Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 iun 2012 - Anul XVII, nr. 130 (5035)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 7 – 13 iunie

Vacanţă de 5 stele cu Iulius Mall Suceava

Cu un incredibil sejur all inclusive în Dubai şi peste 3.500 de premii instant răsplăteşte Iulius Mall cumpărăturile făcute până pe 17 iunie. Primii 200 de clienţi ai fiecărei zileprimesc, la cumpărături de minimum 100 de lei din magazinele Iulius Mall, premii pe loc: vouchere de cumpărături, şedinţe de bronzat, cosmetice, îngheţată sau răcoritoare. Toţi cei care fac shopping participă la tombola din 17 iunie, de la ora 17, răsplătită cu o vacanţă de vis în Dubai. Şapte zile la hotelul Jabel Ali de 5 stele, în regim all inclusive, vor fi petrecute de un client Iulius Mall alături de partenerul sau partenera de viaţă.

 

„Picnic de 5 stele” oferit de Iulius Mall pe Facebook

Până pe 18 iunie, fanii Iulius Mall Suceava peFacebook participă la trei tombole speciale dacă încarcă o fotografie spectaculoasă. Imaginea trebuie să ilustreze o ieşire în aer liber alături de prieteni, iar câştigătorii primesc un set de picnic de peste 200 de lei (grătar, seturi de condimente rustice, cleşte şi alte ustensile pentru grătar, dar şi un hamac). Fiecare concurent încarcă o imagine, consultă regulamentul şi, dacă este declarat câştigător, Iulius Mall îi oferă unul dintre cele trei premii. Extragerile au loc în zilele de luni (4, 11 şi 18 iunie).

 

Dansuri de societate pentru prichindei

Dansuri de societate pentru prichindei în fiecare zi de luni, miercuri şi vineri, de la ora 18:00, în sala de dans de la etajul Iulius Mall. Cei mici pot lua gratuit lecţii de samba, salsa, rumba, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot în sala Boomdance.

 

Târg de obiecte handmade,la Iulius Mall

Artiştii şi artizanii din Suceava expun spre vânzarearticole special create în culorile acestui anotimp. Podoabe, lumânări parfumate, origami, articole Quiling, piese vestimentare şi alte accesorii, aranjamente deosebite din flori uscate şi diverse obiecte decorative unicate, toate la preţuri foarte accesibile. Acestea vor fi de găsit la parterul Iulius Mall, între 8 şi 10 iunie,în intervalul orar 10:00-22:00.

 

Lecturi de vacanţă, la Iulius Mall

Cartea nu preferă marea sau muntele, România sau străinătatea, rucsacul sau bagajul de mână. Este portabilă, manevrabilă şi compactă. De aceea, alege cartea potrivită din cele 150 de titluri de vacanţă selectate de Cărtureşti, la Iulius Mall, cu 20% discount.

 

Expoziţia „Bucuria luminii”

22 de pânze pictate în ulei cu peisaj marin şi colinar, semnate de Livia Pânzaru şi Ioana Cezara Poiată vor fi expuse până pe 30 iunie. Reunitesub titlul „Bucuria luminii”, expoziţia este organizată de Iulius Mall, în colaborare cu Alianţa Pro Bucovina şi SAAAPB Suceava. Cele două artiste sunt membre ale Tonitza Art Grup.

 

„Icoana din sufletul copilului!”, la Iulius Mall

Iulius Mall, Alianţa Pro Bucovina şi Şcoala Nr. 1 Suceava au organizat o expoziţie cu lucrările micilor artişti ai şcolii. Icoane pictate pe sticlă de 45 de elevi vor fi expuse la etajul mall-ului până pe 16 iunie. Lucrările talentaţilor elevi au fost realizate la orele de pictură desfăşurate în programul “Şcoala altfel”, coordonat de prof. Emilia Burlacu-Gusbeth şi prof. Liliana Pintilie şi Daniela Adina Grigoraş.

 

KidsLand Club te premiază

Până pe 31 august, cumpărăturile din magazinele pentru copii sunt premiate! Iulius Mallrăsplăteşte clienţii care cumpără jucării, vestimentaţie, încălţăminte, accesorii, obiecte de decor şi alte articole pentru copii. La cumpărături de 50, 100 şi 150 de lei (bonuri cumulate, chiar şi din zile diferite), clienţii primesc ore gratuite de joacă pentru cei mici în spaţiul de joacă de la KidsLand. Magazinele care participă la tombolă suntDelia’07, Cofetăria Oana, Evel Mod, Louise, Dinoland şiArmin Kids.

 

Ferma animalelor, la Shopping City

Shopping City Suceava le-a pregătit celor mici, în perioada 24 mai – 1 iulie, sute de motive de voie-bună într-un singur loc: Ferma Animalelor – un loc de distracţie unic în ţară şi extrem de special. Ferma îi aşteaptă pe toţi sucevenii cu un decor spectaculos, unde prichindeii se vor putea juca în voie, dar mai ales gratuit. Vor avea la dispoziţie chiar şi tractoraşe pe care le vor utiliza pentru transportarea legumelor. Cea mai mare surpriză sunt cei şase căluţi de dimensiuni diferite, care îi vor îmbia pe prichindei la o lecţie de călărie, bineînţeles sub supravegherea părinţilor.

 

Expoziţia “Micii Picasso 2012”

La City Gallery puteţi vizita Expoziţia „Micii Picasso 2012”, organizată de Puşa Pîslaru, împreună cu grupul de copii pe care  îi pregăteşte în propriul său atelier. Vor fi expuse 235 de lucrări de pictură şi grafică, realizate de 47 de copii, cu vârste cuprinse între 5 şi 17 ani.

 

Joi, 7 iunie

Finlandia Party, la Hollywood Sushi Bar

Orice rezervare de şase persoane (patru fete și doi băieți) primește o sticlă de Finlandia! Și asta nu e tot, spun organizatorii, la Hollywood Sushi Bar ești premiat(ă) dacă te distrezi, o persoană pleacă acasă cu un abonament la solar! Partener: Finlandia Company. Rezervări:0755 571 749 

 

KantaOK: cântăm împreună, La Fierărie

După ora 21.00, La Fierărie, „vă predăm scena să vă demonstrați calitățile vocale. Vă pregătiți preferințele și vocea, noi vă oferim versurile și microfonul. Intrare liberă”, anunţă reprezentanţii pub-ului. Rezervări: 0771 262 251
 

Vineri, 8 iunie 

Vernisajul expoziţiei „Cruciada electorală”

Happening-ul creativ al artistului plastic sucevean Constantin Ungureanu BOX, care a lucrat pe parcursul acestei săptămâni la o compoziţie de mari dimensiuni prin care doreşte să atragă atenţia sucevenilor asupra confruntării politice, se încheie vineri, la ora 12:00, cu vernisajul expoziţiei cu genericul „Cruciada electorală”.

 

Russian Party, la Hollywood Sushi Bar

Petrecem în stil rusesc la Hollywood Sushi Bar, cu metri de shotu-uri şi multe alte surprize. Rezervări: 0755 571 749 

 

Concert, La Fierărie

La ora 19:00, în pub-ul La Fierărie, Trupa The Knockers - Colegiul Național “Petru Rareș” Suceava, în colaborare cu Asociația MagiMedia, are plăcerea de a vă invita din nou la spectacol. “Ce dracu se-ntâmplă cu trenul ăsta?”, de Radu Țuculescu, este un spectacol despre modul în care ne trezim uneori mergând în derivă doar pentru că cineva - societatea, de obicei - a “deraiat” de la mersul normal, zilnic al vieții. Donație artiști: 8 lei. Rezervări: 0771 262 251

 

Sâmbătă, 9 iunie

Fashion Party, la Hollywood Sushi Bar

Cele mai sexy animatoare te așteaptă la Hollywood Sushi Bar, unde nu va lipsi sticla de votcă din partea casei la orice rezervare de şase persoane (patru fete și doi băieți). Premii: vouchere de cumpărături în valoare totală de 300 de lei la magazinul H&M. Nu trebuie decât să vă distrați și echipa Hollywood vă premiază, astfel veți fi printre norocoșii care vor face cumpărături gratis la inaugurarea magazinului. Atmosfera va fi întreținută de DJ Digital Life.  Rezervări: 0755 571 749 

 

Origami, la Cărtureşti

În aburii ceaiului parfumat de la Cărtureşti, în fiecare sâmbătă, de la ora 11.30, curioşii pot deveni cu adevărat pasionaţi de arta modelării hârtiei. Locurile în librărie sunt limitate, iar participarea trebuie confirmată pe e-mail: sv_mall@carturesti.ro sau telefonic, la numărul 0732 003 049.

 

Atelier de creaţie pentru copii, la Iulius Mall

Dacă vrei să te distrezi, inventezi şi colorezi, ia-ţi prietenii de mână, în fiecare săptămână! Iulius Mall te aşteaptă cu idei, culori şi artă. De la ora 12:00, prichindeii vin din nou la KidsLand să creeze, să se distreze şi să îşi facă noi prieteni.

 

Duminică, 10 iunie

Teatrul de Păpuşi “Puppet”, la Iulius Mall

Teatrul de Păpuşi “Puppet” îi aşteaptă în Iulius Mall pe prichindeii din Suceava şi din împrejurimi care doresc să îşi vadă eroii preferaţi din poveştile populare sau din basme, de la ora 12:00.

 

Prichindeii de la Palatul Copiilor, în spectacol la Iulius Mall

Prichindeii de la Palatul Copiilor Suceava oferă vizitatorilor şi clienţilor Iulius Mall un spectacol de cântece şi dansuri. Micii artişti îşi vor demonstra talentele pe scena de la etajul centrului comercial, începând cu ora 16:00.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1055 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă...5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei