Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 iul 2012 - Anul XVII, nr. 158 (5063)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Accident

Patru tineri au zburat cu maşina din sensul giratoriu în parcarea de la Best Western

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, care se întorcea la volanul unei maşini de la discotecă, alături de încă trei tineri, a pierdut controlul asupra volanului în sensul giratoriu din centrul oraşului Gura Humorului, plonjând cu maşina până în parcarea hotelului Best Western, unde s-a izbit într-un alt autoturism. Accidentul s-a petrecut duminică dimineaţă, în jurul orei 5.00.

Conform anchetei poliţiei, şoferul, identificat ulterior în persoana lui Cătălin Cătună, tânărul de 20 de ani, domiciliat în Mănăstirea Humorului, aflat la volanul unui Fiat, venea dinspre Frasin şi a intrat în sensul giratoriu cu intenţia de a vira stânga, spre Mănăstirea Humorului.

Scăpată de sub control, maşina a zburat peste bordura parcării hotelului, izbindu-se în spatele unei maşini care aparţine unei fundaţii din Iaşi.  

Cum nimeni nu a fost rănit, tânărul de la volan, ajutat de cei trei prieteni din maşină, a încercat să scape de poliţie.  

Conform unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, „ulterior accidentului, conducătorul auto, ajutat de cele trei persoane care s-au aflat în maşină, a împins autoturismul în parcarea din spatele hotelului şi a desprins plăcuţele cu numerele de înmatriculare pentru a nu fi identificat”.  

În scurt timp, anchetatorii de la Compartimentul Rutier din cadrul Poliţiei oraşului Gura Humorului au reuşit să dea de doi dintre tinerii care se aflau în maşină. Cel mai probabil, arată ancheta poliţiei, la volan se afla Cătălin Cătună, acestuia fiindu-i recoltate probe biologice de sânge, pentru a i se stabili retroactiv alcoolemia. Poliţiştii cred că tânărul şofer era sub influenţa băuturilor alcoolice, ei aşteptând acum rezultatele probelor de sânge.

Audiaţi de poliţişti, tinerii au declarat că la ora accidentului se întorceau acasă după ce petrecuseră la o discotecă. 

 

Au luat-o pe traiectoria unui Hummer, care a buşit trei maşini în acelaşi loc 

Acest accident s-a petrecut în acelaşi loc şi în condiţii aproape identice cu un altul de la finele lui ianuarie 2012, care a devenit subiect de presă naţională. Atunci, şoferul unui Hummer, Octavian Romeo Victor Ropotă, în vârstă de 35 de ani, din Gura Humorului, a pierdut controlul asupra colosului în sensul giratoriu, sărind peste bordură şi trotuar şi ajungând direct în parcarea hotelului. Aici a avariat nu mai puţin de trei maşini, un Smart, un Jeep Commmander şi o Dacia Logan, ultimul autoturism ajungând la propriu sub roţile Hummer-ului.

Şi în acest caz şoferul a părăsit locul accidentului, fiind identificat după mai bine de cinci ore. La momentul în care a fost prins, acesta avea o concentraţie de 0,31 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Şi acest accident a fost doar cu pagube materiale, însă şoferul s-a ales în cele din urmă cu dosar penal pentru că avea permis de conducere pentru categoria B, iar Hummer-ul avea o greutate de peste 3,5 tone, limita maximă de greutate admisă la această categorie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru tineri au zburat cu maşina din sensul giratoriu în parcarea de la Best Western.
 Vizualizări articol: 816 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Patru tineri au zburat cu maşina din sensul giratoriu în parcarea de la Best Western3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Atractie fatala trimis de
(10 iul 2012, 13:17:55
Sensul giratoriu de la Best Western vad ca e atractie fatala pentru cei cu Hummer negru. Parca acum o luna, doua, in urma a mai fost un Hummer negru ce s-a cocotat pe niste masini acolo.happy
1.1  RE: Atractie fatala trimis de
(10 iul 2012, 13:52:05
Aveau un fiat de data asta dupa cum scrie din articol. Cum le-a fost lene sa mearga pana in Humor sa faca o poza mai actuala au folosit-o pe cea de acum cateva luni.laughing
1.2  RE: Atractie fatala trimis de
(11 iul 2012, 12:34:05
Super tare... Eu nu am citit articolul. Din titlu si din poza mi-am imaginat ca inca un Hummer a facut offroad acolo.laughing

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei