru a primi bani de la el, însă sunt convinşi că nu a fost vorba de viol.

 

Varianta minorei de 16 ani

La Pătrăuţi am găsit-o şi pe sora tinerei de 16 ani. Acesta ne-a relatat cum s-au petrecut lucrurile conform spuselor surorii sale.

„A luat-o cu maşina, a dus-o la el, i-a dat de băut, a drogat-o, nu ştim exact. El a încercat să o violeze, i-a rupt hainele de pe ea şi a lovit-o, dar nu a reuşit. Am fost la spital şi ni s-a spus că e fată mare.... Chiar el (n.r. Florin George Ianoş) ne-a adus-o acasă, era aproape în comă. El i-a dat un suc cu alcool şi i-a spus să bea, ameninţând-o că dacă nu bea îi dă cu forţa. De la cocteilul acela nu a mai ştiut nimic de ea...a intrat ca într-o comă”, ne-a declarat sora minorei.

 

O tentativă de viol cu sfârşit tragic

Inspectorul principal Gabriel Panţiru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, a declarat:

„Persoana decedată a fost reclamată cu o zi înainte de o minoră în vârstă de 16 ani cu privire la săvârşirea infracţiunii de viol. În urma verificărilor efectuate de poliţie în primă fază s-a stabilit că cele sesizate nu se confirmă, efectuându-se verificări sub aspectul infracţiunii de tentativă de viol”.

Aşadar ancheta poliţiei se desfăşoară sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de viol, însă, pentru că presupusul autor a decedat, dosarul va fi închis. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr acuzat de viol de o fată de 16 ani, găsit spânzurat în şura gospodăriei.
 Vizualizări articol: 1504 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 6 voturi
Tânăr acuzat de viol de o fată de 16 ani, găsit spânzurat în şura gospodăriei2.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   !!! trimis de
(11 iul 2012, 11:11:17
...ma mir ca inchideti dosarul totusi...la cum se pune problema acum la noi!!!Pacat,lua cel mult o suspendare pt tentativa de viol!!
2.   Stoarfe trimis de
(11 iul 2012, 11:28:56
De asta nu e bine sa te combini cu stoarfe din astea de la tara . Trag pzd de genul ei de mine zi de zi ..dar eu am fete de oras , de astea versate ..cu caracter .
3.   Comentariu trimis de
(11 iul 2012, 11:32:42
Are dreptate SANCHEZ, putea fi judecat in stare de libertate si in caz de pedeapsa putea sa o execute in cimitir, ca are timp.
4.   Tari si mari trimis de
(11 iul 2012, 11:42:16
Tipic la romani,cind dau cu curul de greu sau o problema mai grava isi pun streangul, accidente si sinucideri.Iar la comentarii si birfe sintem....cei mai buni.
5.   Pacat... trimis de
(11 iul 2012, 11:52:01
O alta victima a alcoolului. Oare de ce nu se interzice alcoolul prin lege? Din pacate, tanarul din articol nu era la prima abatere. Pacat de sotia lui.
5.1  RE: Pacat... trimis de
(11 iul 2012, 22:21:44
Nu se interzice alcoolul prin lege ca sa se mire prostii! De asta nu se interzice! (Off topic: macar ai habar cat castiga statul prin accizele de la alcool si tutun?)
6.   Fata cuminte... trimis de
(11 iul 2012, 12:17:21
Intreb si eu: Aia ce cauta la un om insurat acasa ? Singura cu 2 baieti....Se astepta sa joace o tabla, remy?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei