Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 iun 2012 - Anul XVII, nr. 138 (5043)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Colegialitate

Premierul Victor Ponta va veni la instalarea lui Nechifor în funcţia de preşedinte al CJ Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Primul-ministru al României, Victor Ponta, va fi prezent la mijlocul săptămânii viitoare în Suceava, pentru a participa la instalarea în funcţie a noului preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor. Acesta a declarat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că cel mai probabil instalarea sa în funcţia de preşedinte al CJ Suceava va avea loc joi, 21 iunie 2012. Preşedintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, a ţinut să le mulţumească tuturor sucevenilor care i-au acordat atât lui, cât şi USL „votul de încredere şi care ne-au trimis la muncă”. „Contează extrem de mult pentru noi, pentru că am reuşit să cuplăm la proiectul naţional. Contează foarte mult că Suceava va avea calea deschisă către o activitate corectă, transparentă, alături de Guvernul României. Şi contează foarte mult că echipa care lucrează la Suceava este pregătită”, a ţinut să precizeze Cătălin Nechifor.

El le-a mulţumit tuturor candidaţilor care au fost implicaţi în campania electorală, subliniind faptul că în afara unor incidente minore, campania din judeţul Suceava a fost una decentă.

Liderul PSD Suceava a mai adăugat că ţine să le mulţumească tuturor colegilor de partid care au fost alături de el şi s-au implicat în campania electorală, dar şi partenerilor din PNL şi PC Suceava, şi în special liderilor celor două partide, Alexandru Băişanu, respectiv Paul Rusu.

„A fost o campanie grea, în care am plecat din start cu şansa a doua, cu resurse imens mai mici decât cei din PDL. Dar în final, a fost o campanie cu succes şi regret foarte mult că nu am un partener la Suceava în persoana domnului Alexandru Băişanu. Însă viaţa merge mai departe şi va trebui să găsim soluţii, pentru că am fost trimişi în funcţie de toţi sucevenii”, a mai spus Nechifor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Premierul Victor Ponta va veni la instalarea lui Nechifor în funcţia de preşedinte al CJ Suceava.
 Vizualizări articol: 799 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.25/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.3 din 4 voturi
Premierul Victor Ponta va veni la instalarea lui Nechifor în funcţia de preşedinte al CJ Suceava1.354

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Vine Victoras! trimis de
(16 iun 2012, 12:37:13
vine sa dea mana cu "specialistii"din 2000,scosi de Catalin de la naftalina.multi romani deja s-au saturat sa astepte momentul in care uslasii se vor apuca de treaba.dar pe ei nu-i intereseaza;toarna sampanie,fac chiolhanuri,se felicita si se pupa pe bot toata ziua.asta veti face pana la alegerile parlamentare,ori veti continua si dupa?
2.   Mai baieti rai si portocalii trimis de
(18 iun 2012, 14:45:09
Am tacut o saptamana de la alegeri, sperand ca o sa invatati sa va comportati si sa vorbiti civilizat. Asta pentru ca v-am inteles supararea pricinuita de infrangerea umulitoare a "marelui om" Flutur. Observ insa ca nu va puteti obisnui cu ideea ca ati pierdut batalia electorala si continuati cu mizeriile si vorbitul urat. Calmati-va, Catalin Nechifor o sa demonstreze ca este un presedinte bun pentru toti sucevenii iar Victor Ponta il va sustine, inclusiv prin venirea sa la Suceava. USL a terminat sarbatorirea victoriei dar pdl nu mai termina sa se sfasie intre ei.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei