Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 iul 2012 - Anul XVII, nr. 156 (5061)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anchetă poliţie

Bătaie cu sapa şi cuţitul, între doi proprietari de sere de la fosta ILF

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un conflict mai vechi dintre două familii care deţin sere în zona fostei Întreprinderi de Legume şi Fructe (ILF) Suceava a degenerat joi seara în violenţe, un tânăr fiind lovit cu cuţitul, iar un bărbat reclamând că a fost lovit cu o sapă.

Joi seară, în jurul orei 21.45, Sorin P., în vârstă de 25 de ani, din municipiul Suceava, a sunat la 112 şi a anunţat poliţia că a fost lovit cu un cuţit de către Aurel C., în vârstă de 54 de ani, şi el din Suceava.

În urma verificărilor efectuate de Poliţia municipiului Suceava, a rezultat că familiile celor doi deţin solarii, iar între membrii acestora, luni seară, a izbucnit un scandal legat de faptul că tânărul de 25 de ani ar fi blocat culoarul dintre sere, cu portiera autoturismului său.

Conform anchetei poliţiei, între membrii familiilor a izbucnit o încăierare, moment în care tânărul de 25 de ani ar fi fost lovit cu cuţitul în mână şi antebraţ. El a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava, unde i s-au acordat îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea. De partea cealaltă, Aurel C., bărbatul de 54 de ani acuzat că a lovit cu cuţitul, a depus şi el plângere, declarând că a fost lovit cu pumnii în cap şi cu o sapă, de fratele şi respectiv tatăl lui Sorin P. Şi Aurel C. a ajuns la Spitalul Judeţean, unde a primit îngrijiri medicale, fără a rămâne internat.

Ambii au declarat că se vor prezenta la Serviciul Judeţean de Medicină Legală, pentru a-şi scoate certificate medico legale care să ateste că au fost agresaţi.   

Conform unui comunicat al poliţiei, „în cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, ameninţare şi port fără drept în locuri şi împrejurări în care s-ar putea primejdui viaţa şi integritatea corporală a persoanelor, a cuţitului, pentru  a se stabili cu exactitate împrejurările şi cauzele producerii incidentului”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătaie cu sapa şi cuţitul, între doi proprietari de sere de la fosta ILF.
 Vizualizări articol: 1430 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bătaie cu sapa şi cuţitul, între doi proprietari de sere de la fosta ILF0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei