Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 apr 2012 - Anul XVII, nr. 94 (4999)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anchetă poliţie

Bătaie cu strigături, cu doi oameni la spital şi un bar şi o maşină devastate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

O bătaie izbucnită într-un local din satul Valea Stânei, comuna Vatra Moldoviţei, s-a finalizat cu vătămarea corporală a doi indivizi şi cu pagube importante, fiind avariate bunuri din bar, dar şi o maşină parcată în faţa acestuia.

Duminică noapte, în jurul orei 22.30, Gheorghe Liţchi, în vârstă de 22 de ani, a sunat la 112 şi a anunţat că în barul „Regina Nopţii” din sat a izbucnit o bătaie, iar maşina sa, parcată în faţa localului, a fost serios avariată.

La faţa locului, poliţiştii au găsit doi bărbaţi plini de sânge, aflaţi în localul răvăşit, în timp ce maşina din faţă, un Opel Astra, era foarte avariată, având geamuri sparte şi aripi şi portiere îndoite.

Din ancheta poliţiei rezultă că în local, pe fondul consumului de alcool, trei localnici au început să se certe şi apoi s-au luat la bătaie. Au fost identificaţi ca participanţi la încăierare Gabriel Solcan, în vârstă de 26 de ani, Lucian Corci, de 22 de ani, şi Radu Liţchi, de 44 de ani, ultimii doi având leziuni şi necesitând transportarea la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc. Bărbatul de 44 de ani a fost diagnosticat cu leziuni serioase în zona capului, fiind necesar transferul la Spitalul Judeţean Suceava. Medicii au estimat că acesta are nevoie de cel puţin 30 de zile de îngrijiri medicale, dacă nu apar complicaţii.

Având în vedere declaraţiile contradictorii ale părţilor, ancheta poliţiei continuă.  

 „Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, a încadrării juridice a faptelor comise, precum şi cu privire la vinovăţia fiecărui participant, urmând ca în funcţie de rezultat să se dispună procedural”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătaie cu strigături, cu doi oameni la spital şi un bar şi o maşină devastate.
 Vizualizări articol: 957 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 2 voturi
Bătaie cu strigături, cu doi oameni la spital şi un bar şi o maşină devastate3.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Adevarul despre incaierare trimis de
( 6 mai 2012, 08:46:13
Informatiile care sunt publicate in acest articol sunt total eronate, iar persoana care a publicat acest articol va fii trasa la raspundere. A fost vorba de o tentativa de omor, Gabriel Solcan este inca internat la spitalul "Sf. Spiridon"din Iasi. A fost atacat direct cu un obiect din lemn in zona capului de catre Virgil Letchi suferind multiple fracturi faciale, nazale, pierderea pe viata a unui simt (ochiul drept) etc. Gabriel Solcan necesita inca o interventie chirurgicala pe data de 07.05.2012 extrem de complicata. Lucian Gabriel Corci a fost deasemeni lovit in zona capului cu un obiect ascutit alegandu-se cu o cicatrice de 13 cm. Inainte de a publica un articol asigurati-va ca informatiile sunt adevarate.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei