Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 iul 2012 - Anul XVII, nr. 156 (5061)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În acest weekend

Control rutier de mare amploare, pe şoselele judeţului, cu poliţişti de la Bucureşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O acţiune de control de mare amploare se desfăşoară începând de ieri pe şoselele judeţului Suceava, razia fiind coordonată de poliţişti de la Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) – Direcţia de Poliţie Rutieră. Din informaţiile pe care le avem, controalele se axează în principal pe două direcţii: combaterea vitezei şi depistarea şoferilor băuţi. Există însă şi alte componente ale controlului. Astfel, inspectori ai Registrului Auto Român efectuează verificări privind starea tehnică a maşinilor, în timp ce poliţişti de la Direcţia de Ordine Publică vor face controale pe linia combaterii transportului ilegal de material lemnos. 

Graficul de control şi zonele de acţiune au fost stabilite tot de la nivelul IGPR, fără a fi comunicate decât în momentul plecării în trafic a poliţiştilor de la Serviciul Rutier Suceava.

Controlul a debutat ieri după-amiază, în jurul orei 17.00, pe DN 17, la intrarea în Gura Humorului dinspre Suceava, şi a continuat şi pe parcursul nopţii.

Oficialii de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava au comunicat că mai multe date despre acţiunea de control şi rezultatele ei vor fi prezentate duminică. Ei au mai precizat că, deşi de amploare, acţiunea de control este una de rutină şi nu ar avea vreo legătură cu deficienţe în activitatea poliţiştilor rutieri locali.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Control rutier de mare amploare, pe şoselele judeţului, cu poliţişti de la Bucureşti.
 Vizualizări articol: 6101 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
Control rutier de mare amploare, pe şoselele judeţului, cu poliţişti de la Bucureşti5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   FELICITARI trimis de
( 7 iul 2012, 17:09:32
LA CATI NEBUNI CIRCULA PE SOSELELE DIN JUDET,AR TREBUI O RAZIE DE DURATA,MAI ALES CA VIN CEI DIN ITALIA CARE SUNT UN PERICOL PE SOSELE SI CEI CU MASINI CU VOLAN PE DREAPTA....
2.   ........... trimis de
( 7 iul 2012, 17:25:09
Felicitari Politiei Suceava,aceste controale ar trebui mai des facute,mai ales in perioada aceasta cand ne vin stranierii acasa,care multi nu au nici o treaba cu soferia si circula mai mult "betii".Inca odata felicitarii si cat mai multe controale de acest gen.
3.   Raspuns lui pimu si lui fascia trimis de
( 7 iul 2012, 21:36:56
pai de la 150 la ora in italia nu stiu limita in anglia cum vrei sa mearga "italienii" PE DRUMURI NUMAI BUNE DE MERS CU ROABA IN 12 ORE TRECI ITALIA SLOVENIA UNGARIA SI CA SA AJUNGI DE LA SATU MARE LA SUCEAVA NU STIU DACA AJUNGI IN 12 ORE SI MAI BINE TACETI DIN GURA
3.1  RE: Raspuns lui pimu si lui fascia trimis de
( 7 iul 2012, 22:14:45
"italienii" daca nu le convine cum se circula sa stea naibii la ei in cizma, nu sa vina in tara si sa omoare participantii la trafic - in fiecare zi trebuie sa dau cel putin peste un "mazaronar" care intra pe rosu, nu acorda prioritate, depaseste pe linia continua, etc. astea-s drumurile si cu astea ne mandrim - daca nu va convine mergeti draqului unde faceti in 12 ore mii de km.
4.   Raspuns lui pimu si lui fascia trimis de CODRU C trimis de
( 7 iul 2012, 22:11:38
Felicitari Politiei Suceava,aceste controale ar trebui mai des facute,mai ales in perioada aceasta cand ne vin stranierii acasa,care multi nu au nici o treaba cu soferia si circula mai mult "betii".Inca odata felicitarii si cat mai multe controale de acest gen.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava:  ☭  ϑ
4.1  RE: Raspuns lui pimu si lui fascia trimis de CODRU C trimis de
( 8 iul 2012, 03:20:44
Bai Bogdan592, sa stii ca acei ce vin din Italia sau alta tara pe timpul verii, ridica cu mult incasarile magazinelor de orice fel. Fara banii celor care lucreaza "afara"...Suceava s-ar "scufunda" incet si sigur. Incearca si tu sa mergi "afara", sa muncesti cinstit, sa faci un ban...si sa-l cheltui in tara ta. Ai accepta pe urma comentariile unuia care le spune sa se intoarca inapoi?
Stii cati bani au adus in tara cei plecati la munca in strainatate?
4.2  RE: Raspuns lui pimu si lui fascia trimis de CODRU C trimis de
( 8 iul 2012, 13:22:02
gigi tu spui bine ce spui dar gandeste-te ca cei plecati in italia, nu toti desigur dar 90% sunt niste tarani scapati din caruta in bmw. am fost plecat mult timp afara si am multe cunostiinte care sunt plecate si se vede pe fiecare dupa cum vb si cum se poarta in ce tara e plecat.
5.   Comentariu trimis de
( 8 iul 2012, 10:36:53
la fel de cinstit si corect cum lucreaza ar fi bine sa si circule !!!! cand ajung aici li se pare ca au voie sa faca orice sunt zmei dar in italia sunt melusei !! doar daca pomenesti de carabinieri fac pisucu
5.1  RE: Comentariu trimis de
( 8 iul 2012, 18:12:27
In general aveti dreptate cu "stranierii", cum le spuneti voi, dar nici cu ciobanii de acasa nu mi-e rusine! Sambata trecuta ma intorceam de la Putna pe la 12 noaptea si prin Vicovu de Jos, ma depaseste o masina cu viteza foarte mare iar dupa 100 de metri face o intoarcere dubla cu frana de mana in mijlocul soselei, fix inainte de o curba. Oare ce se putea intampla daca cineva venea in acel moment din sens opus? Si ghiciti ce "stranier" era? Nu cred. Era fiul stimabilului primar reales din Vicovu de Jos!
6.   Dragi tovarasi... trimis de
( 8 iul 2012, 19:28:23
Dupa cum vad mentalitate tipic romaneasca.Problemele nu se rezolva punind politai pe strada.Cred ca daca ar marca bine drumurile,a creea strazi alternative pt tractoare si carute,a creea piste ciclabile pe linga drumurile nationale ar rezolva multe probleme.
Oricum pt o problema tre sa fie un vinovat din cite vad''aia din strainatate''...
E un fenomen normal ,similar rasismului,dar noi din exterior sintem invatati,il intilnim in fiecare zi prin locurile pe unde sintem(italia,germania etc)Si cel mai interesant e ca manifestarile rasiste le au in general persoanele ignorante,cu o crasa lipsa de cultura,ca sa nu le zicem prosti.
Si ca sa clarific anumite comentarii :Limita de viteza in Italia in autostrada e 130 km/ora,si ti se suspenda permisul de conducere doar cind ai depasit cu 60 de km/h limita pe respectiva strada.(peste 190 in autostrada si 110 in oras)Si de probleme de viteza se ocupa''POLSTRADA'' sau POLITIA MUNICIPALE,in orase NU CARABINIERII,cu mici exceptii,si politia se limiteaza sa aplice legea ,nu sa o interpretreze. Cu alte cuvinte politaii nu ''fac legea ''ei pot doar sa o aplice...
N-am nimic impotriva controalelor dar ,experienta personala ,un politai din falticeni acu vreo 3 ani ma oprit la Vadu Moldovei pt ca aveam doar pozitia nu si farurile,in afara faptului ca a vorbit ca un birjar,ma amenintat ca-mi ia libretul la masina si''ai sa ti-l vezi doar in Italia'' Nu l-am injurat ca nu mie felul.Si dupa o partida de ''amenintari ''si verificari ca la teatru a renuntat...Daca asta inseamna a face controale in trafic...e cineva care nu intelege conceptul..si nu-s eu ala..si bani pt care transpir in nici un caz na-m sai dau spaga...
7.   .... trimis de
( 8 iul 2012, 19:37:45
Si daca am incalcat legea platesc amenda,nu contribui la vila cuiva...CE-i mai naspa e ca atunci cind ne vad cu numere straine incearca mereu.si nu vad nici o diferenta intre cei care furau bani de pe conturile din bancile italiene,si cei care profitind de uniforma care o poarta incearca sa ''bage ''mina in buzunarul unuia care vine de afara.pt ca din 10 opriti to gaseste unul care sa-l sperie si sa ii ia banii...
8.   ..TRIMIS DE BADGIRL trimis de
( 8 iul 2012, 23:05:23
Ma bogdan592,ca sa nu zic pre multe ar fi bine sa iesi un pic din Suceava si din tara ca sa vezi ce inseamna o strada,ca sa nu mai vb de autostrada.Daca tie iti place stai tu naibii in tara,nu le spune altora ce au de facut.In intreaga lume ca sa ai un beneficiu,in cazul asta strazile,platesti si ai strazi,in Romania platesc prostii si nu se vede nik..SUNTEM IN UE...VAI DE CAPUL NOSTRU!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei