Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 iul 2012 - Anul XVII, nr. 159 (5064)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Anchetă la final

Comisarul-şef Pînzariu, care a condus beat în uniformă şi a provocat un accident, trimis în judecată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Comisarul-şef Luigino Pînzariu, ofiţerul de poliţie care în luna decembrie a anului trecut a provocat un accident rutier în timp ce era în stare avansată de ebrietate, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava, cei care au instrumentat dosarul privindu-l pe acesta. Ofiţerul de la Poliţia municipiului Suceava va fi judecat pentru infracţiunea de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 grame per litru alcool pur în sânge, după ce probele biologice recoltate au indicat alcoolemii de 1,75 la mie, respectiv 1,60 la mie.

 

Recunoaşte şi regretă fapta comisă

Ofiţerul de poliţie a fost cercetat şi pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă, după ce un avocat aflat în maşina pe care poliţistul a lovit-o a fost rănit uşor. În cazul acestei infracţiuni, procurorul de caz a stabilit neînceperea urmăririi penale pentru că victima a avut nevoie de opt-nouă zile de îngrijiri medicale, sub limita prevăzută pentru o astfel de faptă.

Conform rechizitoriului de trimitere în judecată, în seara produceri accidentului poliţistul a consumat aproape un sfert de litru de palincă, 750 de mililitri de vin şi o jumătate de bere.

Procurorul care l-a trimis în judecată a mai reţinut că învinuitul a declarat că recunoaşte şi regretă fapta comisă.  

 

A băut în cel puţin două localuri, apoi s-a urcat la volan

Accidentul care, după încheierea procesului, ar putea să însemne scoaterea definitivă din poliţie a comisarului-şef, s-a petrecut în seara de 12 decembrie 2011, în jurul orei 20.45. 

Înainte de a produce accidentul, comisarul-şef Luigino Marian Pânzariu a fost văzut de mai multe persoane consumând băuturi alcoolice într-un bar din Iţcani şi apoi într-unul de pe strada Mărăşeşti.

Conform anchetei procurorilor, aflat la volanul maşinii personale, un VW Golf, la intersecţia străzilor Staţiunii şi Victoriei, în cartierul Obcini, comisarul-şef, care era în uniforma de serviciu, a tras brusc de volan pentru a evita o groapă din carosabil, intrând pe sens opus şi lovind un taxi care circula regulamentar. Taxiul era condus de un tânăr de 25 de ani din localitate, în dreapta sa fiind avocatul sucevean Ştefan Gudula, care a suferit leziuni în urma impactului. După accident, comisarul-şef a refuzat să sufle în aparatul etilotest, fiind dus la Spitalul Judeţean Suceava, unde prima probă de sânge i-a fost recoltată la o oră şi 14 minute după producerea evenimentului rutier. Anterior accidentului, comisarul-şef a fost înregistrat video în timp ce ieşea în stare avansată de ebrietate dintr-un local. În uniformă, acesta s-a urcat la volanul maşinii sale şi a plecat, martorul sunând la 112 şi anunţând că şoferul pericol public a fost foarte aproape de a se izbi în mai multe maşini.  Câteva minute mai târziu, în Obcini, comisarul-şef a provocat accidentul pentru care a fost trimis acum în judecată. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comisarul-şef Pînzariu, care a condus beat în uniformă şi a provocat un accident, trimis în judecată.
 Vizualizări articol: 1129 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 8 voturi
Comisarul-şef Pînzariu, care a condus beat în uniformă şi a provocat un accident, trimis în judecată4.558

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   C2H5OH trimis de
(11 iul 2012, 11:36:17
Am fost vecin cu el ..stateam la nivelul superior . Asta-i un betiv notoriu , deranja toti vecinii , isi batea nevasta , un imputit domnule . Bea la Tabu pana cand venea nevasta-sa si il lua , se scapa si pe el ! E bazat in politie , va scapa basma curata ! Asa betivu`satului cum este considerat , are pile foarte mari !
2.   Mare adevar graesti. trimis de
(11 iul 2012, 13:25:03
mai sunt si altii prin radauti,dar sunt pilosi.cine face dreptate? nimeni.
3.   RASPUNS trimis de
(11 iul 2012, 14:40:43
CUM CINE VA FACE DREPTATE?
TOV COL FORESTIER FLUTUR SI UN TOV CHESTOREAC -POET ,COMPLICE AL ACESTUIA!!!!
4.   Un gunoi trimis de
(12 iul 2012, 01:05:45
in sfarsit face si infractorul asta puscarie

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei