Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 iun 2012 - Anul XVII, nr. 142 (5047)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ceremonie de învestire

Noul Consiliu Local al Sucevei îşi va desemna astăzi viceprimarii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Jurământul primarului la preluarea unui nou mandat la conducerea Primăriei Suceava, învestirea în funcţie a noilor consilieri locali, desemnaţi de partide în baza votului populaţiei, dar şi alegerea noilor viceprimari ai Sucevei se vor petrece astăzi, începând de la ora 12.00, în cadrul primei şedinţe a Consiliului Local din acest mandat.

Aleşii locali care îi vor reprezenta pe suceveni în următorii patru ani se vor întruni în sala de şedinţe a Consiliului Local, pentru a dezbate o serie de decizii foarte importante pentru dezvoltarea oraşului în următorii patru ani.

În primul rând, vor fi validate mandatele prin care reprezentanţii partidelor politice îi vor reprezenta pe alegători în calitate de consilieri locali.

Conform listelor electorale, noua componenţă a Consiliului Local Suceava va fi următoarea:

USL – Alexandru Băişanu, Tiberius Brădăţan, Corneliu Vornicu, Eugen Girigan, Vasile Mocanu, Cornel Grosar, Ovidiu Doroftei, Gavril Vîrvara, Andrei Păduraru, Geniloni Sfeclă, Dan Roibu, Ovidiu Donţu;

PDL – Lucian Harşovschi, Viorel Seredenciuc, Gheorghe Onofrei, Vasile Monacu, Liviu Cîrlan, Timofi Adrian Ciobanu, Cristian Creţu, Niculai Barbă, Costel Tătaranu, Daniel Ungurian;

PP-DD – Adrian Arămescu.

O importanţă foarte mare o are şi desemnarea viceprimarilor Sucevei pentru următorii patru ani. Conform discuţiilor purtate în cadrul USL, care deţine majoritatea voturilor în Consiliul Local Suceava, favoriţii pentru posturile de viceprimari sunt liberalul Ovidiu Doroftei şi social-democratul Gavril Vîrvara.

Nu în ultimul rând, astăzi se vor decide componenţa comisiilor de specialitate din cadrul Consiliului Local şi cei care vor fi preşedinţi de comisii, lucru care, la şedinţe anterioare, au stârnit dispute care au durat chiar şi mai bine de şapte ore.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a spus că după depunerea jurământului, la începerea celui de-al treilea mandat, va discuta cu aleşii locali despre necesitatea de a desemna cât mai curând, în şedinţa de azi sau într-una extraordinară, reprezentanţii AGA la societăţile Consiliului Local - Termica, TPL şi ACET.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noul Consiliu Local al Sucevei îşi va desemna astăzi viceprimarii.
 Vizualizări articol: 678 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 3 voturi
Noul Consiliu Local al Sucevei îşi va desemna astăzi viceprimarii4.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Local trimis de
(21 iun 2012, 13:37:03
Grosar (si la propriu si la figurat) asta a intrat in PSD acum cateva luni si deja e consilier -super avantajos ma inscriu si eu-unde aveti sediul ? Ma mir ca nu l-ati pus vice Rau ati ajuns

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei