Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 iun 2012 - Anul XVII, nr. 142 (5047)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Filmul "Vânătorii de capete" are premiera pe marile ecrane româneşti, vineri

Thrillerul "Vânătorii de capete/ Headhunters", care are la bază romanul "Hodejegerne" al scriitorului norvegian Jo Nesbø, va avea premiera pe marile ecrane româneşti, vineri, informează distribuitorii, Independenţa Film.

Dincolo de faptul că este scund, Roger Brown (Aksel Hennie) este un om care aparent are de toate: este cel mai de succes headhunter din Norvegia, este căsătorit cu o femeie frumoasă, Diana (Synnove Macody Lund), proprietara unei galerii de artă, şi locuieşte într-o vilă. Dar, ca să reziste financiar, are încă un job, de noapte: fură obiecte de artă. La un vernisaj soţia i-l prezintă pe Claes Greve (Nikolaj Coster-Waldau) care, cu trecutul său de soldat de elită şi cu experinţa sa în industria electronică, este candidatul perfect pentru postul de de CEO al companiei Pathfinder, companie pentru care Roger tocmai recrutează. Claes se află, de asemenea, în posesia unui tablou de valoare, Calydonian Boar Hunt, de Rubens, una dintre cele mai căutate picturi din istoria artei moderne. Roger vede acum şansa de a scăpa pentru totdeauna de problemele financiare şi începe să planifice cea mai mare lovitură a sa.

Se pare însă că şi Greve interpretează, de asemenea, un rol. Când Roger pătrunde în casa lui, găseşte ceva care îi bulversează complet viaţa şi, în curând, va trebui să lupte pentru supravieţuire.

Aksel Hennie este unul dintre cei mai populari şi reprezentativi actori din Norvegia, cunoscut din apariţiile sale în "Max Manus" (2008) şi în "A Somewhat Gentle Man" (2010). Aksel Hennie a

primit premiul pentru cel mai bun actor norvegian la Amanda Awards şi la Kosmorama Film Festival. El are o carieră impresionantă atât în teatru, cât şi în film, recent jucând în pelicula britanică "Age of Heroes", de Adrian Vitoria.

Aksel a jucat rolul principal într-o serie de filme norvegiene, printre care "Jonny Vang" (2003), "Buddy" (2003) şi "Uno" (2004), la care a fost atât regizor, cât şi scenarist. Cariera sa a început să crească după Jonny Vang şi blockbuster-ul "Buddy", de Morten Tyldum - regizorul lui "Headhunters", când a devenit cel mai popular tânăr actor din Norvegia. Cu recenzii excelente şi o vânzare 280.000 de bilete, "Buddy" a avut un succes imens în Norvegia. A câştigat în acelaşi an Premiul Publicului la Festivalul de Film Karlovy Vary şi a fost cel mai bine vândut film norvegian la nivel internaţional.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Filmul "Vânătorii de capete" are premiera pe marile ecrane româneşti, vineri.
 Vizualizări articol: 493 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Filmul "Vânătorii de capete" are premiera pe marile ecrane româneşti, vineri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei