Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 iun 2012 - Anul XVII, nr. 138 (5043)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

De negăsit

Minora de 15 ani care a dispărut cu tot cu fetiţa ei de 10 luni, dată în urmărire de poliţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Cazul minorei în vârstă de 15 ani, mamă a unei fetiţe în vârstă de 10 luni, care a dispărut cu tot cu copil din locuinţa iubitului său, un tânăr de 23 de ani, caz relatat de Monitorul de Suceava în urmă cu o săptămână, este anchetat oficial şi de poliţie, adolescenta şi fetiţa sa fiind date în urmărire. Pentru a putea transmite în mijloacele de informare semnalmentele şi fotografia minorei poliţiştii au avut nevoie de acordul părinţilor acesteia, acord care în cele din urmă a fost dat.

 

A făcut un copil la 15 ani cu iubitul, apoi a fugit cu alt bărbat

Relaţia deplasată dintre Marius Constantin Scripcariu, în vârstă de 23 de ani, din satul Iacobeni, comuna Dângeni, judeţul Botoşani, şi concubina sa, Iuliana Roxana Grosu, dintr-un sat vecin, Hulub, s-a mutat în judeţul Suceava după ce tânărul şi-a găsit loc de muncă la o fermă din Chilişeni, iar proprietarii i-au pus acestuia la dispoziţie o casă, în Roşcani - Liteni.

Lăsată însărcinată când abia împlinise 14 ani, fata a adus pe lume anul trecut o fetiţă, Diana, micuţa fiind recunoscută de tatăl său major, Marius Constantin Scripcariu.

Pe data de 5 iunie 2012, însă, tânărul de 23 de ani s-a trezit că iubita sa minoră a dispărut cu tot cu fetiţă. El bănuieşte că acesta a cunoscut un bărbat prin intermediul internetului şi a fugit pur şi simplu cu acesta. Conştient că inclusiv el a comis o infracţiune, întreţinând relaţii sexuale cu o minoră şi lăsând-o însărcinată, tânărul de 23 de ani nu îşi face mari probleme din acest punct de vedere. El se declară îngrijorat mai ales pentru fiica sa şi se întreabă ce soartă poate avea aceasta cu un „tată” vitreg şi o mamă care este şi ea încă un copil.    

„O rog să facă în aşa fel încât să vină acasă... să vină cu fata acasă. Le aştept pe amândouă. Chiar dacă ea a greşit, fetiţa are nevoie de o mamă. Sper ca prostia asta pe care a făcut-o să-i fie învăţătură de minte”, le-a declarat cu ochii în lacrimi reporterilor Monitorul de Suceava Marius Constantin Scripcariu. Cel puţin până în momentul de faţă fata a refuzat să spună unde şi cu cine se află, anunţându-şi doar sora că este bine şi nu vrea să fie căutată.

 

Semnalmentele fetei

Poliţia informează că minora, Iuliana Roxana Grosu, este născută pe 15 iulie 1996, în comuna Truşeşti, judeţul Botoşani, are domiciliul în satul Hulub, comuna Dângeni, şi locuia fără forme legale în Roşcani - Liteni.

Minora are o înălţime de 1,55-1,60 metri, constituţie atletică, păr brunet, lung, până la nivelul umerilor, faţă ovală, ten măsliniu, ochi căprui. 

Toate persoanele care pot oferi informaţii despre minoră sunt rugate să contacteze cel mai apropiat post de poliţie ori să sune la numărul de urgenţe 112. Fiind vorba de o minoră, poliţia are obligaţia de o găsi şi a o duce la domiciliul părinţii săi.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Minora de 15 ani care a dispărut cu tot cu fetiţa ei de 10 luni, dată în urmărire de poliţie.
 Vizualizări articol: 1466 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Minora de 15 ani care a dispărut cu tot cu fetiţa ei de 10 luni, dată în urmărire de poliţie5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei