Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 mar 2012 - Anul XVII, nr. 67 (4972)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Investiţie

Primarul Şerban promite modernizarea pieţei câmpulungene din aprilie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Modernizarea pieţei agro-alimentare câmpulungene începe chiar după perioada pascală, a anunţat primarul Gabriel Constantin Şerban. Comercianţii vor fi mutaţi pe un spaţiu din apropierea actualului loc în care îşi desfăşoară activitatea, în perimetrul cunoscut de localnici drept „piaţa de pepeni”. Edilul câmpulungean a discutat şi cu comercianţii din piaţă şi le-a lăsat impresia că va ţine cont de sugestiile şi dorinţele lor referitoare la organizarea pieţei.

Modernizarea va consta într-o nouă construcţie pe locul actualei pieţe. Primarul Şerban nu poate preciza deocamdată cât va costa amenajarea, dar estimează o investiţie de peste 500 de mii de euro. În ce priveşte sursa finanţării, primarul a ţinut să precizeze că va fi un parteneriat public-privat, dar nu neapărat cu un om de afaceri important.

Şerban a declarat: „Ştiu că s-au făcut tot felul de speculaţii, s-a spus că există aranjamente şi că parteneriatul va fi o afacere pentru unul sau altul dintre agenţii economici puternici din zonă. Nu este nimic adevărat, nu există nici un investitor mare care să îşi manifeste special interesul pentru această investiţie şi noi nu avem astfel de preferinţe. Oricine este bine-venitdacă vrea să investească în acest parteneriat. Chiar şi un grup de mici comercianţi din piaţă, dacă doresc să se implice cu ce resurse au, sunt bineveniţi. Asta am încercat să explic oamenilor în piaţă”.

Piaţa agroalimentară câmpulungeană, o adunare de tarabe vechi în aer liber, a fost considerată în ultimii 20 de ani cea mai ”prăpădită” din judeţ. O lungă perioadă piaţa nu a avut nici acoperişuri la tarabe, iar comercianţii şi-au protejat marfa cu tot felul de cârpe şi ţoale înşirate pe pari, deasupra capetelor cumpărătorilor. Aleşii din toate legislaturile de după 1989 au promis localnicilor modernizarea pieţei, dar construcţia nu a început. Inclusiv actualul primar Şerban, în precedentul său mandat, a anunţat la un moment dat că vrea să reconstruiască piaţa şi chiar a comandat un proiect modern şi interesant pentru o construcţie etajată, dar acesta nu a mai fost niciodată aplicat, întrucât era prea costisitor.

Noul anunţ referitor la construirea pieţei este privit diferit de câmpulungeni. Unii, în special comercianţii din piaţă sătui să stea în ger sau caniculă şi în condiţii insuficiente de siguranţă, sunt convinşi că lucrările vor începe şi calvarul lor se va sfârşi curând, aşa că salută demersul primarului. Există însă şi numeroşi câmpulungeni sceptici, care, bazându-se pe experienţa promisiunilor neonorate până acum, sunt convinşi că Şerban nu se gândeşte la piaţă, ci doar îşi construieşte din timp şi pe bani publici imaginea electorală.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul Şerban promite modernizarea pieţei câmpulungene din aprilie.
 Vizualizări articol: 1561 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 3 voturi
Primarul Şerban promite modernizarea pieţei câmpulungene din aprilie3.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Hot pana la capat trimis de
(21 mar 2012, 15:08:45
ce speculatii sa se faca lumea stie adevarul calcarul o sa faca piata si o sa ti dea si tie de o ciorbitza daca o sa mai fii in carti k de nu te apuci si u de comertz de tabla vinuri k si fostultau coleg va asociati eventual)))hai k ala a mai scapat de parnaie dar u ???nu te vad bine la cat ai furat
2.   COMPLETARE trimis de
(21 mar 2012, 16:45:56
MAI LASATI-L SA RESPIRE,OAMENI BUNI,ABIA A TERMINAT CU PROIECTUL NAP TURISM-BUCOVINA-PARCURI DE TURISM ACTIV IN NATURA IN BUCOVINA.NU STITI CAT DE GREU E SA PAVEZI ,,DRUMUL TATARILOR'' DIN POJORATA SI PANA IN POLONIA.NU MAI PUNEM LA SOCOTEALA INDICATOARELE MONTANE ,INSTALATE PERIODIC[CICA SE FURA],LAMPADARELE CU 4 BRATE,ORIENTATE DUPA PUNCTELE CARDINALE,RETEAUA ELECTRICA CU ENERGIE DE LA CENTRALA CARE ESTE DOAR IN COGENERARE SI CONGELARE,POPASURI,ETC.
ALTFEL AR FI RAMAS,,CENTRUL DE INFORMARE EUROPEANA''FARA ACTIVITATE SI AR FI ,,CAZUT'' SI PROGRAMUL TRANSFRONTALIER IN ,,PRAPASTIE'',AR FI DAT BATAI DE CAP SALVAMONTULUI[CEI CU INDICATOARELE TURISTICE].NUMAI RETEAUA DE INFORMARE A COSTAT IN 2008-250 MII EURO[CRONICA BUCOVINEI-AUG-2008]
POATE AU RAMAS CEVA BANI SI PTR PIATA,NICI VORBA DESPRE IMAGINE IN CAMPANIA ELECTORALA.IMAGINEA E PRAF ,INCA DIN 2006!
3.   Destul de tarziu trimis de
(21 mar 2012, 16:50:36
CORBITA NE CIORBITZA,PIATA E DIN ANI 65,SUNTEM IN SEC VITEZEI CU TERMOPANE,SENZORI LA USI,CANALIZARE CU APA POTABILA,GRESIE,FAIANTA,AER CLIMATIZAT,TOALETA PUBLICA(CANDVA ,PE UNDEVA,LANGA PIATA A FOST O TOALETA SUBTERANA,CARE ERA DE INVIDIAT CHIAR SI PENTRU CEI DIN PARIS.....DAR.....)...PRODUSE ANIMALE,LACTATE,PESTE....ETC..
DE CE NU SE STUDIAZA LARGIREA ACCESULUI DE TRANSPORT AUTO SPRE PIATA,CU SEMAFOARE,CHIAR E SPATIU LA BAZAR CU SENS GIRATORIU DE DIMENSIUNE MICA.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei