Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 iun 2012 - Anul XVII, nr. 142 (5047)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   10 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 21 – 27 iunie

Dansuri de societate

Dansuri de societate pentru prichindei, în fiecare zi de luni, miercuri şi vineri, de la ora 18:00, în sala de dans de la etajul Iulius Mall. Cei mici pot lua gratuit lecţii de samba, salsa, rumba, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot în sala Boomdance.

 

„Zilele Sucevei”, la Iulius Mall

Primăria SuceavaşiIulius Mallorganizează, în perioada 21 şi 24 iunie, în parcarea centrului comercial, o serie de evenimente sub genericul “Zilele Sucevei”. De astăzi până duminică, inclusiv, vor avea loc numeroase concerte şi momente deosebit de plăcute. Printre invitaţii speciali din acest an se numără Daiah Mari (Andreea Vârlan), DJ Puffy, Andy Voinea, DJ Serri şi DJ Octavianno (pentru diseară), Odyssey şi Ceilalţi (pentru mâine seară), dar şi alţi artişti îndrăgiţi de public.

 

Cupa Sucevei la Şah

Între 22-24 iunie, în Iulius Mall se va desfăşura un turneu al sportului minţii. Copii, juniori şi seniori vor concura în sistem elveţian: variantă open, şapte runde pentru primele două categorii şi tot în sistem elveţian, cu cinci runde, pentru copii. Vineri şi sâmbătă se vor întrece seniorii, iar sâmbătă şi duminică doar cei mici. Şedinţa tehnică va avea loc mâine, la ora 14:00, iar prima rundă va debuta la ora 15:00. Sâmbătă, la ora 10:00, se va startul în runda copiilor.

 

Cel mai mare Târg de Bere din România, la Auchan

350 de tipuri şi mărci de bere din toată lumeavor fi expuse în Iulius Mall, pe aleea centrală a hipermarketului Auchan, până pe 26 iunie. Fie că este vorba de bere pur românească sau de sortimente internaţionale, Auchan pune la dispoziţia clienţilor cea mai mare varietate de bere, la cele mai bune preţuri.

 

Expoziţia „Bucuria luminii”

22 de pânze pictate în ulei cu peisaj marin şi colinar, semnate de Livia Pânzaru (farmacistă) şi Ioana Cezara Poiată (medic oftalmolog), vor fi expuse până pe 30 iunie. Cu titlul „Bucuria luminii”, expoziţia este organizată de Iulius Mall în colaborare cu Alianţa Pro Bucovina şi SAAAPB Suceava. Cele două artiste sunt membre ale Tonitza Art Grup.

 

Promoţii estivalela C&A şi Steilmann

Promoţii estivale până pe 31 iulie, în Iulius Mall, la C&A. Sumedenie de articolele de vară pentru cei mari şi cei mici se află la parterul mall-ului, cu reduceri de tip sale. Tot până pe 31 iulie, Steilmann oferă 50% discount la o gamă vastă de produse. Promoţiile se aplică la casa de marcat.

 

Lecturi de vacanţă

Cartea nu preferă marea sau muntele, România sau străinătatea, rucsacul sau bagajul de mână. Este portabilă, manevrabilă şi compactă. Până pe 31 august, la Iulius Mall, alege cartea potrivită din cele 150 de titluri de vacanţă selectate de Cărtureşti, cu 20% discount.

 

KidsLand Club te premiază!

Până pe 31 august, cumpărăturile din magazinele pentru copii sunt premiate. Iulius Mall răsplăteşte clienţii care cumpără jucării, vestimentaţie, încălţăminte, accesorii, obiecte de decor şi alte articole pentru copii. La cumpărături de 50, 100 şi 150 de lei (bonuri cumulate, chiar şi din zile diferite), clienţii primesc ore gratuite de joacă pentru cei mici la KidsLand. Magazinele care participă la tombolă sunt Delia’07, Cofetăria Oana, Evel Mod, Louise, Dinoland şiArmin Kids.

 

Joi, 21 iunie

Expo Art Absolvent 2012

În City Gallery, din incinta Shopping City Suceava, se va deschide, la ora 11:00, expoziţia absolvenţilor Colegiului de Artă “Ciprian Porumbescu”. Expoziţia va reuni creaţii realizate de absolvenţi de laclasele de artă plastică ale prof. Iulian Asimionesei, Angela Pitariu-Bolnavu, Oana Ruxandra Hrişcăşi clasa de arhitectură şi design a prof. Neculai Moroşan şi cuprinde lucrări de pictură, grafică, propuneri de proiecte arhitectonice şi de obiecte utilitare.

 

Cetina, în Padrino

În Padrino, „încingem o horă mare pe ritmurile deja cunoscute ale formaţiei Cetina, la Seară Bucovineană, începând cu ora 22.30. Pentru că este seară studenţească, oferim o reducere de 15% după ora 24.00”, spun organizatorii. Rezervări la 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Concurs cu premii surpriză, la Hollywood

Seară caracterizată printr-o diversitate de genuri muzicale care acoperă toate gusturile și toate pretențiile. „Organizăm un concurs cu premii surpriză și, bineînțeles, oferta noastră specială: doar la Hollywood orice rezervare de patru fete și doi băieți primește o sticlă de Finlandia”. Rezervări: 0755 571 749.

 

Vineri, 22 iunie

Concert Pegas, la Iulius Mall

De la ora 21:00, trupa Pegas va concerta în Iulius Mall, în Bowling Strikers Club. „40 years after”, un concert live. Preţul unui bilet este 10 lei.

 

Caravana Minimax vine la Suceava

Autobuzul Magic va staţiona, între orele 13:00 – 18:00, în parcarea Shopping City Suceava. Copiii sunt aşteptaţi să păşească în Autobuzul Magic, precum şi în spaţiul alăturat, special amenajat cu corturi gonflabile dotate cu numeroase panouri informative şi decorative, precum şi cu măsuţe pe care vor fi instalate zeci de jocuri.

 

Distracţie în Padrino

„E ziua ta săptămâna asta? Ia-ţi prietenii şi sărbătoreşte o vineri (în afara serilor cu evenimente speciale) la Padrino şi noi îţi facem cadou 50%, pentru toate produsele din bar, la nota de plată după ora 22.00. În fiecare vineri, la Padrino, începând cu 22 iunie”, anunţă organizatorii. Rezervări la 0742 365 859.   www.RestaurantPadrino.ro

        

Hollywood vă aşteaptă cu muzică excelentă

„Fetele sunt așteptate cu <covorul roșu> și un cocktail din partea casei. Doar la Hollywood muzica excelentă și atmosfera unică sunt parteneri cu distracția. 

Ca de obicei, rezervările de patru fete și doi băieți se bucură de o sticlă de Finlandia din partea casei”, anunţă organizatorii. Rezervări: 0755 571 749 

 

Sâmbătă, 23 iunie

„Inventica” la Iulius Mall

Concurs de creativitate ştiinţifică şi tehnică pentru şcolari şi tineri, în Iulius Mall. Organizată de Inspectoratul Şcolar al Judeţului Suceava, Palatul Copiilor Suceava, Societatea Ştiinţifică Cygnus – centru UNESCO, Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava, CJRAE Suceava, INTEL România şi Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor Suceava, competiţia îşi propune sporirea interesului tinerei generaţii pentru domeniul ştiinţei şi tehnicii.

 

Origami, la Cărtureşti

În aburii ceaiului parfumat de la Cărtureşti, în fiecare sâmbătă, de la ora 11.30, curioşii pot deveni cu adevărat pasionaţi de arta modelării hârtiei. Locurile în librărie sunt limitate, iar participarea trebuie confirmată pe e-mail: sv_mall@carturesti.ro sau telefonic, la numărul 0732 003 049.

 

Distracţie maximă, la Padrino

Dacă e sâmbătă, ne întâlnim la Padrino! Distracţie maximă pe hit-urile mixate de DJ Verony. Rezervări la 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Înscrieri pentru concursul de Miss, la Hollywood

„Anunțimportant: reluăm înscrierile pentru concursul de Miss și ne cerem scuze că în perioada cât am renovat am fost nevoiți să-l suspendăm. Pentru înscrieri, condiții, premii și alte informații, sunați la: 0755 731 600. Ca de obicei, la Hollywood, orice rezervare de patru fete și doi băieți primește o sticlă de Finlandia”, precizează organizatorii.

 

Saturday is Office`s Club

Saturday is Office`s Club! A venit vremea distracţiei. Vino să petrecem alături de DJ Dolka. We provide butterflies! Rezervări la 0735 168 111. www.facebook.com/officesclub

 

Duminică, 24 iunie

Teatrul de Păpuşi “Puppet”, la Iulius Mall

Teatrul de Păpuşi “Puppet” îi aşteaptă în Iulius Mall pe prichindeii din Suceava şi din împrejurimi, care doresc să îşi vadă eroii preferaţi din poveştile populare sau din basme, de la ora 12:00.

 

Andreea Răducan îşi lansează cartea “Reversul medaliei

În perioada19 mai – 30 iunie, Andreea Răducan, multiplă campioană mondială şi olimpică la gimnastică, organizează un turneu de promovare a cărţii autobiografice “Reversul medaliei”, în nouă oraşe din ţară. La ora 15:00, vă invităm la Shopping City Suceava, să o întâlniţi pe Andreea, cu ocazia lansării cărţii sale autobiografice, “Reversul medaliei”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 742 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 3 voturi
Unde fugim de-acasă...4.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei