Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 iun 2012 - Anul XVII, nr. 138 (5043)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Nu-ţi fie frică, Piţi!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Olanda joacă altceva decât a jucat vreodată. De fapt, nu joacă nimic. Fiecare din foştii ei „artişti” (zic „foşti” nu fiindcă ar avea nu ştiu ce vârste matusalemice – deşi au! – ci deoarece toată arta pare a-i fi părăsit tocmai acum, când era mai mare nevoia de a o pune în valoare) pare a nu-i fi văzut niciodată în teren pe oricare dintre ceilalţi, iar de aici până la haos total nu e decât un pas. Pe care şi Van Bommel, şi Robben, şi Affelay, şi Huntelaar l-au făcut cu apatie... şi-atât, că în afară de pase, pase, şi iar pase, ca banda lui Guardiola, altceva n-au arătat. De unde şi concluzia firească: Olanda e ca şi eliminată, cu perspectiva clară ca actuala echipă să se dizolve, în moţ cu antrenorul care n-a priceput că lumea aşteaptă altceva de la Olanda, cu o copie (a câta, oare?) a Barcelonei. Chestia hazlie vine abia acum: aflat în faţa unei (mai mult ca sigur) schimbate radical echipe a Olandei, perspectiva de a da piept cu o necunoscută, lui Piţurcă i s-a tulburat neuronul. Ca atare, s-a pus pe declarat în clasicizatu-i stil, pe baza aceluiaşi vocabular dintotdeauna, alcătuit din circa 4 cuvinte şi vreo 7 beep-uri. Concret: „E de rău, fraţilor!”. În subtext (că text de unde!?) ar reieşi că o echipă schimbată e cu atât mai periculoasă cu cât nou convocaţii vor dori să se afirme, să se impună, şi deci vor mânca jar în preliminariile care se apropie. Chestia devine cu atât mai hazlie cu cât până la meciul cu Olanda, banda de împiedicaţi a lui Piţurcă mai are de jucat încă două meciuri, din care pariez pe ce vreţi că luăm maximum 3 puncte, deşi eu aş miza mai degrabă pe unul singur. Cu atât mai mult cu cât domnului Piţi, lasă-ne!, Naşu’ nici măcar nu i-a fixat ca obiectiv calificarea la Mondial. Aşadar, lui Piţi, lasă-ne!!, n-are de ce să-i fie frică nici de olandezi, nici de meciul cu ei, că dincolo de bătăile de la ei (cu echipa veche sau aia nouă, nu contează, tot ne-o trag!) mai au să ne bată şi turcii, şi ungurii, ba şi.... Dormi liniştit, Piţurcă, pentru locul 5 în grupă nu trebuie să-ţi fie frică, e aproape sigur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nu-ţi fie frică, Piţi!.
 Vizualizări articol: 809 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Nu-ţi fie frică, Piţi!5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Fluturasu de Nottingham trimis de
(17 iun 2012, 23:38:15
Stimate domn profesor,
acu multe cincinale, la o gramada de cafele baute la Central erati cu Padurarii.
Acu sunteti cu royalistii, da nu va plac nemtii, uitand ca 2 f. importanti de la Real au educatia nemteasca si se considera nemti si n-ati explicat de ce cifra unu e mai mare decat zero. Zero fiind cetateanul Piturca. Ar fi interesat sa faceti un comentariu despre diferenta intre un neicanimeni Piturca si domnul prof. Mitica Bernicu, sau comparand manelismul cu de ex. Ten Years After (vezi Woodstock acu o multime de ani de la Arcasu jos). In rest va dorest numa bine Guess Who.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei