Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 iul 2012 - Anul XVII, nr. 156 (5061)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Antonescu, în plen: Dacă Băsescu nu e demis la referendum, mă retrag definitiv din viaţa politică

Preşedintele Senatului, liderul liberal Crin Antonescu, a declarat, ieri, în plenul Camerelor reunite, că, dacă Traian Băsescu nu va fi demis la referendum, el se va retrage "definitiv" din viaţa politică.

Antonescu a mai spus că Traian Băsescu a fost şi este un om politic puternic. "Nu a fost, şi pentru asta nu îl putem pedepsi, şi nu va fi niciodată un adevărat lider al acestei naţiuni", a adăugat el.

Liderul PNL a menţionat că drumurile sale şi ale preşedintelui Traian Băsescu se despart.

"Veţi fi sau nu suspendat azi, veţi fi sau nu demis, de verdictul poporului, ne cam despărţim. Dacă nu veţi fi demis la referendum, eu, Crin Antonescu, mă retrag definitiv din viaţa politică. Dacă veţi fi demis la referendum, nu ştiu ce veţi face, dar vă urez şi dumneavoastră şi mie un singur lucru: să apucăm amândoi o justiţie pe deplin independentă în România".

 Antonescu a continuat: "Dumneavoastră, personal, vă urez un preşedinte atât de bun, încât să fie bun şi pentru dumneavoastră".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Antonescu, în plen: Dacă Băsescu nu e demis la referendum, mă retrag definitiv din viaţa politică.
 Vizualizări articol: 881 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Antonescu, în plen: Dacă Băsescu nu e demis la referendum, mă retrag definitiv din viaţa politică0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 7 iul 2012, 15:00:25
Ar fi bine sa se tina de promisiune, dar astia din USL nu au cuvant deobicei. Vezi Victor Ponta!
2.   DOAMNE AJUTA SA TE RETRAGI... trimis de
( 7 iul 2012, 16:43:13
LA CUM DORMEA IERI IN PLEN,TRIST SI ABATUT,CE O SA FACA CA PRESEDINTE PE VIITOR? VA DORMI DUS SI TARA SE VA DUCE PE APA SAMBETEI...VAI VAI DE TARA ASTA....ROAMNIA DOARME ????????????CA PRESEDINTE AR FI IDEAL UN RAZVAN UNGUREANU!!!!SUCCES....
3.   TRAIASCA CRIN ANTONESCU trimis de
( 7 iul 2012, 16:48:37
Felicitari domnului Crin Antonescu pentru functia de presedinte.In sfarsit Romania are un presedinte si un prim ministru de anvergura europeana.Crin Antonescu este cel mai bun orator politic in viata si sub el Romania va capata prestanta internationala,echilibru si demnitate.
3.1  RE: TRAIASCA CRIN ANTONESCU trimis de
( 7 iul 2012, 19:56:58
1. Câţi români l-au votat astfel încât să merite felicitări?
2. AntoneSCULAurenţiu sau AntonesCUCrin cel mai mare orator în viaţă, sinonim cu cel mai mare demagog. Ştie să vorbească foarte mult şi să nu spună nimic. Spune-ne ceva ce a realizat "cel mai bun orator politic". Hai, uimeşte-ne pe toţi!
3. ...sub el România... cam sună a dictatură. Băsescu în schimb a fost tot timpul la cârma României.
4. Prestanţă internaţională prin lovitură de stat? Echilibru prin încălcarea Constituţiei? Demnitate prin alăturarea simbolurilor liberale de cele ale lui Iliescu şi Voiculescu?
4.   Vai de țara noastră trimis de
( 7 iul 2012, 16:54:02
dacă la referendum oamenii nu se trezesc va fi vai de noi cu domnul Crin Antonescu (comuniștii) în frunte
5.   Narcisistul trimis de
( 7 iul 2012, 19:43:44
Un motiv în plus să votez împotriva demiterii preşedintelui. Ce mai tremura el ieri de emoţie în parlament. Cum îşi mai împreuna el mâinile în faţa nasului ca într-o rugăciune. Ce-şi mai aranja el freza trecându-şi mâna prin păr. Narcisistul bi-repetent şi-a văzut visul cu ochii. La fel ca şi când a ajuns senator (a pierdut alegerile în colegiul uninominal în care a candidat dar a fost ales senator prin redistribuirea voturilor), a ajuns de această dată preşedinte interimar fără să fie votat de nici un român. Ne va reprezenta cu succes în lume vorbind cu ceilalţi şefi de state în limba gimnastică. Când era muzeograf la Tulcea, mai mergea din când în când la pescuit. Îi plăcea să dea doar la somn. Şi acum ca parlamentar prinde deseori câte un somn de 3 ore în timpul şedinţelor. La muzeu, după ce schimba hârtia de la toaletă, punea capul pe birou şi mai prindea câte un somn. Asta în timp ce Marinarul naviga la cârma unui petrolier pe mările şi oceanele lumii.
La Soleşti, în jud. Vaslui, unde a fost profesor i-a învăţat pe copii să aibă dragoste de carte. A început să le vorbească astfel despre valeţi, popi, dame, aşi. Dar nu şi-a dat seama că el este şi va rămâne un veşnic Păcălici.
6.   IL PRESIDENTE trimis de
( 7 iul 2012, 20:20:19
„Traian Băsescu nu a fost niciodată un personaj dedublat, nu a fost dr. Jekyll si mr. Hyde ai politicii româneşti. A fost, simplu, farsorul cel mai seducător, pentru că întruchipează deopotrivă mitocănia şi şmecheria periferiei. Te minte cu neruşinare, făcîndu-te între timp la buzunar, fără să i se mişte vreun muşchi pe faţă. Devine expresiv ca un cioclu doar cînd anunţă o nouă tragedie pentru români sau cînd, asemenea unui clovn, îl apucă hăhăitul spasmodic la auzul propriei glume grosolane. După ce ai avut de-a face cu el, eşti mai sărac şi mai umilit. Cum periferia domină numeric centrul, plus trădarea intelectualilor care au validat mişeleşte «un pseudo-Cezar care de fapt e însuşi Mamona», s-a creat premisa recunoaşterii populare într-o democraţie de tip «Vacanţa Mare». La suprafaţă – manelistul politic Traian Băsescu, cu şpriţ şi dansuri din buric, dedesubt – bani mulţi şi putere ameţitoare“.
„Fiind un rău viguros, Traian Băsescu a fost revelatorul trădărilor, meschinăriilor şi neputinţelor româneşti. Răscolind murdăria din subsolurile societăţii, a favorizat aducerea la suprafaţă a mizeriilor . Pare a fi şi singurul beneficiu care va rămîne după el. Preşedintele-jucător a fost şi rămîne doar un preşedinte-impostor, pus pe harţă şi jaf şi care, din joacă, a falimentat o ţară, a flămînzit un popor. A jucat destinul ţării la ruleta istoriei personale .Pînă de curînd n-am putut să-mi explic ce i-a împins pe români, în urmă cu un veac şi jumătate, să aducă şi să accepte un domn străin. Experienţa trăită în epoca Băsescu mă face să cred că atunci, ca şi acum, au fost suficiente motive.
6.1  RE: IL PRESIDENTE trimis de
( 7 iul 2012, 21:58:30
Ia te uită... un uslamist care ştie să pună ghilimele când cite(plagi)ază. Dar a uitat săracul, ca şi şeful său, să menţioneze autorul.
7.   NU SUNT SINGURUL trimis de
( 8 iul 2012, 07:26:00
Mai stiu personaje de poveste care n-au pus" ghilimicile" ca trebuiau sa le puna la inceputul si la sfarsitul cartii:Codruta Kovesi,Andreea Paul Vass,Gabriel Liiceanu,Andrei Plesu.dar in cazul lor Funeriu a pierdut avionul de Munchen ,lui Marius Andruh
i s-a uscat cerneala la stilou si n-a mai facut "sesizarea "specifica iar la tipografia revistei Nature s-a blocat imprimanta( ICR a ramas fara fonduri?)

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei