Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 iul 2012 - Anul XVII, nr. 156 (5061)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bară la bară

Trafic restricţionat pe podul de peste râul Suceava, în zona Bazarului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şoferii care vor circula spre şi dinspre Burdujeni trebuie să se înarmeze cu răbdare începând de luni dimineaţă. Şi asta pentru că traficul peste podul care traversează râul Suceava în zona Bazarului, va fi restricţionat ca urmare a unor lucrări de asfaltare şi modernizare.

Din cele patru benzi existente, acum vor fi închise două, astfel încât pe fiecare sens de mers se va circula pe un singur fir. Maşinile de mare tonaj nu vor mai putea traversa acest pod, traficul pentru această categorie de autovehicule urmând să se deruleze pe strada Gheorghe Doja. În privinţa autobuzelor care asigură transportul în comun, restricţiile vizează viteza de circulaţie.

„Ne cerem scuze pentru acest disconfort de care vor avea parte sucevenii, dar sunt lucrări pe care trebuie să le facem. Eu sper să se finalizeze într-un timp cât mai scurt”, a declarat Ion Lungu, primarul municipiului Suceava.

Potrivit unor estimări, lucrările s-ar putea întinde pe o perioadă de circa patru săptămâni. Tot în această perioadă sau imediat după finalizarea lucrărilor la podul peste râul Suceava vor fi demarate lucrări similare şi la podul care traversează calea ferată.

 

Astăzi şi mâine, restricţii de circulaţie în zona centrală

Restricţii de circulaţie vor exista şi sâmbătă şi duminică. Astăzi, începând cu orele 6.00 şi până la orele 16.00, traficul rutier din sensul giratoriu aflat la intersecţia străzilor Ana Ipătescu şi Nicolae Bălcescu va fi închis pe sensul de mers dinspre Burdujeni, urmând ca maşinile să fie direcţionate pe strada Petru Rareş. Restricţiile au fost impuse de lucrările de asfaltare care se execută în zonă. Tot astăzi, dar după-amiază, se va redeschide sensul de mers dinspre Burdujeni, dar va fi închis sensul de mers din acelaşi sens giratoriu spre Burdujeni.

Lucrările de asfaltare din această zonă se estimează că vor dura până duminică după-amiază, urmând ca după orele 17.00 circulaţia să se reia normal.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trafic restricţionat pe podul de peste râul Suceava, în zona Bazarului.
 Vizualizări articol: 774 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Trafic restricţionat pe podul de peste râul Suceava, în zona Bazarului1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei