Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 apr 2012 - Anul XVII, nr. 94 (4999)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Decizie

Deputatul Eugen Uricec a trecut de la PD-L la PSD

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Deputatul sucevean Eugen Uricec a anunţat ieri, în plenul Camerei Deputaţilor, că părăseşte PD-L şi va înscrie în PSD. Uricec a spus că va demisiona din grupul parlamentar al PD-L din Camera Deputaţilor şi se va înscrie în grupul PSD. El a arătat că a luat această decizie din motive politice personale. Plecarea lui Eugen Uricec din PD-L a fost catalogată de secretarul general al PD-L Suceava, deputatul Ioan Bălan, ca un gest greu de înţeles.

 

Ioan Bălan: „„Este greu de înţeles care sunt resorturile şi raţiunea care l-au făcut pe Eugen Uricec să facă acest pas”

„Este greu de înţeles care sunt resorturile şi raţiunea care l-au făcut pe Eugen Uricec să facă acest pas. Greutatea vine din faptul că îl ştiu de foarte timp, de când era preşedinte al PD Suceava, dar şi din faptul că îl ştiam un om dedicat PD-L”, a spus Ioan Bălan.

În ceea ce-l priveşte pe preşedintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, acesta a declarat că Eugen Uricec va fi primit în PSD şi în proiectul politic al social-democraţilor din judeţul Suceava.

„Eugen Uricec a fost preşedinte al PD Suceava, atunci când era social – democrat, în internaţionala socialistă. Eugen Uricec a fost şi este de stânga”, a spus Nechifor.

Eugen Uricec a fost ales deputat în Parlamentul României în anul 2008 în colegiul uninominal 3. Uricec a condus Organizaţia Judeţeană Suceava a Partidului Democrat în perioada 2001 – 2007, an în care PD a fuzionat cu PLD şi au format PD-L. El ocupa funcţia de vicepreşedinte al PD-L Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul Eugen Uricec a trecut de la PD-L la PSD.
 Vizualizări articol: 843 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.46/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 13 voturi
Deputatul Eugen Uricec a trecut de la PD-L la PSD3.5513

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   "Este greu de înţeles ..." trimis de
(24 apr 2012, 11:14:24
Mie mi-a fost chiar usor sa inteleg! Titanicul PDL condus de Amiralul Traian Basescu ia apa la bord, iar mus-ul Uricec a sarit in barca de salvare. Nechifor intre timp vorbeste prostii cand pomeneste de Partid de Stanga! Doare pe vreunul dintre ei ca-i scrie pe frunte dreapta sau stanga ? Banul sa iasa nu eticheta !
2.   FELICITARI trimis de
(24 apr 2012, 11:36:06
Bravo domnule Uricec.In sfarsit ati realizat ca trebuie sa parasiti PDL,acest partid dictatorial si tradator de tara.Constiinta civica si morala v-a determinat sa faceti acest gest.Eu as fi fericit si daca Lolek si Bolek,Stan si Bran,Benny Hill si Mr.Bean,
Alba ca zapada si Scufita Rosie (sa zicem ca sunt parlamentari PDL)ar trece la USL.
In felul acesta slabesti dusmanul,ai voturi la motiunea de cenzura,ai majoritate in parlament si il poti demite pe Basescu.Totul pentru front totul pentru victorie.
2.1  RE: FELICITARI trimis de
(24 apr 2012, 15:25:33
toti astia care schimba de la dreapta la stanga doar pentru os sunt niste jigodii ordinare.....
3.   Pt "comandirul"Flutur trimis de
(24 apr 2012, 11:46:48
Se pare ca dl Flutur pierde teren pe zi ce trece ,in afara de faptul ca in judet pierde primari pe banda rulanta,ce trec toti la USL,asta cu dl Uricec chiar a fost o lovitura sub centura,se pare ca majoritatea primarilor din colegiul Dl Uricec trec si ei la randul lor la USL ,pana la alegeri se alege praful de portocalii.
3.1  RE: Pt "comandirul"Flutur trimis de
(24 apr 2012, 15:27:08
se alege praful de conceptul vostru de democratie........ e doar o goana dupa os......la ros osul toti...
4.   Comentariu trimis de
(24 apr 2012, 12:02:57
Asta da tradare, Uricec a fost seful pdl pe judet, s-a implicat atata in activitatea partidului, organiza petreceri si de la PSD a avut numai piedici, ce sa mai intelegi, pe cine sa te mai bazezi, ce-s cu oamenii astia...
5.   O sa traim si mai bine! trimis de
(24 apr 2012, 13:14:50
La PDL Suceava ramane doar lumea buna.
Bine ca a plecat boschetarul ala de Carcalete si acum Uricec. Mai trebuie sa plece inca unu-doi si totul va fi foarte bine.

p.s. B====D Steaua!
6.   Uree=0 trimis de
(24 apr 2012, 13:18:52
NICI O PIERDERE PTR.PARTID,URICEC=O si ca politician si ca om,un gunoi.
7.   E FINITA LA COMEDIA trimis de
(24 apr 2012, 13:32:05
S-a terminat cu partidul dictatorial si tradator de tara.Senatul e USL,camera deputatilor va fi in cateva zile,Ungureanu nu mai conteaza.mai trebuie 2,3 voturi dar nici nu mai are importanta.
7.1  RE: E FINITA LA COMEDIA trimis de
(24 apr 2012, 15:30:27
mai trandafiras ......USL e adunatura de hoti cea mai mare din lume.....nu ai nimic asemanator in lume unde mafia sa fie realeasa an de an iar idiotii de jos sa voteze din nou cu cei care au distrus tara timp de 20 de ani..........unde s-a mai vazut uniune dreapta stanga?? hai nu-mi zi germania ca nu e comparabil in nici un aspect......cei care vor sa schimbe de viziune ar trebui sa plece si din parlament....
8.   Romanilor le e greu cu un PD-L irational trimis de
(24 apr 2012, 13:34:10
e greu de inteles gestul lui uricec?

uite d-le balan ce e intr-adevar GREU DE INTELES:

- hotararile judecatoresti definitive si irevocabile nu sunt puse in aplicare de catre statul roman prin executorii judecatoresti!
- vreau sa vad 1(UNU) executor judecatoresc din suceava care nu are fluturi in stomac cand ii cere un client bugetar sa execute conturile statului in care sunt banii demonstrati ca fiind furati de basexu-boc de la bugetari!
- de ce la ora asta roberta anastase este inca in functie dupa furtul grosolan al voturilor in parlament cu toata media de fata?
- de ce a ajuns parlamentul locul unde PD-L a legiferat anormalul?
- de ce trebuiau furati bani din alocatiile copiilor?
- de ce curtea constitutionala a demonstrat de atatea ori neconstitutionalitatea ordonantelor prof.de drept constitutional emil buou, pardon boc?
- de ce basex s-a angajat de capul lui ca romania sa contribuie la nu stiu ce fond de solidaritate, cand sunt oameni in romania care se sinucid datorita saraciei si politicilor tradatoare de modernizare a statului?
- de ce in romania s-a facut austeritate cu ura si dusmanie si de ce nu ati aplicat ,de exemplu,modelul poloniei?
- cate spitale se modernizau cu 400.000 euro aruncati in fantana arteziana din curtea spitalului judetean?
- de ce...?
- de ce ...?... ...
si mie imi va veni greu sa nu mai votez pd-l, dar traind in haosul si tradarea cuplului basexu-boc & co. din ultimii 2 ani, imi dau seama la fel ca toata lumea ca PD-L trebuie desfiintat. impreuna cu toti tradatorii basexcieni. iar serviciile vor avea din nou un mare aport la treaba asta destul de murdara.
9.   Nu am incredere in PSD, dar im repugna PD-L... trimis de
(24 apr 2012, 14:07:46

Se implinesc patru ani de teroare si chin. Mie-mi ajunge. Ne-au luat linistea si ne-a distrus viata cu ,,modernizarea statului”. Am fost jigniti si am suferit prea mult din pricina lor, a clicii conducatoare. De la inceput si in prezent au aceeasi lozinca: ne vreau numai binele. Se vede unde ne-a adus binele lor. Sa nu-i mai vad, imi provoaca repulsie, n-o sa-i mai aleg nici o data!

9.1  RE: Nu am incredere in PSD, dar im repugna PD-L... trimis de
(24 apr 2012, 15:32:48
ce ti-au facut mai? te-au terorizat? esti cumva agent vamal?
10.   V.mariu trimis de
(24 apr 2012, 14:56:03
PREGATITIVA VINE usl VA CURGE LAPTE SI MIERE ...daca nu va place de pdl votati acum cu cima rosie care timp de 20 prin ilici a distrus tara.v
11.   PRIMARIA DUMBRAVENI trimis de
(24 apr 2012, 14:58:08
Buna ziua, va scriu acest comentariu deoarece am o mare nemultumire si nimeni nu i nici o masura. sunt cetatean al comunei dumbraveni, comuna in care domnul primar ioan paval face tot ceea ce doreste fara a fi tras la raspundere de cineva. Una din ispavele facute de domnul primar si ''pocaitii" lui este ca in lunile de iarna in timp ce nimeni nu avea grija ce se face pe camp domnul IOAN PAVAL, PAUL LEUN, si doi feciori a domnului primar BENI PAVAL si DANIEL PAVAL, au inchiriat un buldoescavator si au sapat pe camp pe bucatile la oamenii din comuna si au scos teava de irigare si anume aproximativ 7 km, stiu aceasta lungime deoarece am fost cu masina pe camp si am masurat, inca se mai observa unde au fost facute sapaturile, teava a fost vanduta la fier vechi cu 90ron/metru, socotiti si dumneavoastra cati bani s-au scot din teava comunei, nemultumirea mea este ca nimeni nu face nimic desi multa lume stie de isprava domnului primar, va rog sa faceti public ceea ce v-am scris, iar daca vreti mai multe detalii puteti veni la dumbraveni si sa faceti cateva poze unde s-au facut sapaturile si sa intrebati oamenii. Am trimis acest articol si redactiei monitorul dar nimeni nu are curajul sa faca nimic, poate vede cine trebuie ce am relatat mai sus
va multumesc
11.1  RE: PRIMARIA DUMBRAVENI trimis de
(24 apr 2012, 15:34:00
incercati la politie domnule.....
12.   Catre Stelu si laatu trimis de
(24 apr 2012, 16:07:35
Ce ne-a facut PDL????A instaurat dictatura,a distrus democratia,a desfiintat parlamentul ,institutia primului ministru,Curtea Constitutionala,Televiziunea Romana.A vandut judetele Covasna si Harghita ungurilor.A atentat la existenta genetica a romanilor desfiintand spitalele si facand praf sistemul de sanatate.
A furat din banii pensionarilor.A vrut sa vanda CUPRUMIN,gazele de sist,Rosia montana pe doi lei.Au sifonat banii de la buget in toate modurile si stilurilor.Au furat bani europeni.Ne-au inundat tara de parcuri la tara,parcuri in paduri,bazine inot,patinoare,topogane de 30000 euro.
12.1  RE: Catre Stelu si laatu trimis de
(24 apr 2012, 16:16:23
parlamentul l-a distrus USL care chiulesc de cateva luni bune, Judetele Covasna si Harghita sunt judete unde majoritatea vorbitorilor sunt de limba maghiara si se reprezinta in parlament cu ajutorul UDMR. Pentru a putea reprezenta interesele udmr se aliaza tot timpul cu partidul de guvernamant fie PDL fie PNl sau PSD. Restul ce Cuprumin nu e vandut, Rosia montana nu e vanduta iar gazele de sist vad ca tu preferi gazele de la rusi. Acum mai am doar 1500 de caractere adica prea putine ca sa-ti povestesc cum a distrus PSD-ul Romania in aproape de 20 ani la guvernare, dar asa ca sa-ti faci o idee autostrada Transilvania,matusa tamara, si milioane de furisaguri la nivele locale ....PNL- baieti destepti , Rompetrol, petromidia, majorarea pensiilor si salariilor cu bani pe imprumut......Bravo...mai vrei???
13.   Radu mamii .... trimis de
(24 apr 2012, 16:18:37
mai tu sigur esti sugaci de la stat.....un functionar suparat ca nu mai prinde spaga la fel ca inainte.....
14.   Opriţi Guvernul şantajabil" trimis de
(24 apr 2012, 18:36:17
Acesta e titlul motiunii de cenzura.Eu nu lucrez la stat doamne fereste.De stat stau pe scaun.Parlamentul l-a distrus Basescu cand a bagat cu forcepsul legile lui cretine cu ordonante de urgenta si asumari de raspundere.In Covasna si Harghita pe institutiile publice flutura steagul Ungariei si se bronzeaza la soare stema Ungariei.Cuprumin care valoreaza 20 miliarde au vrut sa-l vanda pe 200 milioane
doar ca aia 3 baieti din Canada erau rupti de foame si au jucat la cacialma.Rosia montana si gazele de sist nu le-a reusit manevra datorita mitingurilor societatii civile.
15.   Comentariu trimis de
(24 apr 2012, 21:42:06
astia care trec de la pdl la usl iau cu ei si oile cu care scriau nu demult pe dealuri.
ma bucur nespus ce se intampla acum cu pdl dar ma supara si USL ca primeste aceste jigodii la ei in loc sa aiba grija de jigodiile lor ca nici ei nu/s usa de biserica.aceste scursuri pdl /iste degeaba fug si se ascund pe la alte partide,ii vor ajunge blestemele oamenilor si in gaura de sarpe ptr.ca prea si/au batut joc de popor.sa vezi cum incep a claca si vor bate cimpii cand vor termina rezervele de bani furati din buzunarele oamenilor prin legi votate abuziv.Prapaditi,Dobitoci,Lasi

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei