Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 apr 2012 - Anul XVII, nr. 94 (4999)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Avarii repetate

E.ON a "lovit" din nou mai multe cartiere sucevene, pe care le-a lăsat fără energie electrică

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

E.ON a "lovit" din nou mai multe cartiere sucevene, pe care le-a lăsat fără energie electrică. De această dată, au fost afectaţi consumatorii din zonele Mărăşeşti, G. Enescu, M. Viteazu, Autogară, Traian Vuia. Reprezentanţii E.ON România ne-au comunicat că ieri, în jurul orei 15:00, "s-a produs o avarie în sistemul de distribuţie a energiei electrice din municipiul Suceava, ca urmare a defectării unui cablu subteran de medie tensiune. Acest incident a cauzat disfuncţionalităţi în alimentarea cu energie electrică la o parte a consumatorilor din zonele G. Enescu, M. Viteazu, Mărăşeşti şi Autogară. Alimentarea cu energie electrică a fost reluată în mai puţin de o oră de la producerea incidentului pentru toţi consumatorii. Având în vedere incidentele din ultima perioadă, compania noastră analizează cu atenţie cauzele şi circumstanţele în care acestea s-au produs. În urma rezultatelor analizei vom stabili un plan de măsuri pentru reducerea riscului repetării unor evenimente similare". 

Acest răspuns nu-i mulţumeşte cu nimic pe suceveni, mai ales că, de la Paşte şi până acum, s-au produs mai multe avarii în sistemul de distribuţie a energiei electrice în municipiu. Pe lângă consumatorii casnici, au fost afectaţi şi marii consumatori. Oamenii sunt revoltaţi pentru că plătesc destul de mult, iar în schimb primesc, de multe ori, servicii de proastă calitate.

În urma avariei de ieri, s-a produs disconfort şi în trafic, pentru că nu mai funcţionau semafoarele. 

În cea de-a doua zi de Paşte, pentru prima oară de la inaugurarea Iulius Mall Suceava, centrul comercial a fost afectat de o serioasă pană de curent în timpul programului de funcţionare. În intervalul orar 18:00-21:00, alimentarea Iulius Mall cu electricitate pe cele două linii de medie tensiune din staţia Mirăuţi a fost întreruptă din cauza unei avarii majore care a afectat o bună parte din municipiul Suceava. Dotat cu generator de urgenţă, doar hipermarketul Auchan a funcţionat, până la încheierea propriului program, la ora 20:00. De la oficialii Iulius Mall am aflat că în cele aproximativ trei ore fără electricitate, în centrul comercial nu s-au înregistrat incidente, serviciul de pază securizând întreg perimetrul. În acea zi, mii de locuitori ai Sucevei, din zona centrală a municipiului, din zonele Zamca, George Enescu, Mărăşeşti, Areni, dar şi centrul comercial Iulius Mall Suceava, au rămas fără energie electrică. Două incidente simultane produse în cursul serii de luni, 16 aprilie, în reţeaua de distribuţie, au afectat alimentarea cu energie electrică la unii consumatori din zona centrală a municipiului Suceava. Pentru realimentarea cu energie electrică a consumatorilor s-au realizat mai multe manevre în sistemul de distribuţie a energiei electrice, ceea ce a determinat scurte întreruperi, la o parte a consumatorilor din zonele G. Enescu, Mărăşeşti şi Areni.

O altă avarie care a lăsat mai multe cartiere sucevene fără energie electrică s-a produs vineri, în ziua de Izvorul Tămăduirii, când, în acelaşi mod elegant, reprezentanţii E.ON au declarat că "regretăm disconfortul produs de aceste întreruperi şi asigurăm consumatorii că echipele E.ON Moldova Distribuţie intervin cu promptitudine ori de câte ori există astfel de situaţii, astfel încât alimentarea cu energie electrică să fie reluată în cel mai scurt timp posibil”. Abonaţii E.ON aşteaptă nu scuze din partea conducerii, ci lucrări de calitate, care să nu-i mai lase "pe întuneric" când nici nu te aştepţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului E.ON a "lovit" din nou mai multe cartiere sucevene, pe care le-a lăsat fără energie electrică.
 Vizualizări articol: 1193 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
E.ON a "lovit" din nou mai multe cartiere sucevene, pe care le-a lăsat fără energie electrică5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   "Autogara" trimis de
(24 apr 2012, 11:36:52
Ce reprezinta "Autogara"? O strada? Un cartier? O zona?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei