Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 mar 2012 - Anul XVII, nr. 67 (4972)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Diversitate

Noi magazine deschise în Iulius Mall Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cel mai mare centru comercial din nordul Moldovei pune la dispoziţia vizitatorilor săi noi servicii şi produse. Stil şi modă masculină, podoabe de damă din pietre preţioase şi semipreţioase, produse de top care sunt promovate la posturile de televiziune, totul pentru computerul dumneavoastră, ţigări... „sănătoase” şi primul restaurant bio din ţară, toate acestea sunt puse la dispoziţia clienţilor în noile magazine inaugurate la Iulius Mall.

 

Modă pentru bărbaţi şi bijuterii pentru femei

Magazinul Dovani oferă trei stiluri de tendinţe vestimentare pentru bărbaţi: casual, city şi office. Calitatea şi rafinamentul caracterizează îmbrăcămintea şi încălţămintea noului retailer. Acestor atribute li se adaugă eleganţa, personalitatea şi creativitatea liniilor moderne. De 17 ani pe piaţa din nord-estul ţării, Dovani şi-a obişnuit clienţii să le ofere colecţii care captează admiraţia prin inedit, cu o gamă de produse făcute pentru a atrage, la rândul lor, admiraţia faţă de cel care le va purta, datorită fie aerului sofisticat şi detaliilor puse în valoare, fie simplităţii elegante şi comode. Asortate, în croiuri şi texturi în vogă, confecţiile, încălţămintea şi accesoriile primăverii 2012 se găsesc în noul magazin deschis la parterul Iulius Mall, lângă Terranova.

Bijuterii din lemn şi pietre naturale preţioase şi semipreţioase predomină în magazinul Pechora, recent deschis la parterul Iulius Mall, pe culoarul Auchan. Preponderent aplicate pe argint, podoabele sunt expuse alături de articole decorative şi aromaterapeutice (lămpi şi candele din sare), dar şi accesorii de damă (poşete din piele naturală şi ecologică). Clienţii pot crea sau modifica modelele de bijuterii şi accesorii propuse de designerii Pechora, iar modele unicat pot fi manufacturate în atelierele de creaţie, potrivite oricărei personalităţi. Colecţiile sunt Feng Shui, zodiacale, de nuntă, pentru copii, din minerale sau de lemn.

 

Produse casnice şi IT

Produsele best-seller sau articole văzute zilnic la posturile de televiziune pot fi testate acum sau cumpărate din Iulius Mall. Compania Studio Moderna a inaugurat la parterul centrului comercial, pe culoarul Auchan, magazinul Top Shop, care oferă bucovinenilor peste 500 de produse casnice din gama Dormeo, Delimano, Kosmodisk, Walkmaxx, cosmetice Ivyss, dar şi vestitele produse Dry Cooker şi Hot Pan. În prima săptămână, clienţii primesc reduceri de 10%, iar până la sfârşitul lunii, cadouri. Top Shop oferă clienţilor şi posibilitatea de a face cumpărături în rate, fără dobândă, pentru achiziţii mai mari de 149 de lei. În plus, Top Shop va fi gazda unor sesiuni culinare, concursuri cu multe premii surpriză şi oferte de sezon. Studio Moderna îşi desfăşoară operaţiunile în 22 de ţări europene, având circa 200 de magazine în lanţul propriu de distribuţie şi peste 5.000 de angajaţi.

Nera Computers îşi aşteaptă clienţii la etajul Iulius Mall, lângă scările rulante, în vecinătatea magazinului Adidas. Unităţi PC – noi sau second-hand – ale unor producători importanţi, dar şi notebook-uri, netbook-uri, tablete, componente PC, de laptop sau periferice, se alătură gamei vaste de monitoare, imprimante, camere foto şi video, accesorii, aparatură electronică şi electrocasnică. Cu experienţă de un deceniu pe piaţa de profil din Moldova, Nera Computers oferă în mall preţuri speciale, alături de consultanţă şi servicii de specialitate pentru buna funcţionare a computerelor dumneavoastră.

 

Ţigări electronice

Ţigări electronice şi accesorii se găsesc acum la parterul Iulius Mall, la standul amplasat lângă magazinul Sophia. “Lasă-te de fumat cu E-smoke” este deviza operatorului cu acelaşi nume, care comercializează ţigarete ce compensează plăcerea de a fuma şi care emit aburi lipsiţi de componenţii cancerigeni ai ţigărilor obişnuite. Funcţionând cu acumulatori, produsele E-Smoke imită incandescenţa tutunului, iar ceaţa produsă nu este dăunătoare şi se datorează rezervelor cu lichid de reîncărcare cu diverse concentraţii de nicotină (fără gudron, cianuri, plumb, arsen, bitumi şi tipuri de reziduuri dăunătoare sănătăţii). Rezervele pentru ţigările electronice satisfac diferitele necesităţi ale fumătorilor şi reduc simţitor costul fumatului. Un “pachet” de ţigări E-Smoke costă maximum 2 lei. Un alt avantaj este acela că pot fi utilizate chiar şi în locul unde fumatul este interzis, fumatul pasiv fiind astfel eliminat. În plus, nu apare mirosul neplăcut specific fumatului. “Produsele E-Smoke sunt simbolul statutului social al oamenilor moderni, conştienţi de responsabilitatea lor faţă de mediul înconjurător, de propria sănătate şi de sănătatea altora”, au precizat managerii E-Smoke, care au adus în Iulius Mall întreaga gamă de produse ale marilor producători internaţionali de pe piaţa de profil, la preţuri accesibile sau promoţionale.

 

Primul restaurant bio din ţară

Bio Bucovina, amenajat în food court-ul Iulius Mall, este primul restaurant bio din Suceava şi chiar din România. Mâncarea este nu doar sănătoasă, dar şi gustoasă, graţie ingredientelor de calitate maximă. În meniul tradiţional, denumit “boieresc”, se numără preparatele gătite “ca la mama acasă”, desăvârşite cu delicatese şi deserturi tradiţionale. Băuturile sunt, de asemenea, bio, sucurile şi chiar cafeaua fiind ecologice. “Depunem toată străduinţa să ne apropiem cât mai mult de conceptul bio-organic: folosim grâu, porumb, lapte, ouă, miere, detergent, tigaie, şorţuri, săpun, toate bio”, au precizat reprezentanţii Bio Bucovina. Certificatele ecologice atestate european care certifică provenienţa şi calitatea produselor sunt afişate expres în restaurantul din mall pentru a convinge clienţii de veridicitatea ingredientelor folosite. În plus, preţurile sunt atractive. “Am creat un concept nou în România şi am avut curajul să aducem şi elemente cu adevărat sănătoase în restaurant”, au completat patronii Bio Bucovina.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noi magazine deschise în Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 1276 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Noi magazine deschise în Iulius Mall Suceava5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei